grzybiarz 10 314 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 (edytowane) http://marketinginsider.pl/innowacje/grala-pokemon-go-telefonie-odkryla-martwe-cialo-rzece-wind-river/ Grała w Pokemon GO na telefonie odkryła martwe ciało w rzece Wind River Edytowane 9 lipca 2016 przez grzybiarz Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 4 km spaceru z dzieckiem i pokemon go <3 Byloby wiecej, ale bateria mi padla . Power bank 20k juz zamowiony :X Cytuj
Kisiel-PL 38 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Jak wygląda sprawa tropienie poksa po śladach? Mam w dolnym prawym rogu informacje ze poks jest w okolicy, oznaczam go, ale nigdzie w okolicy nie widzę żadnych śladów. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 czy ktoś z forum już wszedł pod samochód albo spadł w przepaść grając w poki GO? bo ledwo co była premiera a już są doniesienia o ofiarach, wtf? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Jeszcze stluczki na drodze nie mialem 1 Cytuj
Rayos 3 182 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 czy ktoś z forum już wszedł pod samochód albo spadł w przepaść grając w poki GO? bo ledwo co była premiera a już są doniesienia o ofiarach, wtf? dementuje, nic mi sie nie stalo Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 (edytowane) Byłem na spacerku. W godzinę widziałem 4 gymy, podbiłem 3: -2 czerwone lamusy -1 żółty lamus Był jeszcze jeden czerwony, ale ma wsparcie dodatkowych dwóch graczy, a sam szef ma Golbata na 400CP, także szybko spier,doliłem xD. Oto moja mafia, Raticate i banda Pidgeotto. Na razie rządzimy na mieście. Jutro kolejny obchód, ciekawe czy odważą się mnie podbić. No i będę miał w planach koksić szczura na tego Golbata. Tak się czuję po każdym zdobytym gymie: Śmiechem żartem, chciałbym czuć taką satysfakcję ze zdobywania Gymów w prawdziwych pokemonach. edit: przed chwilą czerwony kawaler, któremu zająłem gym, odzyskał go. założyłem kapcie i myk pod warzywniak, znowu moje. jeszcze wstawiłem tam mocniejszego pokemona, więc niech marnuje potiony hehehe Edytowane 9 lipca 2016 przez ragus Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Zaloz drugie i trzecie konto... podleveluj i wbij tam kolejne btw dobre: http://9gag.com/gag/apLrq2b Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 9 lipca 2016 Autor Opublikowano 9 lipca 2016 Mnie w(pipi)ia ten bug ze przeciwnicy z 1hp zostaja. Zolte lamusy sie panosza na dzielni ale nic nie moge zrobic. Za to w centrum dolaczylem do kilku czerwonych i z typem co wyglada jak ogqozo odbilem z rak niebieskich ten oto pomnik 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Nagrody ze sklepu za podbity gym odbieracie? Co 21h nowa nagroda, o ile gymu wam w tym czasie nie podbili. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 ktoś może na szybko i w skrócie opisać gameplay tej gierki? ja czekam na europejską wersje wiem że sie znajduje poki w lesie, ale na jakiej zasadzie sie odbywają walki? levelowanie też chyba jakieś inne niż zwykle? o co chodzi? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Zolte lamusy sie panosza na dzielni <obraca czapkę z daszkiem> licz się ze słowami, kolego #teamyellow Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 (edytowane) Levelovanie: -za pomocą cukierków+stardust. Cukierki dostajesz za złapanie pokemona, stardust też ale również za inne rzeczy jak wygrywane walki. I na przykład żeby podwyższyć CP pokemona (czyli go wylevelować) użwasz zawsze 1 cukierka i rosnącą ilość stardustu na każdym levelu Ewolucja -za pomocą cukierków. Jak masz Pidgeya i dasz mu 12 cukierków, to zmieni się w Pidgeotto. Żeby zmienić go w Pidgeota, potrzebujesz już 50 cukierków. Dobrym sposobem na pozyskiwanie cukierków jest wysyłanie duplikatów złapanych pokemonów do profesora, bo on wymienia te pokemony na cukierki. Walka to zwykłe klepanie w ekran, który pokemon ma wyższe CP, ten raczej wygra, no chyba że uda ci się zrobić unik (przesunięcie palcem) i uda ci się naładować super atak (wtedy zamiast klepania w ekran, przytrzymujesz palec na pokemonie) ZNOWU CZERWONY ZJE,B MI PODBIŁ GYMA POD BLOKIEM. CO ZA ŚMIEĆ. Trzeba będzie wieczorem jeszcze raz zrobić sobie spacerek pod warzywniak. Edytowane 9 lipca 2016 przez ragus Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 9 lipca 2016 Autor Opublikowano 9 lipca 2016 Moje najsilniejsze tak wygladaja, chomikuje cukierki, tylko w Pidgeota zainwestowałem. 2 1 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 (edytowane) u mnie tak. cukierki inwestowalem w raticate, pidgeota i starmie. Ale tez zaczynam raczej chomikowac, nie ma zbytnio sensu ladowac cukierkow w pokemona ze 100 CP, jesli za pare leveli znajdziesz w dziczy ze 2 razy lepszego. najlepszy pokestop? Edytowane 9 lipca 2016 przez froncz piotrewski Cytuj
Kisiel-PL 38 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Poszedłem z psem na spacer 2km i żadnego poksa w okolicy do złapania. Jestem cały czas z początkowym bulbasuarem... Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 9 lipca 2016 Autor Opublikowano 9 lipca 2016 (edytowane) To jeszcze nie jest jakis mega level, do ogarniecia. Dziwnie sa rozmieszczone miejscowki. Jakis mural w centrum to gym, a urzad miasta obok jest zwyklym spotem. Edytowane 9 lipca 2016 przez Shen 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 (edytowane) tam chu,j w ten level, ograrnij majestat tego ptaka na tle białego domu podbijacie prestiż walcząc swoimi pokemonami na swoje pokemony? polecam. Edytowane 9 lipca 2016 przez ragus Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 naprawdę wychodzicie z domu? Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 9 lipca 2016 Autor Opublikowano 9 lipca 2016 no trzeba czasem do ludzi albo na trening wyjsc, w drodze łapie pokemony i podbijam miejscowki. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 naprawdę wychodzicie z domu? tak, byłem na 45 minutowym spacerku, a także 3 razy wychodziłem pod blok :czesc: Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 9 lipca 2016 Autor Opublikowano 9 lipca 2016 mam poke spota pod blokiem, jak wyjde na balkon to doslownie mi brakuje z 2 metry zeby wejsc w zasieg =[ lipa ze z chaty go nie łapie 1 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Wlasnie 'wystukalem' jajka dwa abusujac fakt, ze gps u mnie srednio lapie i 'kreci' sie troche Rhyhorn cp157 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Jakie jajko? Mam kilka na 5km i 2 na 10km, może jutro coś spróbuję wychodzić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi