balon 5 333 Opublikowano 18 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2016 Musiał jeszcze na koniec szpilę wbić w biednego balona ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 18 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2016 Przepraszam, chciałem dobrze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2016 W ogole tera gadanie co ladniej wyglada a co nie, nie ma sensu. Kazdy siedzi praktycznie z innym TV ktory dla jednego "robi robote" a dla inngego nie. A wychodzi na to ze ustawienia, hdr lepszy, gorszy, 4k nie 4k itd. itd. Sztywniutkiej ramy nie bedzie za huya. Tak na prosta logike, czy dalej toczycie wojenki? xD 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 19 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2016 A czego tu nie rozumieć? Ps4->ampli, jeden kabel hdmi. Ampli->tv, drugi kabel hdmi. Optyk jest zbędny. Kiedyś już kombinowałem, mimo, że mam 4 wejścia HDMI w ampli to nie łapie dźwięku ani obrazu tak jak podałeś. Muszę wpiąć optyka czy to w konsole-ampli czy tv-ampli. W takim razie poczytaj instrukcje od ampli Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 19 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2016 Gdzie te czasy jak targało się szaraka do kumpla i ciorało na starych poradzieckich telewizorach. Na czym by się nie grało, to się podobało. Teraz chodzą z lupą i piksele liczą Swoją drogą właśnie obmacałem na zywo prosiaka i musze przyznać, że ładne to jest. Zdjęcia w ogóle nie oddają uroku tej konsoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 19 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2016 To nie są gracze. Liczą piksele, a masakryczny input lag im nie przeszkadza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 19 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2016 Dzisiaj zobaczylem, ze niektore save'y z Pro nie dzialaja na 4ce... WTF Sony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Może ci memorka padła..? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 (edytowane) Dobra Panowie parę dni z PS4 PRO za mną i co mogę napisać ? właśnie tak powinna wyglądać obecna generacja od samego początku te konsole powinny mieć właśnie taką moc, 1080p na luzaku w każdej grze plus skalowanie do 4K a jak ktoś nie chce 4k to daje sobie 60 fps chociaż tu może być problem z mocą aby konsola ogarniała 1080p i 60 fps. Każda gra na PS4 PRO która jest skalowana do 4K wygląda za(pipi)iście właśnie o taką jakość obrazu mi chodziło, takie gry jak Rise TR jak D2 i U4 a zwłaszcza U4 to zupełnie nowa jakość czuć w końcu next gena w tych grach, PS4 PRO robi dobrą zapowiedź na Scorpio ciekawe co tamta konsola pokaże a przecież trzeba pamiętać, że jeszcze ta nie pokazała pełnej mocy Edytowane 22 listopada 2016 przez Soul 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Dobra Panowie parę dni z PS4 PRO za mną i co mogę napisać ? właśnie tak powinna wyglądać obecna generacja od samego początku te konsole powinny mieć właśnie taką moc, 1080p na luzaku w każdej grze plus skalowanie do 4K a jak ktoś nie chce 4k to daje sobie 60 fps chociaż tu może być problem z mocą aby konsola ogarniała 1080p i 60 fps. Każda gra na PS4 PRO która jest skalowana do 4K wygląda za(pipi)iście właśnie o taką jakość obrazu mi chodziło, takie gry jak Rise TR jak D2 i U4 a zwłaszcza U4 to zupełnie nowa jakość czuć w końcu next gena w tych grach, PS4 PRO robi dobrą zapowiedź na Scorpio ciekawe co tamta konsola pokaże a przecież trzeba pamiętać, że jeszcze ta nie pokazała pełnej mocy Super generacja, rzeczywiście rewelacja na Bałtyku. 2016 rok i 60 klatek to dalej jest dar od boga developerow i tylko w niektorych produkcjach. Nie wiem z czego się tu cieszyć, że producenci muszą wypuszczać wersje po lifcie aby gry chodziły płynnie? Masakra. