Mejm 15 291 Opublikowano 12 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2019 C0r pobiegaj moze albo zacznij programowac czy cos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 14 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2019 Ja od piątku nie grałem w nic. Muszę coś odpalić, bo jeszcze przez przypadek wyjdę z gejmingu jak cór Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 15 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2019 Kuźwa u mnie nie ma możliwości, by mi się gierki znudziły obecnie, bo mam bardzo mało czasu na ulubione hobby Ciągnie mnie na tyle, że bym z powodzeniem mógł zarywać noce, ale szkoda mi zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 15 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2019 Odpaliłem Sekiro i od razu lepiej, teraz jestem zdeterminowany aby zaciukać kolejnego, 8 już bossa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 W dniu 12.05.2019 o 13:03, golab napisał: ostatnio włączyłem ps4 i pograłem trochę od nowa w bloodborne'a, żeby w końcu wbić platynę po bożemu jest nadzieja jeszcze No wbijanie platynek na pewno wyciągnie z growej impotencji xD Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 a jednak Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 Niegranie w gry to (pipi)... Jaki ja mam (pipi)a problem ze zmuszeniem sie do tego zeby nie zrestartować gry jak tylko coś pójdzie "nie tak" to głowa mała. Bycie fanem sandboxów jak sie ma OCD i restartitis po (pipi)u to cierpienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 Zapomniałeś, że najgorsze jest zmuszanie się do grania w grę setki godzin, żeby później napisać, że to (pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 (edytowane) 6 minut temu, suteq napisał: Zapomniałeś, że najgorsze jest zmuszanie się do grania w grę setki godzin, żeby później napisać, że to (pipi). A to akurat przykład tego o czym mówie. Ile razy ja zrestartowałem tego (pipi)ego Fallouta 4 bo wyszedł jakiś nowy mod albo sie okazało, 40 godzin po rozpoczęciu sejwa, ze jeden z małych modów sie gdzieś wykrzaczył i przestał działać więc moje OCD od razu zaczeło mi dokuczać i ni (pipi)a sie nie dało grać dalej.. Edytowane 6 czerwca 2019 przez Canaris Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 33 minuty temu, Canaris napisał: Kazdy ma taki heroizm na jaki zapracował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 granie w gry? ciężki temat. ostatnio odpalam tylko pokemon go. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 Nie gram w nic i jest mi z tym dobrze. Gry to były pomyłka. Tylko Nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 figaro jak tam programowanie 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 A pamiętacie czasy, kiedy gierki przechodziło się w 8-12h i było za(pipi)iscie? Bez sztucznego przedłużania rozgrywki, szukania znajdziek, trofeów i tego typu bzdur? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 11 minut temu, chris85 napisał: A pamiętacie czasy, kiedy gierki przechodziło się w 8-12h i było za(pipi)iscie? Bez sztucznego przedłużania rozgrywki, szukania znajdziek, trofeów i tego typu bzdur? No jakby ludzie kupowali takie gry to by były nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 Ja pamiętam bo dalej gram w takie gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 Ja pamiętam jęki i bóle że gierka kosztuje 200zl A trwa 10H xD nie dogodzisz panie 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 Tak było, pamiętam Gracze xd Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 375 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 A jęczeli, że film w kinie trwa 1.5h zamiast 4h? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 27 minut temu, ASX napisał: Ja pamiętam bo dalej gram w takie gry Szczerze? cięzko znaleźć taką grę, która jest maksymalnie skondensowana na 10-13h, co przejrzę bibliotekę to do wyboru mam open world, open world, open world, indie roguelike, indie platformer, krótki symulator chodzenia a bardziej chciałbym coś w kierunku na przykład pierwszej Bayonetty gdzie wjezdzasz i bez pyerdolenia siekasz i orasz aż do koncowych napisów bez sztucznych wydłużeń w postaci przemieszczania się z jednego punktu do drugiego, trzymania gałki i słuchaniu dialogów i tego typu rzeczy. Dla mnie Bayonetta to jest ideał gry jeśli chodzi o konstrukcję jest gameplay to jest gameplay, jest cut-scenka to jest cut-scenka i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 trochę przesadzasz, oczywiście jest zalew open worldów zwłaszcza w wysokobudżetowych grach, ale wystarczy poszukać półkę niżej i jednak wciąż znajdzie się trochę tych skondensowanych, krótkich gierek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 4 minuty temu, ASX napisał: trochę przesadzasz, oczywiście jest zalew open worldów zwłaszcza w wysokobudżetowych grach, ale wystarczy poszukać półkę niżej i jednak wciąż znajdzie się trochę tych skondensowanych, krótkich gierek Może przesadzam, mówie o swoim doświadczeniu. Z ciekawości jakie to gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 Residencik ostatnio to wspaniała przygoda na 12-15 h. Devil may cry też chyba, gowik gdyby nie zbierac również, medievil zaraz, mario bez wyciskania też, o jezu mnostwo takich gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 Oj tak resident 2 genialna długość. Konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 (edytowane) 12 minut temu, milan napisał: Residencik ostatnio to wspaniała przygoda na 12-15 h. Devil may cry też chyba, gowik gdyby nie zbierac również, medievil zaraz Ok RE 2 i DMC 5 to faktycznie wpisują się w ten opis ale jak na złość RE2 to remake starej gierki, Medievil też. DMC 5 mnie nie interesuje w sensie nie odbierz mnie źle, przynaję ci racje tak jest kilka takich gier ale no jak patrze z swojej perspektywy to nie ma dla mnie takich gier, które są na 10-15h i mnie interesują, bo na przykład wyszło to Plague Tale, której jest idealne jeśli chodzi o zawartość czasu i objętości ale nie przekonuje mnie settingowo, to samo DMC 5, który jest strasznie wieśniacki, japoński w złym stylu. Gowa bym w zyciu nie wrzucil do worka skondensowana opowieść bo tam bez zbieractwa spędzilem z 40h Edytowane 6 czerwca 2019 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi