Opublikowano 8 lipca 20168 l Autor Same żółtki u mnie na dzielni i tak sie na zmiane wywalamy z gymow
Opublikowano 8 lipca 20168 l A bylo byc w teamie i byscie mieli obstawione wszystko Ja team wybralem nieswiadomie troche na szybko, ale w sumie malo istotne to
Opublikowano 8 lipca 20168 l Autor A bylo byc w teamie i byscie mieli obstawione wszystko Ja team wybralem nieswiadomie troche na szybko, ale w sumie malo istotne to Nie ide na łatwizne Red to były pierwsze poki jakie mi ojciec z usa przywiozl, stad ten wybor
Opublikowano 8 lipca 20168 l To jest tak głupie że aż dobre Squirtle, Rattata, Weedle, Pidgey - to złapałem w domu. Pomyślałem zeby wyjsć na zewnątrz, ale jest godzina 24:00 i mogłoby to być troche niebezpieczne. Ale jutro 2km piechotą na siłkę. Będzie łapane. Edytowane 8 lipca 20168 l przez ragus
Opublikowano 8 lipca 20168 l ale jest godzina 24:00 i mogłoby to być troche niebezpieczne. Ale wlasnie w nocy maja sie inne pokemony pokazac typu ghostly itp,itd
Opublikowano 8 lipca 20168 l Autor a (pipi) tam, gastly i huntery w dzien łapałem normalnie, nie widze roznicy Ewolucje niezlego kopa daja, dla testu zrobilem z pidgeya pidgeota i cp ze 112 na ponad 400 Edytowane 8 lipca 20168 l przez Shen
Opublikowano 9 lipca 20168 l Nie wiem czy było, ale polecam lekturę https://support.pokemongo.nianticlabs.com/hc/en-us Wszystko wyjaśnione co i jak. Nawet w mojej małej mieścinie w promieniu kilometra mam 2 zajęte gymy i 1 wolny. Bedzie jutro co robić. Coś czuję,mże Nintendo zarobi na tym dobry hajs. I dobrze. Edytowane 9 lipca 20168 l przez ragus
Opublikowano 9 lipca 20168 l Mi AR nadal nie działa, nie wiem czy to wina telefonu (Huawei P8 Lite) czy czego, ale po prostu nie mogę się bawić najfajniejszym elementem tej gry, czyli łapaniem "w rzeczywistości", i zapał mi strasznie spadł. Ech. Ale generalnie to spoko.
Opublikowano 9 lipca 20168 l Autor Ja to chyba (pipi)e az serwerow nie ogarna, nie moge gymow zdobywac.
Opublikowano 9 lipca 20168 l Wytłumaczy mi ktoś co w tym jest fajnego, bo nie rozumieŁapiesz pokemony, levelujesz pokemony, walczysz pokemonami. Czyli to samo co na gemboju, tyle że mechanika trochę prostsza, z drugiej strony jednak te GPSowe bajery to wynagradzają. Fajna pierdoła na telefon. Nie dali mi nigdy gry opartej na GPSie, to sobie wypróbowałem. Zawsze coś nowego :czesc: No i możesz zaopatrywać się w pokeballe i potiony w takich prawilnych miejscach jak te: Albo w tak mistycznych jak tutaj:
Opublikowano 9 lipca 20168 l bajer za 160 zl jest: a) za drogi b) imo traci sie na tym troche tego funu chodzac z gpsem w komorce
Opublikowano 9 lipca 20168 l Internet huczy od informacji o pemierze nowej gry Pokemon Go. Mimo że nie trafiła ona jeszcze oficjalnie do Polski, miłośnikom Pikachu i Charizarda udało się to obejść. Gdzie szukać stworków w Warszawie? Dosłownie wszędzie! Kiedyś każdy grał na Gameboy'u w Pokemony, dziś musi się ruszyć z domu, by uczestniczyć w rozgrywce w zupełnie nowej odsłonie. Kto nie zna gry, na pewno szybko się w nią wkręci. Pokemon Go, zdaniem ekspertów, to najważniejsza i największa tegoroczna premiera w świecie mobilnych gier. Od wczoraj najwięksi fani Pokemonów biegają po Warszawie i łapią wyimaginowane stworki. Właśnie 7 lipca wystartowało Pokemon Go, czyli świeża gra przygotowana przez Nintendo i Niantic. Gracze z całego świata rzucili się na nową produkcję z Pokemonami, choć gra oficjalnie dostępna jest wyłącznie na kilku wybranych rynkach. http://metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/1,141637,20368755,warszawiacy-szukaja-pokemonow.html#MT Edytowane 9 lipca 20168 l przez Konsolowy
Opublikowano 9 lipca 20168 l Mi AR nadal nie działa, nie wiem czy to wina telefonu (Huawei P8 Lite) czy czego, ale po prostu nie mogę się bawić najfajniejszym elementem tej gry, czyli łapaniem "w rzeczywistości", i zapał mi strasznie spadł. Ech. Ale generalnie to spoko. mam to samo : c https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/4ri2ht/ar_mode_doesnt_work/