Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Jak planujesz zostać z PlayStation na dłużej to Pro, jeśli do kilku gierek to Slim.

Na Pro nawet w 1080p przy kolejnych tytułach poczujesz lepszą jakość i stabilniejszy fps.

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 207,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wróciłem ! Kaganiec embarga sprzedażowego i pilnowania założono mi skutecznie i tak trochę było nieprzyjemnie, ale żyje.   Montuje kilka materiałów na YT, mam nadzieje się wyrobić na jutro, choć pracy

• NIE SLUCHAJ HEJTEROW   Zakladaj kominiare i graj na Pro  

• To nie jest takie proste. Dawniej gry były dużo mniej skomplikowane a algorytmy nimi rządzące mogła opanować jedna osoba (tak jak np. Miyamoto przepisał Pokemony praktycznie od zera bo pierwsza ekipa

Opublikowano

róznica między zakupem pro a slim imo w kwestii finansowej ciężki ORZECH (hehehe) do zgryzienia, slimke 500gb idzie kupić za 1000-1050zł za 1200zł z fifą, Prosiaka 1750zł za golasa, pytanie czy te 700zł między slim a pro to dealbreaker. Tak jak piszecie, jak ktoś ma audio na optyka to nie ma co się zastanawiać, ale ten marketnig sony co do pro mnie niepokoi, mało o tym trąbią pytanie co oni tam planują. Zastanawiam się ok kilku dni między slimem a pro i nie wiem ;/ vr nie planuje, optyk mnie nie interesuje, pytanie czy dla kilku gierek warto pchać się w pro. problemy pierwszego świata.

Boże, co za problem. A sprzedać, to co, już nie idzie? Poza tym, były juz relacje osób w tym temacie z Horizon, że na Pro gra działa lepiej niż na zwykłej PS4. A nóż za rok się okaże, że twórcy faktycznie wykorzystują tą dodatkową moc i w FHD. Ale to tylko gdybanie. Ja planuje też zakup gogli, więc wybór jest oczywisty.

Opublikowano

no sprzedam z dużą stratą prosiaka :cebula:

jestem ciekaw jak wygląda te 1080p zescalowane z 4k na 120calach czy guwno rozmazane nadal i ząbki na krawędziach?

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Powiedzcie mi to jak bylo z ps4...kiedy mozna sie spodziewac nowych rewizji konsol?? Wgl nie bralem pro pod uwage ale w Szajsungu odkleila mi sie matryca no i jestem zmuszony do wymiany tv...

Jest szansa ze po nowym roku gdzies w okolicach Horizon beda nowe wersje czy to jszxze za wczesnie??

Opublikowano

Powiedzcie mi to jak bylo z ps4...kiedy mozna sie spodziewac nowych rewizji konsol?? Wgl nie bralem pro pod uwage ale w Szajsungu odkleila mi sie matryca no i jestem zmuszony do wymiany tv...

Jest szansa ze po nowym roku gdzies w okolicach Horizon beda nowe wersje czy to jszxze za wczesnie??

W jakim szajsungu odkleiła Ci się matryca?

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

SAMSUNG ehh a jak sie śmieje że samsungi sie psuja to nikt mi nie wierzy :/ 

Opublikowano

W jakim szajsungu odkleiła Ci się matryca?
Hm...mam dwa obrazy nalozone na siebie.. Ten drugi jest opuszczony gdzies z 5 cm..nie wiem jak to sie fachowo nazywa...

Edyta..nie zadna nowka, model kupowalem gdzies z 4 lata temu, wiem tyle ze nic wiecej od tej firmy juz nie kupie

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano
  • Autor

Szymek - 4-5msce po premierze to pewnie mało prawdopodobne, gdyby wyszło że coś naprawde się sypie w Pro, ale póki co wszystko gra (odpukać).

Opublikowano

Szymek - 4-5msce po premierze to pewnie mało prawdopodobne, gdyby wyszło że coś naprawde się sypie w Pro, ale póki co wszystko gra (odpukać).

Wlasnie tez mi sie tak wydaje no ale w obecnej sytuacji przy zmianie tv bedzie chyba trzeba wziac prosiaka...

A pierwsze zmiany w ps4 po jakim czasie zaszly?? Tak z ciekawosci pytam

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

JAki model TV, KS 7000?

Tak grzybiarz, 4 lata temu kupił ks7000

Opublikowano

JAki model TV, KS 7000?

Tak grzybiarz, 4 lata temu kupił ks7000

Zedytował i dopisał, że żadna nówka i kupował 4 lata temu. Więc skąd miałem wiedzieć że staroć?
Opublikowano

Myślałem, że czytałeś po edycji :potter:

Opublikowano

Pewnie było już pytane, ale nie umiem w wyszukiwarkę:

gdzie najtaniej dostanę gołego PROsiaka z wtyczką typu europlug?

w media markt jest promo na raty, splacaja pierwsza za ciebie. Wzialem na 12 rat, przyjda druczki, splace wszystko i z glowy, a kasa zaoszczedzona
Opublikowano

Ta, bez ubezpieczenia i karty, mozna splacic szybciej, wiec machne im jeden przelew jak przyjda druki. Profit.

Opublikowano

w saturnie do jutra za każde wydane 1000zł dostaje się 100zł w bonach do Piotra i Pawła. Jak sie weźmie prosiaka 1769zł i last guardian 239zł to 200zł w bonach dostaniemy. Prawie Gierka za darmo.

Opublikowano

Wiecie gdzie można w godnej człowieka cenie kupić vertical stand do PS4 Pro? Może być wysyłka zza granicy.

W Saturnie kupowałem za 85 zł. To są te same podstawki, co pod slim, mają dwie podkładki (na pudełku nawet jest opis) pod CUH-2000 i CUH-7000. Ta druga jest właśnie dla PROsiaka.

Edytowane przez milekp

Opublikowano

Testowałem juz FFXV, Last Guardian i konsola bardzo cicha, troche mialem stracha po niektorych filmach z youtube. Niebo a ziemia w porownaniu z moim białym fatem.

Opublikowano
  • Autor

Infamous nawet ten z plusa jest dobrym testem głośności konsoli, na jakieś 8 tytułów z łatką jakie sprawdzałem tam konsola nieraz przyśpieszała.

Najbardziej słychać ponoć na Cod modern warfare remaster ale tego nie testowałem bo nie mam.

Znajomy na imprezie testował.

edit: brak spacji fixed

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Na poczatku wszystkie ps4amateur tez byly ciche..tutaj potrzeba chyba troszke wiecej czasu na rzetelna opinie

Opublikowano

Duza czesc konsol dopiero po pewnym czasie zaczela odkurzac mieszkanie/suszyc wlosy.