milan 7 022 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 mam wyznaczone 32,5 h na ff15 w grudniu/styczniu.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Przecież po pierwszym weekendzie mi wysyłasz. Ja nie rozumiem tego w ogole co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 a dlaczego tam jest pozdrawiam zamiast pozdrawiam? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 No bo cię poyebalo skoro myślisz, że będziesz grał w mojego ff xv tyle czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 a dlaczego tam jest poyebało mnie zamiast poyebało mnie? Bo moderacja to mentalne gimbusy. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 dlaczego zwinąłeś avatara orzeszkowi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 to zemsta za to, że on zwinął mi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) a dlaczego tam jest poyebało mnie zamiast poyebało mnie? no jak piszesz ze cie poyebalo to chyba normalnie ze pisze ze cie poyebalo Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ale mi sie nie chce grać w gry chłopaki, trochę mi smutno a trochę nie z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ja od przejscia Uncharted w czerwcu w ogole nie odpalalem stacjonarek, ale to raczej z braku dobrych gier. Na vicie ograne zero time dilemma a na 3ds monster hunter, wiec to chyba nie wstret do grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Jedyne gry na jakie czekam to persona 5 i niezapowiedziany rdr, no nie jest sztywniutko, Cytuj Odnośnik do komentarza
xmortex 400 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Pawcio NX nadchodzi, rozumiem że to dlatego chwilowa stagnacja A na nowe God of war czekasz czy nie ? Trochę to do Ciebie zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Zauważyłem, że im mniej gram, tym mniej chce mi się grać. Inaczej mówiąc, jeśli konsola poleży nieużywana przez tydzień, wówczas coraz mniej chce mi się ją włączać. I odwrotnie - mając czas i skupiając się na graniu, potrafię nadal kompletnie się wciągnąć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Po zeszłym, całkiem niezłym jeśli chodzi o obecne, chu.jowe growe czasy okresie, po ograniu wszystkiego tego, co chciałem oraz wygrzebania się z zaległości na bliskim horyzoncie nie ma nic, co spowodowałoby u mnie szybsze bicie serca. Ostatnie gry, które ukończyłem, to dodatek do Wiedźmina 3 Krew i Wino i Uncharted 4. Od tego momentu nie grałem sporo czasu, kolejną interesującą mnie premierą był nowy Deus Ex. Ale znowu od Deus Exa kolejną interesującą mnie grą jest Mafia III, a wcześniej planowane pierwotnie na koniec września FFXV, która zostało przesunięte, więc podjąłem decyzję, że... sprzedam konsolę. Raz, że kasa mi się przyda, a dwa - na te parę interesujących mnie tytułów wolę sobie konsolę od czasu do czasu pożyczyć. Kupiłem nowe PE, popatrzyłem na zapowiedzi i... lipa. Odpychają mnie obecne praktyki i trendy w tej branży, jaranie się od miesięcy jakimś crapem, typu Battlefield, wypuszczanie niedorobionych bubli itd. Do tego zapowiedzi "nowych" konsol. Wysiadam z tego pociągu na jakiś czas, jak się nazbiera trochę interesujących mnie gier, może wrócę do regularnego grania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Po czym poznać, że ktoś odchodzi na grową emeryturę? Że kupuje coraz więcej gier w cyfrze. Że nawet ich nie włącza. Właśnie, kupiłem kiedyś FinalaXV i Fallouta 4 i nawet tego nie odpaliłem. Ale muszę pierw przejść, to co zacząłem, czyli Ape Escape 2 (z PS2, ale na PS4) i ta gra o tych studenciakach, co pojechali do chatki w górach - nawet nie pamiętam tytułu, a mam w pudełku:/ (zanik pamięci). Nie mam żadnego parcia na nowe gry - wiem, że mam kupić Horizona, ale nie będę teraz płacił 259 zł, jak i tak włączę dopiero po ukończeniu tych gier. Czyli może za pół roku, może za rok. A wtedy to może będzie warte mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 To po ch.uj kupować te gry, skoro wiesz, że ich nawet nie odpalisz? Nie rozumiem takiego toku myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Bo gdzieś tam w środku dalej jestem graczem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Mozesz zawsze je kupowac a potem sprzedawac na forumku za polowe ceny. Tez fajne hobby, tylko drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 dobrze że ten temat został odkopany. Wciąż, gdy tylko mam czas, nie gram w gry. Najlepsze hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Kupiłem w sumie bo był błąd na sklepiku PSS, że Fajnal chyba za 6 dych. A Fallout był na promo za 8 dyszek, to taniej niż na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 mi od jakiegos czasu ciezko zabrac sie za singla w grach AAA strasznie szybko mnie nudzi i serio wszystko wydaje sie robione na jedno kopyto ;/ ostatnia duza gra jaka skonczylem to Uncharted 4, wiekszosc czasu niestety trace na strzelanie sie z gimbusami xD oprocz tego jak na swoje mozliwosci czasowe to dosc sporo gram w Indie Games no i pare dni temu odpalilem prosiaka wiec chyba z nim zostane:) Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Sprzedalem prosiaka i wszystkie gierki w tym nieukonczone nier, yakuza i persona. Chyba rip Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Zawsze jak opada mi szał na granie w giereczki to czekam na E3 , zawsze jak zapowiedzą jakiegoś "SZTAJGENSA" to aż chce mi się grać . Po za tym granie w gry jest bardzo ok przecież Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Chec na granie opadla mi z poczatkiem tej generacji,jedyne co na powaznie pomeczylem to wiesiek i bloodborne. Teraz to w sumie konsole zbieraja kurz..a jesli gdzies mi jeszcze przewinie sie mysl o pograniu to odpalam starsze tytuly z automatow arcade ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Nie grałem cały kwiecien, teraz ochota wrocila, tylko z czasem srednio. Do tego w backlogu takie krotkie gry jak FF XV, Person 5 i Nioh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi