Opublikowano 4 listopada 20168 l No ale, że w U4 w singlu nie będzie 60fps to lekka beka jest. Przy tym skandalicznym obrazie to jest (pipi) śmieszne. Tam połowa rzeczy nie chodzi w natywnym 1080p. Cienie hmm? 360p? Edytowane 4 listopada 20168 l przez Kyokushinman
Opublikowano 4 listopada 20168 l To jak, bierze ktoś na premierę? ja chcialem, ale bluber mi xboxa pozyczyl i swietnie sie bawie, wiec wezme prosiaka w grudniu jakos z last guardian i final fantasy xv. Jak okaze sie, ze to pro to tylko pierdniecie mocy i wiekszosc gier nie ma AAx1 w 1080/60 to kupuje slimke, ogrywam te max 5 wartych uwagi gier czekajac na info o Scorpio i jak co zmieniam bandere. no fajnie, ale na xboxie nie ma dla mnie gier, doja tylko trzy serie od lat, wiec o zmianie barw nie ma mowy. Lubie japonskie gry, a na konsoli micro tego nie dostane w takich ilosciach jak na sprzecie Sony. No mialem na mysli ze zmienam bandere na jakies aktywnosci na swiezym powietrzu. Moze sport, wedkarstwo, kajaki. Jeszcze pomysle.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Te różnice będą raczej widoczne w nowych gierkach, nikt się jakoś mega nie stara, żeby w W3 wyciągnąć maksa z PRO, bo po co? To w końcu ta sama klientela (zapewne PRO kupi więcej posiadaczy zwykłej 4 niż nowych klientów), jaki interes ma w tym CDP, skoro wiadomo, że nie sprzedadzą dzięki temu jakiejś zadowalająco większej puli kopii. Tylko, że tak jak piszemy, nie wiemy jakiego standardu względem zwykłej 4 się spodziewać. To jedno, a drugie, że SONY tak do końca nie może zależeć, żeby wymagać od devów wyciągania maksa z PRO. 40mln starych klientów może być średnio zadowolona z efektów, a nowych może nie wystarczyć, żeby pokryć straty z tego tytułu płynące. Jest możliwe, że koniec końców większość gier będzie na obu systemach wyglądać i działać bardzo podobnie, a różnice zobaczymy dopiero na TV z 4K i HDR. Stawiam, że to będzie max. poziom różnic między multiplatformami na XO i PS4.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Nie wiem czy nie ma troche spiny z tego powodu iz ktos chwalil sie ze na przerzucenie gierki do ustawien pod PS4 PRO ma wystarczyc jeden pracownik, wiec jakies mega koszty to nie sa Ed: http://www.gram.pl/news/2016/09/14/liczbe-osob-pracujacych-nad-usprawnieniami-do-days-gone-na-ps4-pro-da-sie-policzyc-na-jednej-rece-drwala.shtml Edytowane 4 listopada 20168 l przez BoryzPL
Opublikowano 4 listopada 20168 l Ten koles co obiecal test ps4 pro dostał bana czy to jakis bajkopisarz?
Opublikowano 4 listopada 20168 l Chyba szybciej wyjdzie nauczyc sie angielskiego na kursie i potem obejrzec zagraniczne recenzje niz czekac na tego usera.
Opublikowano 4 listopada 20168 l on oprócz waszych gupich testów pracuje nad swoja gra COINSZYNC OF WAR
Opublikowano 4 listopada 20168 l pieknie z tego tematu zrobilicie CW, jeszcze czlowiek ziarno sie pojawil i te slowe glupoty z u4 wciska jeszcze tu, jestescie z siebie dumni?
Opublikowano 4 listopada 20168 l Ok czyli co juz gry nie beda wychodzic na ps4 ? Bo z tego waszego meczenia buly wynika jakby tak mialo byc.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Zamowilem dzis prosiaka, dostajac calkiem niezlego deala jak na miejsce zamieszkania...doplacam 1000 i oddaje ps4 500gb. Wszystko przez to iz posiadam tv 4k hdr, ktory mi podobno galki wypali, oraz przez dzisiejsze wyniki z rezonansu kolana...zerwane wiazadlo krzyzowe i boczne, lakotka przysrodkowa peknieta wertykalnie na odcinku 4 cm i jeszcze jakies (pipi)y. Tak wiec male lekarstwo podczas nastepnych miesiecy siedzenia w domu. Gdyby nie kontuzja czekalbym na recki i poprawiona wersje pro. Takie pytanie bo chcialem kupic Ratcheta na promo, czy bedzie spaczowany pod premiere prosiaka? Tak. Tutaj masz tytuły: http://www.ppe.pl/news/47309/znamy-wszystkie-gry-wspierajace-playstation-4-pro-w-dniu-premiery.html Dzieki wielkie za info. Ratchet juz zakupiony. Prosiaka bede mial do odbioru 10 list.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Jak nie interesowałem tym całym pro i teraz widzę ten ból doopy botów to chyba pora się zainteresować tematem
Opublikowano 4 listopada 20168 l Jak nie interesowałem tym całym pro i teraz widzę ten ból doopy botów to chyba pora się zainteresować tematemCo rozumiesz przez ,,ból dupy botów,,? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 4 listopada 20168 l Czy to aby nie różnice w jakości filmiku? To w ogóle z filmiku czy skąd? ============ PRO STANDARD Szoty z Gafa. Edytowane 5 listopada 20168 l przez Masamune
Opublikowano 5 listopada 20168 l Tak jak myslalem roznica na poziomie takiej jak bylo pal i ntsc milion lat temu, czyli caly chu.j. No ale sony mafia, spisek co 3 lata nowa konsola, zaloba, czarny protest. I tak kazdy kto choc troche uzywa mozgu ze pro jest bardziej wydawane z mysla o rozwoju vr a nie nowym unczarted.
Opublikowano 5 listopada 20168 l Od siebie napisze je,b,ac vr. W Japonii na vr zainteresowanie jest na pro juz nie. Edytowane 5 listopada 20168 l przez Zetta
Opublikowano 5 listopada 20168 l No ale wydaje mi sie ze jedno z drugim sie bedzie wiazac jednak w przyszlosci niedalekiej
Opublikowano 5 listopada 20168 l Tzn? Na pro vr bedzie mialo nieco lepsza grafike od zwyklej ps4 czy osobno beda pisane gry na vr pod pro? Rozwin mysl.