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Słuchaj jak by 3 lata temu wyszła taka konsola jak PRO to ja by qrva nie narzekał ;D No a, że jest jak jest to nie moja wina, każdy z nas dobrze wie jak wygląda dzisiejszy konsolowy świat albo jesteś z nim albo sobie marudzisz i tyle Twojego świata nie zmienisz Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Nie, bo trzeba postekac. Przeciez masz w umowie na zycie ze nie porzucisz swiata gier poki nie zejdziesz z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Ale to nie chodzi o marudzenie ale jakikolwiek element obiektywizmu, cieszyć się z tego, że trzeba kupić dwie konsole i dalej 60fps to problem no to tak dziwnie troche moim zdaniem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Soul ale mylisz sie tutaj. Jakby 3 lata temu wyszła konsola o tej mocy, to i tak wszystko szło by w fajerwerki graficzne, maks full hd a nie w płynność i 4K. Ot miałbyś bardziej do(pipi)any graficznie gry niż teraz na starcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 (edytowane) No ale było by chociaż to, a tak nie dość, że (pipi)nia to jeszcze guvno rozmazane Człowiek czuł by, że kupił next gena, tak naprawdę dopiero teraz te konsole pokazują tą różnicę. Edytowane 22 listopada 2016 przez Soul 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Ale to nie chodzi o marudzenie ale jakikolwiek element obiektywizmu, cieszyć się z tego, że trzeba kupić dwie konsole i dalej 60fps to problem no to tak dziwnie troche moim zdaniem. dziwnym jest fakt, że ludzie nadal oczekują od konsol 60 fps. Ile razy można mówić że to nie kwestia mocy ma to do rzeczy? 60fps i tak podczas tej generacji jest sporo częstszym zjawiskiem niż kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Gram na całkiem porządnym PC. Betonowe 60 fps w najnowszych grach praktycznie mi się nie zdarza, a jeśli już to wiadomo - detale na minimum. Oczywiste więc, że na konsolach obecnej generacji które kosztują tyle co dobry ram do PC - 60 fpsów nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 (edytowane) No ale było by chociaż to, a tak nie dość, że (pipi)nia to jeszcze guvno rozmazane Człowiek czuł by, że kupił next gena, tak naprawdę dopiero teraz te konsole pokazują tą różnicę. To nie rozdziałka tylko przesiadka ze starej plazmy na najnowszy lcd. Z odległości z której gramy tzn 2,5-3m rozdziałka 4k nie ma aż takiego znaczenia. W 49 calach tym bardziej. Edytowane 22 listopada 2016 przez Kyokushinman Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 No ale było by chociaż to, a tak nie dość, że (pipi)nia to jeszcze guvno rozmazane Człowiek czuł by, że kupił next gena, tak naprawdę dopiero teraz te konsole pokazują tą różnicę. To nie rozdziałka tylko przesiadka ze starej plazmy na najnowszy lcd. Z odległości z której gramy tzn 2,5-3m rozdziałka 4k nie ma aż takiego znaczenia. W 49 calach tym bardziej. Przecież on grał na tym tv i na xone i zwykłym PS4, więc to nie przez tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Jakby konsole kosztowały 800 dolców na start to gry by wyglądały tak jak na pro. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 No ps2 i ps3 prawie tyle kosztowały (ps3 2999 zl u nas) i przeskoki były mega pomiędzy generacjami. Teraz konsola to sprzęt dla mas i kerwa kosztuje 1/2 nowego telefoniku. BEZ SENS. Najlepsze są tekst jak ktoś pisze, że PS4pro jest dla burżuji i bogaczy hehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Tylko jak wychodziła nowa generacja to sony i ms nie przewidzialy że 4k tak szybko wyskoczy na salony. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 (edytowane) Tylko jak wychodziła nowa generacja to sony i ms nie przewidzialy że 4k tak szybko wyskoczy na salony. Sluchaj Sony ma rozpracowany rynek na co na conajmniej dekade. Nawet sam CERNY jednym z wywiadow powiedzial, ze po wypuszczeniu Ps4 mysleli o Pro. Tragicznie niska cena po premierze Ps4 byla podyktowana teoretycznie malo zasobnym portfelem kosumenta po tz. "wielkim kryzysie" po 2008. To bylo im na reke, bo wiedzieli ze jakis czas 4k I Vr rozwinie skrzydla. Dlatego zdecydowali sie wydac na poczatku tanie ps4, by zdobyc rynek konsumencki, baze wypadowa do dalszych akcji. Osiagneli to, i teraz widzimy etap nr2, czyli zdobywanie rynku 4k I Vr Za pomoca Pro. Jak dla mnie Sony ma lepszych strategow, niz Microsoft, zawsze sa o krok do przodu. Edytowane 22 listopada 2016 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
subek 60 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Przewidzieli, czytałem jakiś wywiad ze Spencerem ostatnio w którym się chwalił, że już ponad dwa lata dłubią przy Scorpio, czyli pewnie zaczęli pracę zaraz po premierze current gena, a Sony kto wie czy równolegle z PS4 nie pracowali już nad Pro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi