Hubert249 4 285 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 -o hurrrrrrrrrrrrwa ale dzisiaj będzie grane ku,rwa mać!<scroll-scroll po fpe> -o a co tam GONCIARZ WRZUCIŁ NA KANAŁ <patrzy na zegarek> - no ch,uj trza iść spać Nigdy nie zrozumiem, jak można marnować czas na takie bzdurne klikanie. Lepiej wziąść książke, ale sobie walnąć drzemkę :P 1 Cytuj
[InSaNe] 2 509 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Książkę, tzn. słownik? 2 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Drzemka zamiast strzała dopaminy za kliknięcie linka na reddicie? Hahaha. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Książkę, tzn. słownik? Co? Jak? Chodzi Ci o to "ale sobie walnąć drzemkę"? Autokorekta w telefonie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 https://sjp.pl/wzi%C4%85%C4%87 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 -o hurrrrrrrrrrrrwa ale dzisiaj będzie grane ku,rwa mać!<scroll-scroll po fpe> -o a co tam GONCIARZ WRZUCIŁ NA KANAŁ <patrzy na zegarek> - no ch,uj trza iść spać Nigdy nie zrozumiem, jak można marnować czas na takie bzdurne klikanie. Lepiej wziąść książke, ale sobie walnąć drzemkę :P A ja nie rozumiem jak można <wstaw co tam lubisz robić> ziew Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 (edytowane) Nie wiem czy to już powrót do grania na dobre, ale wkrecilem sie w hyper light drifter. Sciagnalem tez troche mniejszych gier jak Kings Quest, Virginia, Gone home, The witness i pare zaleglosci od telltale. Jedna gra, nie zaczynam wiecej, jakos mnie nie ciagnie teraz do AAA, chociaz FFXV rozgrzebane, w kolejce Persona, Nioh, Horizon i Yakuzy ;/ Edytowane 10 września 2017 przez Shen Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Ten temat jest o niegraniu w gry a nie o graniu w nie. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 takie posty i inne pokazuja ze zjawisko nie grania w gry jest w 95% przypadków przejściowe Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Sciagnalem tez troche mniejszych gier jak Kings Quest, Virginia, Gone home, The witness i pare zaleglosci od telltale. no spoko, ściągnij jeszcze kilka to na pewno z tego wyjdziesz Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 walking simy na growego kaca najlepsze 1 Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Sciagnalem tez troche mniejszych gier jak Kings Quest, Virginia, Gone home, The witness i pare zaleglosci od telltale. no spoko, ściągnij jeszcze kilka to na pewno z tego wyjdziesz Nie zaczalem w nie grac, wprowadzilem zasade, ze tylko jedna gra w danym momencie skoncze hyper light drifter to wezme sie za kolejna. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 A to git, powodzenia w takim razie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Sciagnalem tez troche mniejszych gier jak Kings Quest, Virginia, Gone home, The witness i pare zaleglosci od telltale. no spoko, ściągnij jeszcze kilka to na pewno z tego wyjdziesz Nie zaczalem w nie grac, wprowadzilem zasade, ze tylko jedna gra w danym momencie skoncze hyper light drifter to wezme sie za kolejna. Wprowadzanie zasad jest pierwszym stopniem do ponownego niegrania w gry Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Sciagnalem tez troche mniejszych gier jak Kings Quest, Virginia, Gone home, The witness i pare zaleglosci od telltale. no spoko, ściągnij jeszcze kilka to na pewno z tego wyjdziesz Nie zaczalem w nie grac, wprowadzilem zasade, ze tylko jedna gra w danym momencie skoncze hyper light drifter to wezme sie za kolejna. Wprowadzanie zasad jest pierwszym stopniem do ponownego niegrania w gry podobnież zaczynanie kilku gier na raz akurat zasada, żeby ogrywać jedną (2,3, zależy od człowieka) gier na raz, to bardzo dobra zasada. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Bzdura. Odpalasz kilka i grasz w to co masz ochote i sprawia ci przyjemność a nie na siłe, ojej odpaliłem już grę więc musze ją skonczyć. Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 no to inny przypadek, mowię tu o sytuacji w której grasz w kilka gier na raz, bo Ci się podobaja. Nie wiem jak innych, ale mnie takie granie zacyzna w końcu męcyzć i zacyznam mieć zaległości w jednej grze na rzecz innej, aż w końcu zapominam co się w tym innym tytule działo i grać mi się odechciewa jak grasz w crapa i chcesz po prostu zmienić gierkę, to jasne, problemu nie ma Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Bzdura. Odpalasz kilka i grasz w to co masz ochote i sprawia ci przyjemność a nie na siłe, ojej odpaliłem już grę więc musze ją skonczyć. Syndrom pirata tez nie jest dobry, kilkanascie gier i zadnej nie koncze. Hyper light sztosik i sie nie zmuszam do grania. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Shen no to elegancko, jakbyś chciał się pozbyć po skończeniu to Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Nie po to sciagalem pudelko z uk mimo posiadania cyfry, zeby je sprzedac teraz. Kurde, dosc ciezka gra, albo ja zdziadzialem. Tak czy inaczej, wychodze z niegrania powoli. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Nie po to sciagalem pudelko z uk mimo posiadania cyfry, zeby je sprzedac teraz. Kurde, dosc ciezka gra, albo ja zdziadzialem. Tak czy inaczej, wychodze z niegrania powoli. Gdzie poszedłeś najpierw? W sensie zachód / płn / wschód? Bo gra jest nieliniowa i w zależności od tego gdzie się pójdzie na początku można mieć zupełnie różne wrażenia z poziomem trudności. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Ja poszedłem najpierw na północ i w sumie ten właśnie początek wydawał mi się najtrudniejszy, boss to mi tak z pół godziny zeżarł chyba. Reszta kierunków już poszła raczej z górki. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Również wybrałem się na śnieżną północ, następnie do zachodnich lasów, wschodnich mokradeł i skończyłem na deszczowych stepach. Najtrudniej było mi poruszać się po wschodzie i zachodzie. Wschodniego bossa oznaczę jako najłatwiejszego, reszta była dość wymagająca. Chcę spróbować swoich sił z czarną peleryną. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 walking simy na growego kaca najlepsze A w życiu, wtedy jeszcze bardziej nie grałbym w gry. Na growego kaca najlepsze gry z czystym gameplayem. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Na zachód wbiłem, teraz wróciłem się do miasta i kupiłem jakiś upgrade do dasha, tylko coś jeszcze rytmu nie moge wyczuć, mogłem wziąć granat ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi