Opublikowano 9 lipca 20168 l Autor Ale jakich oczekiwań? Czy ktos z nas oczekiwał hitu? Sam Capcom wydał grę za mniejszą kasę i nie pisał, że będzie to hit. Jestem zgodny, że nie jest to uber gra aczkolwiek da się grać i czerpać jakąś przyjemność, soundtrack jak najbardziej również spoko. Może lepiej jakby Capcom wydał za darmo grę ale ich polityka od zawsze była z naciskiem na zysk vide remastery re5,re4 więc nie dziwi mnie to wcale.
Opublikowano 15 lipca 20168 l Znacznie lepiej wyszłoby grze na dobre gdyby pojawiła się w modelu f2p. Tak jak teraz Evolve. Chociaż nawet przy premierze to nie był crap jak UC.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Nie wyszło? Serio? Nawet nie wiedziałem Może to dlatego, że oddział MS XBOX ma jakiś dział kontroli jakości, bo w Sony najwyraźniej takowego niet
Opublikowano 18 lipca 20168 l Dlatego napisałem "MS XBOX", czyli dział MS zajmujący się konsolą. Na PeCety wychodzi wszystko, od symulatorów picia napojów gazowanych po takie o czyszczeniu kibli, więc obecność Umbrella Corps jakoś mnie w tym towarzystwie nie dziwi
Opublikowano 18 lipca 20168 l To decyzja Capcomu. Japońskie gry na XOne sprzedają się bardzo słabo, a poza tym od początku tej generacji widać, że żółci zacieśnili współpracę z Sony.
Opublikowano 23 lipca 20168 l Umbrella Corps Free Demo available now (playable until July 23rd midnight) http://www.playstationlifestyle.net/2016/07/22/umbrella-corps-ps4-demo-lets-play-free-saturday-july-23/ Mozna niby juz sciagac, wiec jakby kogos ten crap interesowal to niech sobie sprawdzi. Swoja droga ladny dramat musi byc ze sprzedaza skoro juz demko wciskaja.
Opublikowano 23 lipca 20168 l Pograłem z pół godziny w to demko, więcej nie dałem rady. No co za crapiszcze :facepalmz: Większość strzelanek indie\F2P wygląda o niebo lepiej. Przynajmniej mieli na tyle godności, że nie zdecydowali się wrzucić temu Resident Evil w tytuł.
Opublikowano 24 lipca 20168 l Swoja droga ladny dramat musi byc ze sprzedaza skoro juz demko wciskaja. Coś czuję,że po tym demie to już w ogóle potencjalni klienci sobie darują zakup tego cudaka.
Opublikowano 24 lipca 20168 l Demo można ściągnąć, w razie jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości, ja bym się dziwił, gdyby ktoś to kupił po obejrzeniu tej recenzji, ale demko - choćby pokazać kumplowi, jakiego szrota wypuścił Capcom
Opublikowano 24 lipca 20168 l Jak ktoś lubi masochizm to pewnie masz racje. Ja bym tego nie tknal, recenzja pokazala wszystko na temat tego crapa.
Opublikowano 24 lipca 20168 l Przychodzi pewien punkt w zyciu gracza kiedy nawet na łącze nalezy nalozyc jakas granice wartosci, to jest ten punkt.