20inchDT 3 361 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 xbox nie ma gier hehe also najwyzej oceniany wydawca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Wasz forumowy kolega stracił chęć do grania A wy się znowu kłócicie o konsolki?? Jesteście okropni 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Szkoda gadać Panowie. Trochę zrozumienia... Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Ja ostatnio gram tylko w gry podczas których mogę sobie puścić jakiś podcast. Civ 6, nba 2k22, rocket league... Kusi troche spróbować tego całego farming simulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 10 godzin temu, Pupcio napisał: Wasz forumowy kolega stracił chęć do grania A wy się znowu kłócicie o konsolki?? Jesteście okropni u creatina to normalne, zrobi sobie przerwę, a za kilka miesięcy kupi SteamDecka / PSVR2 / Switcha OLED/mocarnego PC i radość mu wróci Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Godzinę temu, maciucha napisał: Ja ostatnio gram tylko w gry podczas których mogę sobie puścić jakiś podcast. Civ 6, nba 2k22, rocket league... Kusi troche spróbować tego całego farming simulatora. Wspaniałe uczucie. Ja sobie w Gearsach Tactics przysiadam do komputera, nic mnie nie goni, czillera total. Taki gaming szanuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Oj tak byczku. Życie jest zbyt ciężkie zeby się wc0rviac przy elden ringach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Takie gry są spoko ale raczej jako dodatek do gier dla prawdziwych zagrajmerów 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Gra o siadaniu rozowa dopa na rozne przedmioty dla prawdziwych zagrajmerow? No tak myslalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 nie masz jakegoś haze'a czy innego duke nukema do skończenia?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 20 godzin temu, Shen napisał: Mnie brak czasu zniecheca do grania, z 1-2h jak mam wolne w tygodniu w ciagu dnia to jest dobrze, a że lubie rozbudowane gry jak rpg, to mi sie poza weekendami nawet nie opłaca odpalac konsoli. Też to mam i praktycznie od premiery ciągnę Horizon Forbidden West, ale walczę Z tym, że jeszcze w międzyczasie odpalam Ghost Recon Breakpoint, a kiedy mam wolny wieczór to przeważnie z ziomkiem ciśniemy w PUBG, które uwielbiam. Jakbym potrafił odmówić sobie multi i skupił się na jednym tytule to pewnie bym już miał zaliczone i z czystym sumieniem odpaliłbym coś innego. W każdym razie jako takiego "niegrania" u mnie nie ma, bo im mniej mam czasu tym chcica większa. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Wydałeś 4tys zł żeby nie przejść Horizona? Ja to zrobiłem za friko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Czy jak odpaliłem z game passa farminga 19 i w pierwszej godzinie skombajnowalem pole pszenicy bez podstawiania naczepy i potem pozostawione na polu ziarna skultywatorowałem i elo czas na browara, to nadaje się do tej gry? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 55 minut temu, devilbot napisał: Wydałeś 4tys zł żeby nie przejść Horizona? Ja to zrobiłem za friko. A ja nie mam czasu na gierki, więc wciąż przechodzę tego molocha, w międzyczasie przegryzając innymi tytułami w miarę możliwości - kiedyś przejdę i okraszę platynką. Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Ten brak czasu na dłuższe posiedzenia to zdecydowanie największy problem...Ta godzina dziennie to za mało w przypadku jakichś rozbudowanych tytułów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Dlatego od dłuższego czasu nie tykam open-worldów. Gears Tactics, MtG Arena, Halo Infinite PvP, Returnal, Forza Horizon 5, end-game WoWa. Te gry łączy to, że w jednostce czasu mogę przejść kilka krótkich partyjek i mam poczucie satysfakcji z dobrze spędzonego czasu. Jak przysiadam do Death Stranding to nim Kodżumbo zrobi sobie dobrze do własnych cut-scenek, a ja przygotuję trasę i paczkę to już jestem zmęczony po całym dniu wypełnionym aktywnościami. Jedynie w weekend coś więcej można w tym temacie ugrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Dlatego od dłuższego czasu nie tykam open-worldów. ale Days Gone, najlepszy ex na sonke z poprzedniej generacji mam nadzieje, ze ograny Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Teraz, Shen napisał: ale Days Gone, najlepszy ex na sonke z poprzedniej generacji mam nadzieje, ze ograny Odpaliłem - gość włączył tryb detektywistyczny, potem trafiłem na wioskę gdzie musiałem zbierać złom i wyeliminować x siedlisk potworów i gra poleciała z dysku jak ptak. Kwintesencja najgorszych elementów ubigierki, nie na moją cierpliwość. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Dobre są jeszcze te czarne ekrany jak z ps2 między tymi durnymi cutscenkami z jeszcze durniejszą obstawą Trollingu na taką skalę jak z days gone to forum jeszcze nie widziało 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Jedyny tytuł tak bardzo zbliżony klimatem do RDR, a tak go szkalujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Czas się przekonać w końcu do tego Days Gone. Leży w plusie nie ruszony od ponad roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 12 godzin temu, Wredny napisał: Jedyny tytuł tak bardzo zbliżony klimatem do RDR, a tak go szkalujesz... Bo dla mnie to totalny średniak i do to tego słabo zrobiony a jak porówna się go z innymi exami sony to w ogóle wypada jak gra z cybermychy. ALE i tak wole days gona od horizona bo chociaż jako tako się grało, model jazdy motorkiem mega fajny, pomysł na hordy też ( niestety nieźle oszukali dla zagrajmera i takie duże to może są z 3) najbardziej chyba dziwi mnie na tymm forum jaranie się bohaterami i historią xD już dawno w grach nie widziałem takiej sztampy jak w days gone xD jakby ryan ich nie usadził to może 2ka okazała by się dobrą grą no ale chyba już się o tym nie dowiemy A rdra to ja tam nigdzie nie wyczułem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 oj horizon to najnudniejsza gra z otwartym światem. Grafika robiła wrażenie (HDR), ale nudne to takie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Soyokaze 75 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) Ja tak mówiłem przez 3-4 lata na pececie, zresztą i tak mając słaby komp a potem brak karty. Jednak mimo to, siedzenie X godzin przed monitorem i klikanie w pixelki jako robota, to się odechciewa klikać w pixelki w grach. Ręcę palce bolą od ciągłego klikania myszką i operowania nią. Nawet padzik do pc zbytnio nie pomógł. Mam stosik zainstalowany a i tak parę razy na początku odpalone i sobie są na partycji Brak czasu... Ja też mam brak czasu. Właśnie po to wolałem konsole. Mam spokój. Praca pracą na pc a granie po pracy na konsoli przed północą i siusiu i spać. Teraz małe porządki na strychu po wymianie blachy na dachu i walnięty napoik bo plecy bolą i Horizon sobie leci chyba z 2 godzinkę A sam myślałem, że mam syndrom "zgreda" wypalenia gracza, a tu jednak nie. Musiała być inna mobilizacja. Konsola u mnie sprawia, że zapominam o pewnych rzeczach na kompie i jest tylko TV konsola i gra i tylko ona jest na dysku. Nic więcej. A że mało ich jest to większe skupienie by grać i dokończyć Zawsze albo praca albo gra przewijanie, lub w tle coś pracowało i nigdy pełne skupienie na każdej z obu rzeczy. Myszka też mnie wymęczyła, że miałem dość klikania. Pad sprawia, że mnie palce pracują A open Worldów to ja tylko od Ubi nie cierpię Nie wiem Jak Days Gone, choć mam dosć tych zombii gier i filmów. Ale jak ciągle to samo z miejsca na miejsce to sobie odpuszczę. Dla mnie Horizon to relaks zwiedzania, niż zbierania i szukania czegokolwiek. Po prostu 0 jarania się, że jest w tym coś WOW, po prostu podchodzę z wywalenie na wszystko i patrzę na świat Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez Soyokaze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi