Hubert249 4 325 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 -o hurrrrrrrrrrrrwa ale dzisiaj będzie grane ku,rwa mać!<scroll-scroll po fpe> -o a co tam GONCIARZ WRZUCIŁ NA KANAŁ <patrzy na zegarek> - no ch,uj trza iść spać Nigdy nie zrozumiem, jak można marnować czas na takie bzdurne klikanie. Lepiej wziąść książke, ale sobie walnąć drzemkę :P 1 Cytuj
[InSaNe] 2 542 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Książkę, tzn. słownik? 2 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Drzemka zamiast strzała dopaminy za kliknięcie linka na reddicie? Hahaha. Cytuj
Hubert249 4 325 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Książkę, tzn. słownik? Co? Jak? Chodzi Ci o to "ale sobie walnąć drzemkę"? Autokorekta w telefonie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 496 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 https://sjp.pl/wzi%C4%85%C4%87 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 -o hurrrrrrrrrrrrwa ale dzisiaj będzie grane ku,rwa mać!<scroll-scroll po fpe> -o a co tam GONCIARZ WRZUCIŁ NA KANAŁ <patrzy na zegarek> - no ch,uj trza iść spać Nigdy nie zrozumiem, jak można marnować czas na takie bzdurne klikanie. Lepiej wziąść książke, ale sobie walnąć drzemkę :P A ja nie rozumiem jak można <wstaw co tam lubisz robić> ziew Cytuj
Shen 10 196 Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 (edytowane) Nie wiem czy to już powrót do grania na dobre, ale wkrecilem sie w hyper light drifter. Sciagnalem tez troche mniejszych gier jak Kings Quest, Virginia, Gone home, The witness i pare zaleglosci od telltale. Jedna gra, nie zaczynam wiecej, jakos mnie nie ciagnie teraz do AAA, chociaz FFXV rozgrzebane, w kolejce Persona, Nioh, Horizon i Yakuzy ;/ Edytowane 10 września 2017 przez Shen Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Ten temat jest o niegraniu w gry a nie o graniu w nie. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 takie posty i inne pokazuja ze zjawisko nie grania w gry jest w 95% przypadków przejściowe Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Sciagnalem tez troche mniejszych gier jak Kings Quest, Virginia, Gone home, The witness i pare zaleglosci od telltale. no spoko, ściągnij jeszcze kilka to na pewno z tego wyjdziesz Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 walking simy na growego kaca najlepsze 1 Cytuj
Shen 10 196 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Sciagnalem tez troche mniejszych gier jak Kings Quest, Virginia, Gone home, The witness i pare zaleglosci od telltale. no spoko, ściągnij jeszcze kilka to na pewno z tego wyjdziesz Nie zaczalem w nie grac, wprowadzilem zasade, ze tylko jedna gra w danym momencie skoncze hyper light drifter to wezme sie za kolejna. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 A to git, powodzenia w takim razie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Sciagnalem tez troche mniejszych gier jak Kings Quest, Virginia, Gone home, The witness i pare zaleglosci od telltale. no spoko, ściągnij jeszcze kilka to na pewno z tego wyjdziesz Nie zaczalem w nie grac, wprowadzilem zasade, ze tylko jedna gra w danym momencie skoncze hyper light drifter to wezme sie za kolejna. Wprowadzanie zasad jest pierwszym stopniem do ponownego niegrania w gry Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Sciagnalem tez troche mniejszych gier jak Kings Quest, Virginia, Gone home, The witness i pare zaleglosci od telltale. no spoko, ściągnij jeszcze kilka to na pewno z tego wyjdziesz Nie zaczalem w nie grac, wprowadzilem zasade, ze tylko jedna gra w danym momencie skoncze hyper light drifter to wezme sie za kolejna. Wprowadzanie zasad jest pierwszym stopniem do ponownego niegrania w gry podobnież zaczynanie kilku gier na raz akurat zasada, żeby ogrywać jedną (2,3, zależy od człowieka) gier na raz, to bardzo dobra zasada. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Bzdura. Odpalasz kilka i grasz w to co masz ochote i sprawia ci przyjemność a nie na siłe, ojej odpaliłem już grę więc musze ją skonczyć. Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 no to inny przypadek, mowię tu o sytuacji w której grasz w kilka gier na raz, bo Ci się podobaja. Nie wiem jak innych, ale mnie takie granie zacyzna w końcu męcyzć i zacyznam mieć zaległości w jednej grze na rzecz innej, aż w końcu zapominam co się w tym innym tytule działo i grać mi się odechciewa jak grasz w crapa i chcesz po prostu zmienić gierkę, to jasne, problemu nie ma Cytuj
Shen 10 196 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Bzdura. Odpalasz kilka i grasz w to co masz ochote i sprawia ci przyjemność a nie na siłe, ojej odpaliłem już grę więc musze ją skonczyć. Syndrom pirata tez nie jest dobry, kilkanascie gier i zadnej nie koncze. Hyper light sztosik i sie nie zmuszam do grania. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Shen no to elegancko, jakbyś chciał się pozbyć po skończeniu to Cytuj
Shen 10 196 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Nie po to sciagalem pudelko z uk mimo posiadania cyfry, zeby je sprzedac teraz. Kurde, dosc ciezka gra, albo ja zdziadzialem. Tak czy inaczej, wychodze z niegrania powoli. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Nie po to sciagalem pudelko z uk mimo posiadania cyfry, zeby je sprzedac teraz. Kurde, dosc ciezka gra, albo ja zdziadzialem. Tak czy inaczej, wychodze z niegrania powoli. Gdzie poszedłeś najpierw? W sensie zachód / płn / wschód? Bo gra jest nieliniowa i w zależności od tego gdzie się pójdzie na początku można mieć zupełnie różne wrażenia z poziomem trudności. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Ja poszedłem najpierw na północ i w sumie ten właśnie początek wydawał mi się najtrudniejszy, boss to mi tak z pół godziny zeżarł chyba. Reszta kierunków już poszła raczej z górki. Cytuj
Paolo de Vesir 9 530 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Również wybrałem się na śnieżną północ, następnie do zachodnich lasów, wschodnich mokradeł i skończyłem na deszczowych stepach. Najtrudniej było mi poruszać się po wschodzie i zachodzie. Wschodniego bossa oznaczę jako najłatwiejszego, reszta była dość wymagająca. Chcę spróbować swoich sił z czarną peleryną. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 walking simy na growego kaca najlepsze A w życiu, wtedy jeszcze bardziej nie grałbym w gry. Na growego kaca najlepsze gry z czystym gameplayem. Cytuj
Shen 10 196 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Na zachód wbiłem, teraz wróciłem się do miasta i kupiłem jakiś upgrade do dasha, tylko coś jeszcze rytmu nie moge wyczuć, mogłem wziąć granat ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi