Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Nikt w to nie gra, ale dziś premiera nowego dodatku, apokalipsa. Będzie można niszczyć całe planety z orbity :obama:

Do tego nowa aktualizacja, która zmienia prawie wszystko. Od kontroli układów po toczenie wojen.

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 13,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Musisz stworzyć armie desantową - zaokrętować ją na statek transportowy - "zmiękczyć" planete wroga atakiem z orbity twoich niszczycieli - transportowce przesłać pod eskortą floty w okolice planety wr

• No ja mam wymieszane. Bo mam typy statków stworzone do ochrony przed wrogim ostrzałem i statki z full mocą w działa. Mam np krążowniki z kilkoma działami antymaterii i atomówkami . A w eskorcie niszcz

• Cywlizacja to tak naprawdę wstęp do grania w Stellaris. Inne gry pod względem rozbudowania. Powiedziałbym, że Cywilizacja VI oferuje 50% tego co jest w Stellaris.

• 2 lata później...
Opublikowano
W dniu 21.08.2018 o 09:23, El Loco Chocko napisał:

Zapewne to nikogo, ale Stellaris zmierza na konsole. (pipi)a, tego nikt nie kupi tam :reggie:

ja kupiłem i potrzebuję pomocy xd