Skocz do zawartości

Umbrella Corps

Whisker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jakich oczekiwań? Czy ktos z nas oczekiwał hitu? Sam Capcom wydał grę za mniejszą kasę i nie pisał, że będzie to hit. Jestem zgodny, że nie jest to uber gra aczkolwiek da się grać i czerpać jakąś przyjemność, soundtrack jak najbardziej również spoko. Może lepiej jakby Capcom wydał za darmo grę ale ich polityka od zawsze była z naciskiem na zysk vide remastery re5,re4 więc nie dziwi mnie to wcale.

Opublikowano

Dlatego napisałem "MS XBOX", czyli dział MS zajmujący się konsolą. Na PeCety wychodzi wszystko, od symulatorów picia napojów gazowanych po takie o czyszczeniu kibli, więc obecność Umbrella Corps jakoś mnie w tym towarzystwie nie dziwi :P

Gość Kasias
Opublikowano

To decyzja Capcomu. Japońskie gry na XOne sprzedają się bardzo słabo, a poza tym od początku tej generacji widać, że żółci zacieśnili współpracę z Sony.

Opublikowano

Pograłem z pół godziny w to demko, więcej nie dałem rady. No co za crapiszcze  :facepalmz:  Większość strzelanek indie\F2P wygląda o niebo lepiej. Przynajmniej mieli na tyle godności, że nie zdecydowali się wrzucić temu Resident Evil w tytuł.

• Plusik 1
Opublikowano

Demo można ściągnąć, w razie jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości, ja bym się dziwił, gdyby ktoś to kupił po obejrzeniu tej recenzji, ale demko - choćby pokazać kumplowi, jakiego szrota wypuścił Capcom :)

Gość suteq
Opublikowano

Szkoda marnować czas i transfer aby ściągnąć to demko.