Fanek 668 Opublikowano 4 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Jak planujesz zostać z PlayStation na dłużej to Pro, jeśli do kilku gierek to Slim. Na Pro nawet w 1080p przy kolejnych tytułach poczujesz lepszą jakość i stabilniejszy fps. Edytowane 4 grudnia 2016 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 róznica między zakupem pro a slim imo w kwestii finansowej ciężki ORZECH (hehehe) do zgryzienia, slimke 500gb idzie kupić za 1000-1050zł za 1200zł z fifą, Prosiaka 1750zł za golasa, pytanie czy te 700zł między slim a pro to dealbreaker. Tak jak piszecie, jak ktoś ma audio na optyka to nie ma co się zastanawiać, ale ten marketnig sony co do pro mnie niepokoi, mało o tym trąbią pytanie co oni tam planują. Zastanawiam się ok kilku dni między slimem a pro i nie wiem ;/ vr nie planuje, optyk mnie nie interesuje, pytanie czy dla kilku gierek warto pchać się w pro. problemy pierwszego świata. Boże, co za problem. A sprzedać, to co, już nie idzie? Poza tym, były juz relacje osób w tym temacie z Horizon, że na Pro gra działa lepiej niż na zwykłej PS4. A nóż za rok się okaże, że twórcy faktycznie wykorzystują tą dodatkową moc i w FHD. Ale to tylko gdybanie. Ja planuje też zakup gogli, więc wybór jest oczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 (edytowane) no sprzedam z dużą stratą prosiaka jestem ciekaw jak wygląda te 1080p zescalowane z 4k na 120calach czy guwno rozmazane nadal i ząbki na krawędziach? Edytowane 5 grudnia 2016 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Powiedzcie mi to jak bylo z ps4...kiedy mozna sie spodziewac nowych rewizji konsol?? Wgl nie bralem pro pod uwage ale w Szajsungu odkleila mi sie matryca no i jestem zmuszony do wymiany tv... Jest szansa ze po nowym roku gdzies w okolicach Horizon beda nowe wersje czy to jszxze za wczesnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 (edytowane) Powiedzcie mi to jak bylo z ps4...kiedy mozna sie spodziewac nowych rewizji konsol?? Wgl nie bralem pro pod uwage ale w Szajsungu odkleila mi sie matryca no i jestem zmuszony do wymiany tv... Jest szansa ze po nowym roku gdzies w okolicach Horizon beda nowe wersje czy to jszxze za wczesnie?? W jakim szajsungu odkleiła Ci się matryca? Edytowane 6 grudnia 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 SAMSUNG ehh a jak sie śmieje że samsungi sie psuja to nikt mi nie wierzy Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Wiecie gdzie można w godnej człowieka cenie kupić vertical stand do PS4 Pro? Może być wysyłka zza granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 (edytowane) Powiedzcie mi to jak bylo z ps4...kiedy mozna sie spodziewac nowych rewizji konsol?? Wgl nie bralem pro pod uwage ale w Szajsungu odkleila mi sie matryca no i jestem zmuszony do wymiany tv... Jest szansa ze po nowym roku gdzies w okolicach Horizon beda nowe wersje czy to jszxze za wczesnie?? W jakim szajsungu odkleiła Ci się matryca?Hm...mam dwa obrazy nalozone na siebie.. Ten drugi jest opuszczony gdzies z 5 cm..nie wiem jak to sie fachowo nazywa...Edyta..nie zadna nowka, model kupowalem gdzies z 4 lata temu, wiem tyle ze nic wiecej od tej firmy juz nie kupie Edytowane 6 grudnia 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 JAki model TV, KS 7000? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 6 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Szymek - 4-5msce po premierze to pewnie mało prawdopodobne, gdyby wyszło że coś naprawde się sypie w Pro, ale póki co wszystko gra (odpukać). Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 (edytowane) Szymek - 4-5msce po premierze to pewnie mało prawdopodobne, gdyby wyszło że coś naprawde się sypie w Pro, ale póki co wszystko gra (odpukać).Wlasnie tez mi sie tak wydaje no ale w obecnej sytuacji przy zmianie tv bedzie chyba trzeba wziac prosiaka...A pierwsze zmiany w ps4 po jakim czasie zaszly?? Tak z ciekawosci pytam Edytowane 6 grudnia 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 JAki model TV, KS 7000? Tak grzybiarz, 4 lata temu kupił ks7000 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Pewnie było już pytane, ale nie umiem w wyszukiwarkę: gdzie najtaniej dostanę gołego PROsiaka z wtyczką typu europlug? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 JAki model TV, KS 7000? Tak grzybiarz, 4 lata temu kupił ks7000 Zedytował i dopisał, że żadna nówka i kupował 4 lata temu. Więc skąd miałem wiedzieć że staroć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Myślałem, że czytałeś po edycji :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Pewnie było już pytane, ale nie umiem w wyszukiwarkę: gdzie najtaniej dostanę gołego PROsiaka z wtyczką typu europlug? w media markt jest promo na raty, splacaja pierwsza za ciebie. Wzialem na 12 rat, przyjda druczki, splace wszystko i z glowy, a kasa zaoszczedzona Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Raty 0%? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Ta, bez ubezpieczenia i karty, mozna splacic szybciej, wiec machne im jeden przelew jak przyjda druki. Profit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 w saturnie do jutra za każde wydane 1000zł dostaje się 100zł w bonach do Piotra i Pawła. Jak sie weźmie prosiaka 1769zł i last guardian 239zł to 200zł w bonach dostaniemy. Prawie Gierka za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 (edytowane) Wiecie gdzie można w godnej człowieka cenie kupić vertical stand do PS4 Pro? Może być wysyłka zza granicy. W Saturnie kupowałem za 85 zł. To są te same podstawki, co pod slim, mają dwie podkładki (na pudełku nawet jest opis) pod CUH-2000 i CUH-7000. Ta druga jest właśnie dla PROsiaka. Edytowane 7 grudnia 2016 przez milekp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 Testowałem juz FFXV, Last Guardian i konsola bardzo cicha, troche mialem stracha po niektorych filmach z youtube. Niebo a ziemia w porownaniu z moim białym fatem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 9 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 (edytowane) Infamous nawet ten z plusa jest dobrym testem głośności konsoli, na jakieś 8 tytułów z łatką jakie sprawdzałem tam konsola nieraz przyśpieszała. Najbardziej słychać ponoć na Cod modern warfare remaster ale tego nie testowałem bo nie mam. Znajomy na imprezie testował. edit: brak spacji fixed Edytowane 9 grudnia 2016 przez Fanek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 Na poczatku wszystkie ps4amateur tez byly ciche..tutaj potrzeba chyba troszke wiecej czasu na rzetelna opinie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 Moja premierówka od początku miała tryb TURBO Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 Duza czesc konsol dopiero po pewnym czasie zaczela odkurzac mieszkanie/suszyc wlosy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi