Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 walking simy na growego kaca najlepsze A w życiu, wtedy jeszcze bardziej nie grałbym w gry. Na growego kaca najlepsze gry z czystym gameplayem. Zgadzam się z kermitem: trzymasz gałkę do przodu i chłoniesz niepośpiesznie historię. Gdyby nie kac nie ograłbym nigdy, świetnego w moim odczuciu, pierwszego sezonu The Walking Dead. Szybka gra postawiona na czysty gameplay, zwłaszcza jeśli wymaga skupienia, w tym stanie jest dla mnie jedynie źródłem frustracji. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Na zachód wbiłem, teraz wróciłem się do miasta i kupiłem jakiś upgrade do dasha, tylko coś jeszcze rytmu nie moge wyczuć, mogłem wziąć granat ;/ No właśnie zachód ma IMO najtrudniejszych zwykłych mobów. Ach, jak ja kocham tę gierę, muszę kiedyś napisać ścianę tekstu o niej w tęczy czy gdzieś. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Na zachód wbiłem, teraz wróciłem się do miasta i kupiłem jakiś upgrade do dasha, tylko coś jeszcze rytmu nie moge wyczuć, mogłem wziąć granat ;/ Timing jest dosyć restrykcyjny. Polecam potrenować sobie kręcenie kółek w tym sklepiku z upgrade'ami. Jak wjedzie combo x100 to jest już raczej gładziutko. Ach, jak ja kocham tę gierę, muszę kiedyś napisać ścianę tekstu o niej w tęczy czy gdzieś. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) walking simy na growego kaca najlepsze A w życiu, wtedy jeszcze bardziej nie grałbym w gry. Na growego kaca najlepsze gry z czystym gameplayem. Zgadzam się z kermitem: trzymasz gałkę do przodu i chłoniesz niepośpiesznie historię. Gdyby nie kac nie ograłbym nigdy, świetnego w moim odczuciu, pierwszego sezonu The Walking Dead. Szybka gra postawiona na czysty gameplay, zwłaszcza jeśli wymaga skupienia, w tym stanie jest dla mnie jedynie źródłem frustracji. ja sie zgadzam z Rozim, zawsze jak czuje przesyt grami spowodowany glownie gowanianymi grami aaa nastawionymi na fabule, gdzie gameplay jest nijaki, wystarczy odpalic gierke gdzie liczy sie tylko gameplay i odrazu wracala chec do ciupania w gierki ale to pewnie kwestia idiwidualna bo przez cale moje zycie bardziej cenie sobie gry arcade Edytowane 14 września 2017 przez kubson Cytuj
Godot 416 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 [/url] Prezent od syna na dobry początek tygodnia. (pipi) w dupę z tym wszystkim. (pipi)a chyba z 30 płyt w szafce, ale ten mały grzmot musiał wybrać akurat Zeldę i Mariana. Za(pipi)iście. Więc nie gram w Zeldę BotW i Mariana. (pipi)a 6 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Było kupic cyfrowe :potter: Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hum 3 700 Opublikowano 25 września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 września 2017 było założyć gumkę 12 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Wydziedziczyłeś już małego (pipi)ia? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 O jak temat odkopany to wpis, zero gierek gdzieś od połowy lipca Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 TYLKO SMUTNE REAKCJE Cytuj
Godot 416 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Było kupic cyfrowe :potter: Na Switcha kupię w pudle i będzie lizał aż zliże te gorzkie 4 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 [/url] Prezent od syna na dobry początek tygodnia. (pipi) w dupę z tym wszystkim. (pipi) chyba z 30 płyt w szafce, ale ten mały grzmot musiał wybrać akurat Zeldę i Mariana. Za(pipi)iście. Więc nie gram w Zeldę BotW i Mariana. (pipi) Młody wie co dobre Wybrał po prostu najfajniejsze okładki. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 O jak temat odkopany to wpis, zero gierek gdzieś od połowy lipca Wspólczuje kolego, ja powoli się wygrzebuje z tego impasu. Wczoraj grane caly wieczór w różne gry na różnych konsolach Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 no u mnie jest tragedia, chyba nawet vitę sprzedam ;/ dobrze że zaraz TEW2 wychodzi to może wezmę na pc i się wkręcę Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Najgorsze co mozna zrobic to sprzedawac konsole i gierki podczas trwajacej "tragedii". Nie myslisz trzezwo, a potem jest żałowanie i płacz bo kupic Vite w podobnym stanie coraz ciezej bo Janusze graja w kiblu i nie myja rąk. Dla mnie najgorsze jak mam za duzo gier w wyimaginowanej "kolejce", czy tak zwanym "backlogu". Czasami podswiadomie chce skonczyc gre aby szybciej zamiast sie delektowac bo przeciez tyle gierek jeszcze czeka. Mimo ze wiem ze to glupie i tak nie powinienem robic, to czasami jescze łapie sie na takim mysleniu, co z kolei prowadzi to "zmeczenia grami" i przerwe w postaci komiksów albo ksiazek. Tam niestety jak sie za duzo nakupi jest to samo "jeszcz tyle mam do przeczytania" i w sumie czlowiek siedzi i mysli przez 5 godzin co ograć albo co przeczytać a potem juz za pozno i spać. Cytuj
Rayos 3 186 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 a mi sprzedanie fury gier i konsol pomogło, teraz nie mam ciśnienia w sytlu "laboga, tyle gier do przejscia, a tu jeszcze tyle innych czeka na starsze konsole, laboga, co zrobic helena?" teraz to juz tylko narzekam na backloga na 3 konsolach, a nie na milionie Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Wszystko zależy od kwestii finansowej , mimo że nie gram na ps3 i rzadko odpalam psvite (obie konsolki zbierają kurz) to i tak nie mam zamiaru się ich pozbywać. Zbyt mały profit jeśli chodzi o pieniądze a znając życie za rok , dwa będę znów miał ochote coś na tych konsolach ograć. 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 No mam tak samo wlasnie, z jednej strony moglbym opylic, pare stowek by wpadlo, ale z drugiej nawet nie chce mi sie wystawiac i tez gdzies ta mysl ze jeszcze kiedys mnie zaboli du,pa ze sobie nie moge pograc z tylu glowy siedzi. Sprobuje przetrzymac ten okres i jak chec do grania nie wroci gdzies na swieta to chyba ostateczny koniec. Wkur,wia mnie swoja droga ze mam VACa na CS: GO przez to ze mi zaje,bali konto, strasznie pogralbym sobie w cos niezobowiazujacego online. Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Fajnie jest sobie odpalić jeden z ulubionych tytułów z PSXa jak Bóg nakazał, na konsoli podpiętej do CRT, dlatego zawsze się dziwiłem, jak ktoś sprzedawał stary sprzęt za jakieś śmieszne pieniądze typu 50-100 zł, po chooju ratowało mu to budżet. Oczywiście zawsze można ponownie kupić, ale to już nie to samo, a stan sprzętu też nigdy nie będzie pewny. Oczywiście co innego, jak ktoś chodził do szkoły i potrzebował jakiegokolwiek hajsu, żeby kupić np. PS2. Co do tematu, to ostatnio po jednym epizodzie wyje.bałem z dysku Game of Thrones od Telltale , z jednej strony spoko, niezobowiązująca zabawa, szczególnie w okresie lekkiej zajawki na serial, ale z drugiej zadałem sobie pytanie, czy mam ochotę na jeszcze pięć razy to samo, odpowiedź brzmiała "nie", także nara. Tym bardziej, że gierki od tego deva nie są w stanie raczej niczym zaskoczyć, grałeś w jedną, grałeś we wszystkie, tylko uniwersum się zmienia. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 O jak temat odkopany to wpis, zero gierek gdzieś od połowy lipca Nie dziwię się. Po RE4 trudno wrócić do grania w crapy. :lalka: 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) Jest możliwe ze po RE4 mam właśnie tak jak mate ostatnio pisał że ma po Hyper Light Drifter. W niecały miesiąc przeszedłem RE4 3 razy, poboczne kampanie też i wciąż mi było mało, no dawno mnie żadna gra tak nie wciągnęła. Potem rozpocząlem LA Noire, zaczęło się dobrze ale wiecie jak to jest jak odstawiacie grę na parę dni a potem nie możecie się zmusić by ją włączyć z powrotem. Musze spróbować się wkręcić w RE5 i kupić Shadows of the Damned. Edytowane 26 września 2017 przez c0r Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Nadal czekam na ten długi post od mate o HLD i coś się doczekać nie mogę. 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Spoko, spoko. Napisze jak przejde jeszcze raz, tym razem ze skonczeniem calej areny. Narazie na(pipi)iam w Jeanne D'arc. B) Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 no u mnie jest tragedia, chyba nawet vitę sprzedam ;/ Update jest taki że jakoś wróciła chęć do grania, trochę progresu w LA Noire zrobiłem i vitę odkurzyłem, chyba zbyt fajny sprzęt by sprzedawać tak szybko :) Jednak zaje,biście odpalić przed snem i porobić parę runów w Isaacu, coś tam zrobić w Minecrafcie, masterować HM2, poskakać w OlliOlli czy pokopać w Steamworld Dig. Żałuję tylko tej długiej przerwy od Persony 4, naprawdę ciężko mi się zmotywować i wkręcić mimo że na początku gra mi się mega podobała, a szczególnie postacie i dialogi. Nie wiem czy nawet nie zacząć od nowa, ale ta ilość dialogów na początku jest zbyt przytłaczająca że raczej zrezygnuję z tego pomysłu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi