Skocz do zawartości

Niegranie w gry

Featured Replies

Opublikowano

-o hurrrrrrrrrrrrwa ale dzisiaj będzie grane ku,rwa mać!<scroll-scroll po fpe>

-o a co tam GONCIARZ WRZUCIŁ NA KANAŁ

<patrzy na zegarek> - no ch,uj trza iść spać

Nigdy nie zrozumiem, jak można marnować czas na takie bzdurne klikanie. Lepiej wziąść książke, ale sobie walnąć drzemkę :P
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 101,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Grze(pipi)
    Grze(pipi)

Nie gram w gry Powtórzę jeszcze raz: nie gram w gry. Nie jestem wegetarianinem, nie chodzę na fitness, nie studiuję prawa. Ot, nie gram w gry, choć oczywiście zdaję sobie sprawę, że w dobie szerokopas

• Stary ja gram od podstawówki. Ostatnimi tygodniami  mniej, bo większość czasu pochłaniają mi przygotowania do ślubu. Ale nie czuję, żebym marnował czas czy pieniądze. Dać Ci numer do mojego brata i wu

• Indyki znajdzie sie pare perelek ale 95% to zwykly szrot. Jak widze jak ktos zachwyca sie takim what remains of edith finch czyli symulatorem chodzenia który by normalnie opluł, platformówkami 2d jak

Opublikowano

Książkę, tzn. słownik?

Co? Jak? Chodzi Ci o to "ale sobie walnąć drzemkę"? Autokorekta w telefonie.

Opublikowano

-o hurrrrrrrrrrrrwa ale dzisiaj będzie grane ku,rwa mać!<scroll-scroll po fpe>

-o a co tam GONCIARZ WRZUCIŁ NA KANAŁ

<patrzy na zegarek> - no ch,uj trza iść spać

Nigdy nie zrozumiem, jak można marnować czas na takie bzdurne klikanie. Lepiej wziąść książke, ale sobie walnąć drzemkę :P

A ja nie rozumiem jak można <wstaw co tam lubisz robić> 

ziew

Opublikowano

Nie wiem czy to już powrót do grania na dobre, ale wkrecilem sie w hyper light drifter. Sciagnalem tez troche mniejszych gier jak Kings Quest, Virginia, Gone home, The witness i pare zaleglosci od telltale. Jedna gra, nie zaczynam wiecej, jakos mnie nie ciagnie teraz do AAA, chociaz FFXV rozgrzebane, w kolejce Persona, Nioh, Horizon i Yakuzy ;/

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Ten temat jest o niegraniu w gry a nie o graniu w nie.

Opublikowano

takie posty i inne pokazuja ze zjawisko nie grania w gry jest w 95% przypadków przejściowe

Opublikowano

Sciagnalem tez troche mniejszych gier jak Kings Quest, Virginia, Gone home, The witness i pare zaleglosci od telltale.

no spoko, ściągnij jeszcze kilka to na pewno z tego wyjdziesz :lapka:

Opublikowano

walking simy na growego kaca najlepsze

Opublikowano

Sciagnalem tez troche mniejszych gier jak Kings Quest, Virginia, Gone home, The witness i pare zaleglosci od telltale.

Nie zaczalem w nie grac, wprowadzilem zasade, ze tylko jedna gra w danym momencie :lapka: skoncze hyper light drifter to wezme sie za kolejna. 

Opublikowano

Nie zaczalem w nie grac, wprowadzilem zasade, ze tylko jedna gra w danym momencie :lapka: skoncze hyper light drifter to wezme sie za kolejna. 

Wprowadzanie zasad jest pierwszym stopniem do ponownego niegrania w gry :lapka:

Opublikowano

Wprowadzanie zasad jest pierwszym stopniem do ponownego niegrania w gry :lapka:

podobnież zaczynanie kilku gier na raz :lapka: akurat zasada, żeby ogrywać jedną (2,3, zależy od człowieka) gier na raz, to bardzo dobra zasada. 

Opublikowano

Bzdura. Odpalasz kilka i grasz w to co masz ochote i sprawia ci przyjemność a nie na siłe, ojej odpaliłem już grę więc musze ją skonczyć. 

Opublikowano

no to inny przypadek, mowię tu o sytuacji w której grasz w kilka gier na raz, bo Ci się podobaja. Nie wiem jak innych, ale mnie takie granie zacyzna w końcu męcyzć i zacyznam mieć zaległości w jednej grze na rzecz innej, aż w końcu zapominam co się w tym innym tytule działo i grać mi się odechciewa :dunno: jak grasz w crapa i chcesz po prostu zmienić gierkę, to jasne, problemu nie ma

Opublikowano

Bzdura. Odpalasz kilka i grasz w to co masz ochote i sprawia ci przyjemność a nie na siłe, ojej odpaliłem już grę więc musze ją skonczyć. 

Syndrom pirata tez nie jest dobry, kilkanascie gier i zadnej nie koncze. 

Hyper light sztosik i sie nie zmuszam do grania. 

Opublikowano

Shen no to elegancko, jakbyś chciał się pozbyć po skończeniu to :ogor:

Opublikowano

Nie po to sciagalem pudelko z uk mimo posiadania cyfry, zeby je sprzedac teraz.

Kurde, dosc ciezka gra, albo ja zdziadzialem.  Tak czy inaczej, wychodze z niegrania powoli. 

Opublikowano

Nie po to sciagalem pudelko z uk mimo posiadania cyfry, zeby je sprzedac teraz.

Kurde, dosc ciezka gra, albo ja zdziadzialem.  Tak czy inaczej, wychodze z niegrania powoli. 

Gdzie poszedłeś najpierw? W sensie zachód / płn / wschód? Bo gra jest nieliniowa i w zależności od tego gdzie się pójdzie na początku można mieć zupełnie różne wrażenia z poziomem trudności.

Opublikowano

Ja poszedłem najpierw na północ i w sumie ten właśnie początek wydawał mi się najtrudniejszy, boss to mi tak z pół godziny zeżarł chyba. Reszta kierunków już poszła raczej z górki.

Opublikowano

Również wybrałem się na śnieżną północ, następnie do zachodnich lasów, wschodnich mokradeł i skończyłem na deszczowych stepach. Najtrudniej było mi poruszać się po wschodzie i zachodzie. Wschodniego bossa oznaczę jako najłatwiejszego, reszta była dość wymagająca. Chcę spróbować swoich sił z czarną peleryną.

Opublikowano

walking simy na growego kaca najlepsze

A w życiu, wtedy jeszcze bardziej nie grałbym w gry. Na growego kaca najlepsze gry z czystym gameplayem.

Opublikowano

Na zachód wbiłem, teraz wróciłem się do miasta i kupiłem jakiś upgrade do dasha, tylko coś jeszcze rytmu nie moge wyczuć, mogłem wziąć granat ;/