Skocz do zawartości

Umbrella Corps

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Ale jakich oczekiwań? Czy ktos z nas oczekiwał hitu? Sam Capcom wydał grę za mniejszą kasę i nie pisał, że będzie to hit. Jestem zgodny, że nie jest to uber gra aczkolwiek da się grać i czerpać jakąś przyjemność, soundtrack jak najbardziej również spoko. Może lepiej jakby Capcom wydał za darmo grę ale ich polityka od zawsze była z naciskiem na zysk vide remastery re5,re4 więc nie dziwi mnie to wcale.

• Odpowiedzi 39
  • Wyświetleń 4,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Co innego trzymac pistolet przy piersi na bliski kontakt, a co innego trzymac go obok ucha w pozycji ze nawet go nie widzisz a i tak strzelasz na dystans.   https://youtu.be/5PUsnzNfOwQ?t=12m25s  

• Ja pitolę... ktoś to jednak kupił... Wesker, ja rozumiem, że z taką ksywą to pewnie czułeś się w obowiązku, ale serio? Łykniesz każde gówno z tym logo? Dobrze, że druga ikona RE (Nemesis) ma więcej

• Od strzelania między grami to ja mam Destiny a nie taki badziew i jeszcze za tyle kasy. 

Opublikowano

Znacznie lepiej wyszłoby grze na dobre gdyby pojawiła się w modelu f2p. Tak jak teraz Evolve. Chociaż nawet przy premierze to nie był crap jak UC. 

Opublikowano

Nie wyszło? Serio? Nawet nie wiedziałem :)

Może to dlatego, że oddział MS XBOX ma jakiś dział kontroli jakości, bo w Sony najwyraźniej takowego niet :)

Opublikowano

Dlatego napisałem "MS XBOX", czyli dział MS zajmujący się konsolą. Na PeCety wychodzi wszystko, od symulatorów picia napojów gazowanych po takie o czyszczeniu kibli, więc obecność Umbrella Corps jakoś mnie w tym towarzystwie nie dziwi :P

Opublikowano

To decyzja Capcomu. Japońskie gry na XOne sprzedają się bardzo słabo, a poza tym od początku tej generacji widać, że żółci zacieśnili współpracę z Sony.

Opublikowano

Pograłem z pół godziny w to demko, więcej nie dałem rady. No co za crapiszcze  :facepalmz:  Większość strzelanek indie\F2P wygląda o niebo lepiej. Przynajmniej mieli na tyle godności, że nie zdecydowali się wrzucić temu Resident Evil w tytuł.

Opublikowano

Swoja droga ladny dramat musi byc ze sprzedaza skoro juz demko wciskaja.

Coś czuję,że po tym demie to już w ogóle potencjalni klienci sobie darują zakup tego cudaka.

Opublikowano

Dziwne, ze sa ludzie ktorzy sciagaja demo po recenzji AngryJoe.

Opublikowano

Demo można ściągnąć, w razie jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości, ja bym się dziwił, gdyby ktoś to kupił po obejrzeniu tej recenzji, ale demko - choćby pokazać kumplowi, jakiego szrota wypuścił Capcom :)

Opublikowano

Jak ktoś lubi masochizm to pewnie masz racje.

Ja bym tego nie tknal, recenzja pokazala wszystko na temat tego crapa.

Opublikowano

Szkoda marnować czas i transfer aby ściągnąć to demko. 

Opublikowano

Przychodzi pewien punkt w zyciu gracza kiedy nawet na łącze nalezy nalozyc jakas granice wartosci, to jest ten punkt.