Skocz do zawartości

Niegranie w gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a dlaczego tam jest poyebało mnie  zamiast poyebało mnie?

Bo moderacja to mentalne gimbusy. :lapka: 

Opublikowano (edytowane)

a dlaczego tam jest poyebało mnie  zamiast poyebało mnie?

no jak piszesz ze cie poyebalo to chyba normalnie ze pisze ze cie poyebalo

Edytowane przez _Be_
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja od przejscia Uncharted w czerwcu w ogole nie odpalalem stacjonarek, ale to raczej z braku dobrych gier. Na vicie ograne zero time dilemma a na 3ds monster hunter, wiec to chyba nie wstret do grania.

Opublikowano

Zauważyłem, że im mniej gram, tym mniej chce mi się grać. Inaczej mówiąc, jeśli konsola poleży nieużywana przez tydzień, wówczas coraz mniej chce mi się ją włączać. I odwrotnie - mając czas i skupiając się na graniu, potrafię nadal kompletnie się wciągnąć.

• Plusik 3
Opublikowano

Po zeszłym, całkiem niezłym jeśli chodzi o obecne, chu.jowe growe czasy okresie, po ograniu wszystkiego tego, co chciałem oraz wygrzebania się z zaległości na bliskim horyzoncie nie ma nic, co spowodowałoby u mnie szybsze bicie serca. Ostatnie gry, które ukończyłem, to dodatek do Wiedźmina 3 Krew i Wino i Uncharted 4. Od tego momentu nie grałem sporo czasu, kolejną interesującą mnie premierą był nowy Deus Ex. Ale znowu od Deus Exa kolejną interesującą mnie grą jest Mafia III, a wcześniej planowane pierwotnie na koniec września FFXV, która zostało przesunięte, więc podjąłem decyzję, że... sprzedam konsolę.

Raz, że kasa mi się przyda, a dwa - na te parę interesujących mnie tytułów wolę sobie konsolę od czasu do czasu pożyczyć. Kupiłem nowe PE, popatrzyłem na zapowiedzi i... lipa. Odpychają mnie obecne praktyki i trendy w tej branży, jaranie się od miesięcy jakimś crapem, typu Battlefield, wypuszczanie niedorobionych bubli itd. Do tego zapowiedzi "nowych" konsol.

Wysiadam z tego pociągu na jakiś czas, jak się nazbiera trochę interesujących mnie gier, może wrócę do regularnego grania.

• Plusik 1
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Po czym poznać, że ktoś odchodzi na grową emeryturę?

Że kupuje coraz więcej gier w cyfrze.

Że nawet ich nie włącza.

Właśnie, kupiłem kiedyś FinalaXV i Fallouta 4 i nawet tego nie odpaliłem. Ale muszę pierw przejść, to co zacząłem, czyli Ape Escape 2 (z PS2, ale na PS4) i ta gra o tych studenciakach, co pojechali do chatki w górach - nawet nie pamiętam tytułu, a mam w pudełku:/ (zanik pamięci).

Nie mam żadnego parcia na nowe gry - wiem, że mam kupić Horizona, ale nie będę teraz płacił 259 zł, jak i tak włączę dopiero po ukończeniu tych gier. Czyli może za pół roku, może za rok. A wtedy to może będzie warte mniej.

Opublikowano

mi od jakiegos czasu ciezko zabrac sie za singla w grach AAA strasznie szybko mnie nudzi i serio wszystko wydaje sie robione na jedno kopyto ;/ ostatnia duza gra jaka skonczylem to Uncharted 4, wiekszosc czasu niestety trace na strzelanie sie z gimbusami xD oprocz tego jak na swoje mozliwosci czasowe to dosc sporo gram w Indie Games no i pare dni temu odpalilem prosiaka wiec chyba z nim zostane:)

Opublikowano

Chec na granie opadla mi z poczatkiem tej generacji,jedyne co na powaznie pomeczylem to wiesiek i bloodborne.

Teraz to w sumie konsole zbieraja kurz..a jesli gdzies mi jeszcze przewinie sie mysl o pograniu to odpalam starsze tytuly z automatow arcade ;]