musoil 47 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 Żonka mnie dziś pytała, czy maśle o pro, bo nie wie, co mi na święta kupić. No to sie porządnie zastanowiłem i odpowiedziałem 'nie'. Jestem graczem, który od zawsze marzył o wydajności. Grafika nie zawsze gra pierwsze skrzypce. Dlatego śmieszy mnie ta cala sytuacja z Pro. Po co mi ona skoro stare gry tracą na wydajności. Na nowych i tak nic nie zobaczę, bo nie mam tv 4K w domu, a na taki lepszy mnie jeszcze nie stać. Z tego. co czytam to i tak opóźnienie jest spore, wiec granie na poziomie(m.in. po sieci), nie będzie miało sensu. Nie okłamujmy sie ale własnej telewizji w UHD to my długo nie będziemy mieć. Kupić tylko, po to by kozaczyć, przy kilku produkcjach - niop. Jestem zadowolonym posiadaczem kompletu: PS4 MGSV + KLD42W705 + Goldy i nic nie zamierzam na razie zmieniać. Prawdopodobnie to nastąpi, przy premierze PS5, gdzie ceny dobrych tvikow beda przystępne, a wydania remasterow 4K, będą sie przeganiać, przy okazji premiery nowej konsoli, gdzie większa moc przyczyni sie do jeszcze lepszych osiągów IMO. Analizujecie, rozprawy piszecie, usprawiedliwiacie przed innymi zakup/brak zakupu. To tylko konsolka, jakby Cię nie kusiła, nie robiłbyś takich rozkmin. Kup, co ci zależy, nie podpasuje to zawsze możesz sprzedać. Ja w tym roku kupiłem 3 razy ps3, 3 razy ps4, vitę, ps2 i one'a. Zostałem z dwiema ostatnimi Zakupy na spontanie najlepsze Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 To prawda, ja kiedyś po pijaku kupiłem od kogoś z forumka 3dsa z odbiorem pod mieszkaniem tej samej nocy.Nie pamiętam od kogo ale było cudownie. 1 Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 To nie sa czasy, kiedy bylem singlem i robilem nadgodziny. Teraz kasa idzie w dom, dzieci, żonę Mało zostaje na gierce nawet, a ja odkładać nie potrafię, dlatego prezent świąteczny musi byc trafny Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 Na emigracji trudno wyskrobać 1,7 tys na swoje hobby? To dawaj, wracaj do PL. Cytuj
SpacierShark123 1 505 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 znam ludzi co wracają do kraju bo dostają "super okazje" na prace z 1600 na ręke. Więc nie każdy ma tak super . Tutaj pro stoi obecnie po 399euro co jest 1/3 przeciętnej wypłaty Hiszpana a i tak sklepy są okropnie tym zawalone i nikt za bardzo nie bierze. Osobiście poczekam , najbardziej liczę na scorpio i RDR2 w 4k albo 60fps czego pro napewno mi nie zapewni. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 1/3 to i tak dużo lepiej niż 4/5 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 no ale pro w polsce nie kupują ludzie co stoją na kasie w biedrze czy pracują w urzędzie za minimalną krajową (ile to teraz 1800 na rękę ?) . Pro jest dla ludzi którzy mogą sobie pozwolić na wyrzucenie pieniędzy z pensji w błoto bo mają ich dużo. Jak ktoś zarabia sporo to może sobie kupić co chce i nie musi go sumienie gryźć. Przeciętny polak jednak każdą wydaną złotówkę kilka razy przemyśli. Niestety nasz kraj to kraj w większości biednych ludzi. 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 (edytowane) Dlaczego wyrzucenie w błoto? Przecież dzięki temu uprawiamy swoje hobby. Czy nowa karta graficzna do master rejs to także wyrzucenie pieniążków w błoto? Czy nowy latawiec do kejta co 2 lata (bo ma trochę lepsze osiągi) to także błoto. Aj blanti blanti. Myślałem, że gość kupujący dziesiątki gierek na premierę, nerd bloki i dużo sprzętu av będzie trochę bardziej wyrozumiały w wydawaniu hajsu na swoje (czasami nie do końca racjonalne) zachcianki czy tam wyrzucaniu kasy w błoto jak to ty określasz takie zachowania. p.s. Przypomianam raz jeszcze, że mówimy tu o kwocie 1,7 tys zł. Edytowane 16 listopada 2016 przez balon Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Przeciez Pro kosztuje tyle samo co PS4 na premiere o ktore ludzie potykali sie o palety wiec cena to nie problem. Cytuj
subek 60 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Jak kupowałem One S to z gościem na kasie zaczęliśmy o grach nawijać i był prawie zdecydowany na Prosiaka ale stwierdził, że poczeka jeszcze na parę recenzji Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 1800zl minimalna na reke xDDDDDDDDDDd pewnie taka bedzie w 2025 roku blantman 1850 zl to minimalna ale brutto, na reke to bedzie 1355zl a co do reszty zgadzam sie z balonem 1 Cytuj
