szejdj 2 804 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Pytanie czy jest tu ktoś kto miał obie konsole i jest w stanie potwierdzić jakieś fakty? Czy tylko gadanie o cyferkach z YT? Cytuj Odnośnik do komentarza
subek 60 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Jak poczytasz recenzje to można się dowiedzieć, że albo urywa dupe albo nie widać różnicy Chyba jak sam nie spróbujesz to się nie dowiesz, przynajmniej ja do takiego wniosku dochodzę Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Pytanie czy jest tu ktoś kto miał obie konsole i jest w stanie potwierdzić jakieś fakty? Czy tylko gadanie o cyferkach z YT? Fakt 1 - masz pro i tv 4K = gry z 4K wyglądają za(pipi)iście. Jesteś mega zadowolony. Fakt 2 - masz pro i tv FullHD = niektóre gry wyglądają nieznacznie lepiej przez supersampling, ale różnica jest niewielka i zwracaez pro do sklepu Można się rozejść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Potwierdzam, wszystko testowałem na żywo, takie gry jak TR, D2 czy U4 (same nowe tytuły) chodzą i działają lepiej na PRO i żaden filmik na YT tego nie odda, to trzeba zobaczyć na własne oczy, także dla chcącego nic trudnego Ci co chcą wykorzystują moc nowej konsoli, robią to kolejny dowód na dniach FFXV a trzeba pamiętać, że geir pisanych typowo pod hardware PROsiaka jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 (edytowane) Ograłem demko FF XV z japońskiego sklepiku i HDR tam wygląda mega Wszystkie rozbłyski podczas walk robią wrażenie. Edytowane 24 listopada 2016 przez mattaman Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 4K/HDR w U4 mną pozamiatał na dniach sprawdzę jeszcze First Light'a no i tego FF każdy piszę, że efekt kozacki! Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 FFXV jakoś po premierze dostanie patcha, pod pro, który wprowadzi sporo poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 (edytowane) FFXV jakoś po premierze dostanie patcha, pod pro, który wprowadzi sporo poprawek. Po premierze dostanie dla trybu HD (Grudzień) a 4k ma być w dniu startu Edytowane 24 listopada 2016 przez Cottage Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 A czy w patchu będzie dodany dobry gameplay czy nadal to będzie stolec w 4k? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 A czy w patchu będzie dodany dobry gameplay czy nadal to będzie stolec w 4k? Czy to wazne? Bedzie 4K i HDR!! Cytuj Odnośnik do komentarza
methodment 31 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Nie wiem czy było, ale ten vertical stand do slima działa wporzo z Prosiakiem. Na pudełku jest nawet napisane, że CUH - 2000 i CUH - 7000. W pudełku mamy podstawkę i dwie przejściówki - jedna do pro druga do slim. Cały czas myślałem, że pro dostanie dedykowaną podstawkę, ale jak widać to ta sama co od jakiegoś czasu zalega w saturnach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 Pytanie czy jest tu ktoś kto miał obie konsole i jest w stanie potwierdzić jakieś fakty? Czy tylko gadanie o cyferkach z YT? Fakt 1 - masz pro i tv 4K = gry z 4K wyglądają za(pipi)iście. Jesteś mega zadowolony. Fakt 2 - masz pro i tv FullHD = niektóre gry wyglądają nieznacznie lepiej przez supersampling, ale różnica jest niewielka i zwracaez pro do sklepu Można się rozejść Majac Tv full HD mozna sie cieszyc z korzysci jakie daje PRO. Ja widze znaczaca roznice w Bf1; obraz jest ostry, klarowniejszy, wyrazniejszy w 1080p. A co najwazniejsze, plynnosc rozgrywki jest bardziej zauwazalna ( mimo pogorszenia fps po patchu, to wciaz o niebo lepiej, niz na zwyklym ps4). No i fantastycznie wyglada Rise of The Tomb Raider w 60fps! Zabawne, przelaczam na opcje 30fps/lepsza grafa, i tej lepszej grafy w ogole nie widze! Meczy mi sie wzrok w niskim frame rate, ktory przypomina past-geny. Odpalam z powrotem 60fps i jest miod. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 o no i od razu opinia od człowieka, który testował obie konsole, a nie tylko od pieniaczy internetowych co porównuję hdr vs no-hdr na youtubie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 (edytowane) a kto jeszcze z tematu niby nie testowal obu ? Ja mialem obydwie i dla BF'a po patchu majac TV FullHD w zyciu bym tej konsoli nie kupil... Przed patchem, to ciezko mi bylo wylapac roznice miedzy PC z ustawieniami na High (jasne wciaz zdazaly sie dropy, ale byly akceptowalne) a teraz to dziala ciut lepiej, czyli nadal gownianie! Czekam na promke Soniakow 4k i chyba kupie dla samych sportowek. Edytowane 25 listopada 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 Izi, znów wracasz do pro dla sportówek? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 (edytowane) No do poki nie bede mial nowego telewizora to odpuszczam Pro. Edytowane 26 listopada 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 prosiak dla sportowek? pes ma betonowe 60fps przeciez juz na zwyklej, fifa dropi? bo nie rozumiem sensu Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 Ze sportówek całkiem nową jakość na pro ma NBA 2k17, któta korzysta w pełni z uroków UHD. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 (edytowane) prosiak dla sportowek? pes ma betonowe 60fps przeciez juz na zwyklej, fifa dropi? bo nie rozumiem sensuLudzie hypuja natywne 4k. Podobno ta rozdzielczosc "to nowa generacja" - ja tam nie wiem, nie widzialem. Edytowane 26 listopada 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 Fifa nie bardzo bo nie obsługuje hdr i rgb. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 Ale ludzie jaraja sie natywna rozdzialka w FIFIE, a nie kolorami i hdrem. Chcialbym gdzie porownac. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 (edytowane) No sama rozdziałka to moim zdaniem żaden deal braker. Edytowane 26 listopada 2016 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 Po co Wam takie dylematy z tym Pro? Chcesz, kupujesz - nie chcesz, zostajesz przy obecnym modelu czekasz na PS5. Nikt nie wymaga od razu wymiany tv na nowy. Lepiej zaczekać jeszcze te 2,5 roku i wtedy pod PS5 walnąć konkretny 4k za dobrą cenę razem z konsolą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 Dokładnie. Nie chce zmieniać mojego tv 55 fhd dlatego jestem na kupnie zwykłej ps4 a nie pro. Jakbym miał więcej kasy to bym brał pro. Mam mniej kupuje zwykła i też się będę dobrze bawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 (edytowane) Jak ktoś nie ma tv 4k z hdr to lepiej te dwa lata poczekać, odłożyć pieniądze i kupić przed premierą ps5 wyżej wymieniony tv który wtedy na pewno będzie tańszy. Gdzieś kiedyś czytałem w necie, że Japonia zamierza emitować igrzyska olimpijskie w 2020 w jakości 8k więc ciekawe czy w przyszłej generacji też czekają nas polgeneracje co zaczną 8k obsługiwać. Edytowane 26 listopada 2016 przez simonldz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi