Skocz do zawartości

Pokemon GO

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano

GtEK5V2.jpg

lol no nie wydaje mi się

czy was poje,bało do reszty xDDD

>sugerowanie że nie warto.

Patrz jaki piękny Beedril

t35DkEy.jpg

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak idziecie po mieście i widzicie drugiego trenera POKEMON! telefon daje jakąś informacje i można tak prawilnie się ponapjerdalać z kimś? Czy raczej jedyna szansa na rozpoznanie gościa to nadwaga/okulary/pryszcze/przetłuszczone włosy i oglądanie świata przez telefon?

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Chyba losowo + wodne przy wodzie, to na pewno. Pytanie czy są jeszcze jakieś zależności.

W drodzę na siłkę, dostałem jajko pod dworcem PKS i elegancko naliczyło mi 1,2km stamtąd do siłowni. Także liczy dobrze.

Panie Piotrze, wstawia pan na imgur com.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Wodne przy wodzie to wiem, wczoraj byłem nad morzem, goldeen, magikarp, horsea wpadły.

Podobno przy wzniesieniach/górach wieksza szansa na ground/rock, ale nie mam jak sprawdzic.

• Minusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano

albo wysyłanie między sobą smartfonów pocztą bo pod czyjąś chatą jest mewtwo XD

Gość ragus
Opublikowano

albo wysyłanie między sobą smartfonów pocztą bo pod czyjąś chatą jest mewtwo XD

Jest potencjał :obama:

Gość Orzeszek
Opublikowano

zainstalowałem w końcu. ide na pierwsze polowanie, radar pokazuje 3 poki pod domem :obama: charmander squirtla i bluberozaura* 

*tak wiem

Opublikowano

To ile ludzi w to gra przed launchem jest chore. Chyba z 5 osob mijałem w parku które sztywniutko polowały. Na jakimś za(pipi)u żadna Warszawa czy cos. Z jednym z nich o nicku DARKWENGER wdalem sie w zacięty pojedynek o 2 stadiony przy fontannach. Na szczęście moj STARMIE (250 cp) załatwił sprawę :banderas:

Co tu sie odpikacza :obama:

• Plusik 2
Opublikowano

No ja widzialem pare jak wracalem z zakupow, typka z laska, chcieli mi odbic gym ale chyba za niski lvl mieli, zbili tylko troche prestiz.

• Minusik 1
Gość ragus
Opublikowano

Ale się zdenerwowałem. Wbiłem 5 level, pora na gym. Mam dosłownie pod blokiem. Typ siedzi w nim z badziewnym Zubatem.

fVAWzz8.png

To ja go tłukę moim seksownym Pidgeotto, a tu (pipi) trafiłem na błąd. Po zejściu do 1HP nie mogę mu nic zrobić, on sam tez przestaje atakować, a jedynym wyjściem z walki jest zresetowanie aplikacji.

Podobno powszechny glitch. Do naprawy.

Gość ragus
Opublikowano

Nice.

Jakie są korzyści z podbicia Gyma? Exp co jakiś czas?

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

ok miałem pod domem bulbozaura, potem kawałek dalej przy budynku tmobile ratatuj, a potem nie wiem co sie działo ale woogle gps mi nie wyrabiał i nie mogłem zadnego poka namierzyć. pod domen wpadł pidgey. Jest zbyt duże słońce aktualnie i guwno widac na ekranie tableta xd wieczorkiem sie przejde, albo jak debil wstane o 5 rano xd ok wpadł jeszcze spearow.

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

No ja widzialem pare jak wracalem z zakupow, typka z laska, chcieli mi odbic gym ale chyba za niski lvl mieli, zbili tylko troche prestiz.

Wystarczy, ze raz pokonali i sobie poszli. Jak masz wysoki prestiz to musza 2-4x pokonac cie (za kazdym razem jak wygraja to spada).