musoil 47 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 (edytowane) no ale pro w polsce nie kupują ludzie co stoją na kasie w biedrze czy pracują w urzędzie za minimalną krajową (ile to teraz 1800 na rękę ?) . Pro jest dla ludzi którzy mogą sobie pozwolić na wyrzucenie pieniędzy z pensji w błoto bo mają ich dużo. Jak ktoś zarabia sporo to może sobie kupić co chce i nie musi go sumienie gryźć. Przeciętny polak jednak każdą wydaną złotówkę kilka razy przemyśli. Niestety nasz kraj to kraj w większości biednych ludzi. Pierdzielenie o szopenie. Wyjdź z domu czasem, i mi pokaż tą wszechobecną biedotę. Czemu tak się nie doceniacie, na każdym kroku gnoicie i nawzajem od cebularzy, polaczków i teraz ,,modnych'' lewaków wyzywacie? Naród piękny, ale mentalność jeszcze nie zaleczona po komunie, z 3 pokolenia zanim dojrzejecie i zaczniecie doceniać potęgę Słowian Edytowane 16 listopada 2016 przez musoil Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Tylko kogo to powinno obchodzic kto i ile ma ochote wydac na swoje widzimisie? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 No ale ja uważam że kupno xboxa one s czy pscala to też kasa w błoto nqsze hobby jest po(pipi)ane i dużo kasy zżera. Szczególnie jak chcesz mieć wszystko na premierę. 1 Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 "Potęga Słowian". Jest raptem 08:30 rano, a mi już starczy internetów na dziś xDDDDDDDDDDDDDDD 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 No ale ja uważam że kupno xboxa one s czy pscala to też kasa w błoto nqsze hobby jest po(pipi)ane i dużo kasy zżera. Szczególnie jak chcesz mieć wszystko na premierę. Moim zdaniem nasze hobby i tak jest dość tanie. Mało tego ma bardzo niski próg wejścia, więc nie jest źle. Blant pamiętaj, że hajs na hobby to hajs wydany na siebie, na własną głowę, humor więc od błota bardzo daleko. Cytuj
subek 60 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Prawda, najtańsze hobby jakie miałem do tej pory Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 W porównaniu z motoryzacją ja wychodzę z założenia, że to moje hobby z którym jestem dość długi czas, baaardzo długi, nigdy mnie nie zawiodła a ile dostarczyło radości to opisać tego nie mogę więc żałować nie będę i koniec, czy na 4k czy pro mając nawet ps4 oraz na dobre nagłośnienie, te emocje, satysfakcja ehh. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 (edytowane) Plus komentarze: Too bad that this video is completely obsolete after the newest patch today. They added "improved TAA", even on Pro and it ruined the framerate completely and now it looks not as good as before anymore..... Please do a video of Multiplayer after the recent patch 1.4. Apparently the game looks alot softer now and the framerate took a dive. Dice needs to be aware of the issue! Edytowane 16 listopada 2016 przez BieŃ Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 To jest może tanie hobby ale dla Niemców czy angoli bo dla Polaków którzy chcą pracować na samochód, mieszkanie to już raczej tak kolorowo nie jest. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Niemcy nie rzucili się na psvr i ps4pro. Nikt z moich znajomych, którzy posiadają premierową ps4, nie myśli nawet o zmianie. Ja osobiście pro kupię ale pod psvr, 4K TV z HDR musi jeszcze zaczekać. Cytuj
subek 60 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 To jest może tanie hobby ale dla Niemców czy angoli bo dla Polaków którzy chcą pracować na samochód, mieszkanie to już raczej tak kolorowo nie jest. Bez przesady, kupić dzisiaj jakiegoś pastgena z kompletem gier to może co trzeci dzieciak za kieszonkowe. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 No dokładnie PS360 z kilkoma gierkami kosztuje jak jakiś zestaw Lego. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Mówię o nowinkach typu tv4k plus prosiak za jednym pójściem do sklepu bo pastgeny to jasna sprawa, że można sobie pozwolić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi