prmo 0 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Cześć, jest to mój pierwszy post na tym forum, więc witam się ze wszystkimi serdecznie. Poszukuję bezprzewodowego gamepada do mojego szaraka, dużo tego typu kontrolerów można znaleźć na AliExpress, ale praktycznie wszystkie z nich przeznaczone są dla PS2 i nie ma gwarancji, że będą współpracować z PSone... Kiedyś udało mi się kupić taki gamepad: http://www.ceneo.pl/10764641i był on w pełni kompatybilny z PSone, niestety teraz nie widzę już go w sprzedaży. Czy ktoś zna jakiś dobry zamiennik, który będzie współpracował z szarakiem? Wiem, że Logitech swego czasu wypuścił bezprzewodowe kontrolery do PSone, ale wolałbym kupić nowy, a nie używany gamepad. Cytuj
darkos 4 342 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Też miałem problem z odległością ale kupiłem przedłużacz 3 metrowy za 5zł. Cudowne urządzenie. Cytuj
Quake96 4 081 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 Generalnie to każdy bezprzewodowy pad nawet do PS2 powinien współgrać z PSXem. Inna sprawa, że jak używałem kiedyś takiego to pobierał on z portu tyle prądu, że przy dwóch memorkach w slotach nie czytał żadnej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi