Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 lol no nie wydaje mi się czy was poje,bało do reszty xDDD >sugerowanie że nie warto. Patrz jaki piękny Beedril Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Jak idziecie po mieście i widzicie drugiego trenera POKEMON! telefon daje jakąś informacje i można tak prawilnie się ponapjerdalać z kimś? Czy raczej jedyna szansa na rozpoznanie gościa to nadwaga/okulary/pryszcze/przetłuszczone włosy i oglądanie świata przez telefon? Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 lipca 2016 Autor Opublikowano 9 lipca 2016 Jak to jest z wystepowaniem pokow? U mnie pod chata zawsze jest drowzee i zubat a kolejne jakos losowo sie zmieniaja. 1 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Da rade szybko zgrac obrazki z iphona na foruma? Musze sie pochwalic pokemonami przed e-kolegami Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 (edytowane) Chyba losowo + wodne przy wodzie, to na pewno. Pytanie czy są jeszcze jakieś zależności. W drodzę na siłkę, dostałem jajko pod dworcem PKS i elegancko naliczyło mi 1,2km stamtąd do siłowni. Także liczy dobrze. Panie Piotrze, wstawia pan na imgur com. Edytowane 9 lipca 2016 przez ragus Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 lipca 2016 Autor Opublikowano 9 lipca 2016 Wodne przy wodzie to wiem, wczoraj byłem nad morzem, goldeen, magikarp, horsea wpadły. Podobno przy wzniesieniach/górach wieksza szansa na ground/rock, ale nie mam jak sprawdzic. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Trzeba zorganizować wycieczkę forumową w Sudety. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 albo wysyłanie między sobą smartfonów pocztą bo pod czyjąś chatą jest mewtwo XD Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 lipca 2016 Autor Opublikowano 9 lipca 2016 Legendy pewnie eventy jakies. Nie widzialem jeszcze ani mewtwo ani trio na screenach. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 albo wysyłanie między sobą smartfonów pocztą bo pod czyjąś chatą jest mewtwo XD Jest potencjał Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 zainstalowałem w końcu. ide na pierwsze polowanie, radar pokazuje 3 poki pod domem charmander squirtla i bluberozaura* *tak wiem Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 lipca 2016 Autor Opublikowano 9 lipca 2016 Zaraz śmigam nad morze łapać wodne poki, przy okazji wezme dziewczyne na spacer. To sie nazywa multitasking 1 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 To ile ludzi w to gra przed launchem jest chore. Chyba z 5 osob mijałem w parku które sztywniutko polowały. Na jakimś za(pipi)u żadna Warszawa czy cos. Z jednym z nich o nicku DARKWENGER wdalem sie w zacięty pojedynek o 2 stadiony przy fontannach. Na szczęście moj STARMIE (250 cp) załatwił sprawę Co tu sie odpikacza 2 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 lipca 2016 Autor Opublikowano 9 lipca 2016 No ja widzialem pare jak wracalem z zakupow, typka z laska, chcieli mi odbic gym ale chyba za niski lvl mieli, zbili tylko troche prestiz. 1 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 No dokładnie. U mnie po drodze w gymach tez jakieś lamusy z ratatami. Najsilniejszy przeciwnik jest na dworcu - grimer (jak pasuje xD), 200 CP. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Ale się zdenerwowałem. Wbiłem 5 level, pora na gym. Mam dosłownie pod blokiem. Typ siedzi w nim z badziewnym Zubatem. To ja go tłukę moim seksownym Pidgeotto, a tu (pipi) trafiłem na błąd. Po zejściu do 1HP nie mogę mu nic zrobić, on sam tez przestaje atakować, a jedynym wyjściem z walki jest zresetowanie aplikacji. Podobno powszechny glitch. Do naprawy. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 A wy co dalej rataty i weedle? 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Nice. Jakie są korzyści z podbicia Gyma? Exp co jakiś czas? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 (edytowane) ok miałem pod domem bulbozaura, potem kawałek dalej przy budynku tmobile ratatuj, a potem nie wiem co sie działo ale woogle gps mi nie wyrabiał i nie mogłem zadnego poka namierzyć. pod domen wpadł pidgey. Jest zbyt duże słońce aktualnie i guwno widac na ekranie tableta xd wieczorkiem sie przejde, albo jak debil wstane o 5 rano xd ok wpadł jeszcze spearow. Edytowane 9 lipca 2016 przez Orzeszek Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 lipca 2016 Autor Opublikowano 9 lipca 2016 A wy co dalej rataty i weedle? Pidgeot ponad 400cp 1 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Już widzę jak te Asze keczapy wchodzą przez przypadek na Bałuty czy Dębiec bo zapędziły się za pikaczu XD 3 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 No ja widzialem pare jak wracalem z zakupow, typka z laska, chcieli mi odbic gym ale chyba za niski lvl mieli, zbili tylko troche prestiz. Wystarczy, ze raz pokonali i sobie poszli. Jak masz wysoki prestiz to musza 2-4x pokonac cie (za kazdym razem jak wygraja to spada). Cytuj
Bartolinsky 1 771 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Wbiłem na japoński app store i nie mogę tej gierki znaleźć To powinna być ta ikonka? Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Przegladalem Reddit, tam to bija sie o Bialy Dom w Waszyngtonie (gym), Pokemony po 700cp i takie tam rzeczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi