Skocz do zawartości

Pokemon GO

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tanie mnie wyszło nowa baterie kupic, musialem wymienic i tak, bo ta jest zajechana. Zamiast sie (pipi)ac z powerbankiem to zapasowa baterie najwyzej sobie bede nosic.

• Minusik 1
Gość ragus
Opublikowano

Udało się urrzymać 5 gymów. Dostałem 50 monet i 2500 stardust :czesc:

Opublikowano

Ja zapierdzielam z akumulatorem na plecach :D

Kuźwa zamiast się uczyć do obrony to latam za poksami ... Nerd lvl99

Spoko, idz moim przykladem, ja sie bronilem we wrzesniu bo zamiast pisac prace w Wiedzmina gralem :yao:

• Plusik 2
Opublikowano

Pojechalem dzis na dzielnie gdzie bede budowac sie... ja pier....le jaka posucha - nic tam nie ma prawie i wszystko jeszcze dalej niz obecnie. Nic bede na roweze ciskal :P

Jeszcze jacys szmaciarze mi odebrali 2 gymy. Jeden kosciol - nic dziwnego w koncu siedzial tam Lucyfer i msze byly.

Wieczorem chyba sie przejade i odbiore :P

Opublikowano

Miejscowki zaczeli zbierac z tego co czytalem 3 lata temu a skonczyli w zeszlym roku, czyli wtedy tam pewnie same łąki były.

Udało się zdobyć przetwórnie ryb, troche na uboczu jest, nikt jej nie ruszał przez 2 dni, to moze bedzie troche stac. Udalo sie tez zlapac mocnego Hypno, az sie zdziwilem jak mi wyskoczyl.

x6aekk.jpg

1zojkgh.jpg

• Minusik 1
Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Oczywiście nastaje wieczór i serwery zaczynają wariować.

I jeszcze mi pokemony poumierały, chu,j że walka był popsuta. Jestem zły.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Jak rozumiem po rolloutcie w Europie nie bedzie mozliwosci przeniesienia progresu na 'nasza' wersje? Czy to dziala na zasadzie jakis kont do ktorych sie logujemy? Probowal ktos na leciwym 4tym jabłuszku?

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Mam pod blokiem Pokestopa. Użyłem przedmiotu Lure Module (dla niewtajemniczonych - przedmiot, który po tym jak go użyjemy, przez 30 minut zwabia dużą ilość pokemonów do tego poke "przystanku"). No i zwabia nie tylko pokemony, bo po 10 minutach pojawiły się też dwie typiarki  również zwabione możliwością łapania dużej ilości pokemonów xD.

Bo bajer polega na tym, że po użyciu Lure Module, wszyscy na mapie mogą to widzieć i z tego korzystać.

Edytowane przez ragus
Gość ragus
Opublikowano

Dostałem to za wbicie levelu, więc nie rozumiem pytania czy się opłaca. Przecież za to nie płaciłem.

Gość ragus
Opublikowano

Akurat zbieram cukierki na ewolucję, więc nie czuję, żebym to zmarnował.

Gość ragus
Opublikowano

z tym że co chwilę musiałem resetować aplikację, bo serwery (przynajmniej u mnie) po godzinie 19:00 to jest jakieś nieporozumienie