bartiz 1 619 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 No mi teraz Switch w zupełności wystarcza raz że czasu mniej dwa że lato i idzie lepiej spędzić czas niż przy konsoli. Jak mam wolną chwilę to jeżdżę w MK8 a jak dłuższe posiedzenie to wjeżdża Zelda. PS4 to głównie do rozmowy na grupie. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 Ja się zastanawiam czemu np. odpycha mnie od takich tytułów jak Uncharted - kolekcja podane na ps4 w lepszej rozdzielczości, w 60fps więc feeling jest inny, gra zdaje się szybsza a sterowanie bardziej precyzyjne ale jakoś tak... nie robi to na mnie wrażenia, a po drugie męczy takie poczucie, że nie po to kupuje się nową platformę by nie widzieć P O T Ę Ż N E G O postępu.wziąłem od kumpla też GoWIII (bo go jakoś pominąłem w poprzedniej generacji), najarany byłem na tą grę aż do momentu wsadzenia płyty do napędu... już się nie chce.zauważyłem też, że np. 10lat temu mając powiedzmy z 15/16 lat 100 czy 200zł na grę to było bardzo dużo i każdą z gier przechodziłem choćby z szacunku do wydanego pieniądza.a teraz jest inaczej, do tego zalew gier z PS+ czy XBL gold, które cieszą przez godzinę, a później nie chce się ukończyć.przykry jest w sumie fakt, że sprawdzam już nawet demówek dużych multiplatform, bo wiem że tylko jakieś wybitne tytuły AAA mnie zainteresująjak u Sony np. U4, tak u MS np. FH3 może to growa starość.. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 Przyznaje, chyba u mnie też Horizon zabił wszelką chęć do giercowania - w tym miesiące tylko liznąłeem Hot Wheelsy w FH3 i rozegrałem trochę meczyków w NHL i Halo, dawno tak słabo nie było. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 (edytowane) Właśnie hejloł to jest pierwszy taki "mój" wielki tytuł w tej generacji, który szybko zignorowałem, mimo że piątka jest naprawdę przezayebista-po prostu znudziło mi się, po części rozumiem że trójka zarwała mi kilka lat grania i może ten typ rozgrywki mi się przejadłaleniestety z innymi grami jest dosyć podobnie Edytowane 29 maja 2017 przez II Noxx II Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 Mi też od jakiegos czasu nie chce sie odpalac PS4. Dlatego postanowilem sprzedać trójnoga i wrocic na 360'tke i Wii, bo mam tam masę dobrych gierek do nadrobienia/przypomnienia. Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 Lato za oknem to grać się nie chce. Dzisiaj skasowałem z PC Outlasta 2 i Little Nightmares. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 Po prostu w dvpach się niektórym poprzewracało od nadmiaru: sam mam na dysku obu konsol ok. 15 tytułów które chcę skończyć (i kilka nadpoczętych na fizyku) i wydaje mi się, że nie mam w co grać. Moja rada na czerpanie przyjemności z gier? Wybór wysokiego poziomu trudności, kończenia co się zaczęło (Krew i Wino, dlaczego tak późno? <3 ) i rozglądanie się za indykami na promocji. Dodatkowo kupuję gry po premierze, przez co nie nacinam się na sztuczny hype generowany przez forum. Po kilku miesiącach masz spatchowaną i o wiele tańszą wersję tej samej gry, a brak ciągłego przytaczania danego tytułu na forum sprawia, że sam wyrabiam sobie opinię na jego temat. No i dobrze jest mieć ekipę do grania w online, osobiście polecam Titanfall 2 i Destiny. 1 Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 (edytowane) no to jak masz 15 gier = na pewno przejdziesz.... właśnie to jest jeden z czynników, który u mnie powoduje wyebkę na to co leży na półce/ dyskumam jeden tytuł, przejdęjak mam dziesięć na raz do ogrania, może skończę ułamek tego, a później będą inne premiery albo 'zaległości' tzn kibicuję Ci że to ograsz, ja pewnie miałbym tak jak napisałem.z tym że się przewraca w du.pie od nadmiaru to jest sama prawda Edytowane 29 maja 2017 przez II Noxx II Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 (edytowane) Ja jutro sprzedaje PS4 Pro i odcinam się od gamingu, na jakiś czas albo na stałe. Za dużo gier ograłem w ostatnim półroczu i być może to jest tego przyczyna. Mam niesamowity przesyt a gry zamiast mnie cieszyć to irytują i ciągle widzę w nich jakieś wady nawet w tych z niby wysokiej półki. Edytowane 30 maja 2017 przez Kyokushinman Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 Gracie w chu,jowe gry pokroju Horizon, GOW3 czy innego Outlast i dziwicie się, że nie macie ochoty na więcej? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 A poleć coś lepszego. słyszałem że ta nowa zelda całkiem dobra Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 Gran Turismo - typowe do 'niegrania' kupujesz bo dobra markaodpalasz na godzinedochodzisz do wniosku że chvjowe, tak jak sie jednak spodziewałeśwyłączasz konsolewystawiasz na allegropograne Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 (edytowane) żeby kupować coś w dizsiejszych czasach "bo dobra marka" to trzeba być pie,rdolniętym Edytowane 30 maja 2017 przez S(pipi)ix Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 polecać koledze, który przeżywa kryzys growy gran turismo sport, to jak podać samobójcy stojącemu w oknie 10-tego piętra kapsułkę z cyjankiem nawet trolling musi mieć pewne granice Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 a jak już skończy to polecam coś od ubisoftu Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 żeby kupować coś w dizsiejszych czasach "bo dobra marka" to trzeba być pie,rdolniętym To nie jest tak, że jak kupuje bo znana marka. Patrzę na średnią na meta, czytam forum i później to dopiero robię. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 Nie wiem które gorsze, kupować bo znana marka czy czytać opinie na tym forum :)))))))))))))))))))))))))) Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 31 maja 2017 Opublikowano 31 maja 2017 Nie grałem w gry ponad tydzień, bo mnie nie było, teraz wracam zwarty i gotowy do grania. Przy okazji, polecam odwyk, bo chce się bardziej grać, niż nie grać Cytuj
okens 541 Opublikowano 31 maja 2017 Opublikowano 31 maja 2017 KUUUU.RWAAA Lato? Wysokie temperatury, spocone pachy i rak skory. Lato bog stworzyl do grania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi