standby 1 721 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 To tak na serio? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Przyszli trenerzy, zważajcie na niebezpieczeństwa jakie mogą na Was czyhać podczas polowań! http://screenrant.com/pokemon-go-dangers/ While in many cases, the dangers that befall players of Pokémon GO are caused primarily by their own careless or reckless behavior, unfortunately, there are some problems that will only be faced by players based on their race. Omari Akil has called the game “a death sentence if you are a black man,” and as awful as the implications of this are, Akil’s comments are certainly a warning that bear repeating for anyone who might be in danger. According to Akil, the behavior that Pokémon GO encourages, such as walking around in unusual patterns in unfamiliar neighborhoods, may lead residents to believe that young black players of the game are doing something suspicious. Akil argues that there is a ‘statistically disproportionate’ chance that the cops might be called, and a similar chance that the player might not be given the benefit of the doubt while reaching into their pocket for their phone or other identification. ja mam na dzielni poke gym przy placu zabaw, ciagle tam są małe dzieci, omijam to miejsce w dzień xd 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 tej, ale co - z tej mapy wynika ze u nas OK ale gdzie indziej w Europie w sumie raczej bryndza? Cos mi sie nie chce wierzyc ze w Niemczech albo Francji nic nie ma prawie Pewnie nie chcialo im się kombinować z kontem. To jedno, drugie czekają ponadto na swoje wersje językowe. Jak ruszy oficjalnie będzie szał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 prawdopodobnie ta mapa zaznacza odkryte punkty, do których gracze sie dostali, i prawdopodobnie w polsce poszła masa na nieoficjalnej wersji a inne kraje czekają w dużej mierze na oficjalną ' @Yano: Jak GPS swiruje (ma problem czy jestes w miejscu gdzie naprawde jestes czy 10m obok) i pomachasz troche telefonem to zaczyna naliczac kroki, nawet jak siedzisz na (pipi)e w domu. chyba u mnie to nie działa, albo za słabo machałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Tak BTW to sam jeszcze nie grałem i zasadniczo jestem wyjątkowo zaskoczony popularnością tej gry. Szczerze mówiąc, trzy dni temu nie wiedziałem nawet o jej istnieniu, podczas gdy dzisiaj informacje o PGO spotykam nawet na portalach zupełnie nie związanych z grami, a na FB również przybywa obrazków o tej tematyce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Trzeba być online cały czas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 I jeszcze tak sobie myślę, że przy odpowiedniej popularności, twórcy z tego co rozumiem mogą dysponować narzędziem do ewentualnego ściągania w wybrane miejsce mas graczy, tak? Czyli np. rzucą unikatowego Pokemona w na określony czas, w określonym miejscu i mogą spodziewać się rzeszy amatorów biegnących tam ze swoim smartfonem. Taka sytuacja będzie czymś zupełnie nowym w świecie gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Trzeba być online cały czas? na to wygląda, jak mi 2 razy padł internet na chwile to gra przestała sie ruszać, nie mogłem nic kliknąć, dopiero jak po 30 sekundach wrocił to gra też ruszyła a w czasie awarii był napis "utracono połączenie z netem" pewnie jest to zrobione po to by ludzie nie cheatowali offline Edytowane 12 Lipca 2016 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ciekawe jak ze zużyciem danych w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 I jeszcze tak sobie myślę, że przy odpowiedniej popularności, twórcy z tego co rozumiem mogą dysponować narzędziem do ewentualnego ściągania w wybrane miejsce mas graczy, tak? Czyli np. rzucą unikatowego Pokemona w na określony czas, w określonym miejscu i mogą spodziewać się rzeszy amatorów biegnących tam ze swoim smartfonem. Taka sytuacja będzie czymś zupełnie nowym w świecie gier. jeszcze lepiej, moga np wrzucic legendarnego pokemona za oplata na jakis koncert czy inne wydarzenie i kasa sie zgadza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 niech wrzuca rayosowi pokemona na srodek jeziora we wrzesniu na zlocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Przyszli trenerzy, zważajcie na niebezpieczeństwa jakie mogą na Was czyhać podczas polowań! http://screenrant.com/pokemon-go-dangers/ While in many cases, the dangers that befall players of Pokémon GO are caused primarily by their own careless or reckless behavior, unfortunately, there are some problems that will only be faced by players based on their race. Omari Akil has called the game “a death sentence if you are a black man,” and as awful as the implications of this are, Akil’s comments are certainly a warning that bear repeating for anyone who might be in danger.According to Akil, the behavior that Pokémon GO encourages, such as walking around in unusual patterns in unfamiliar neighborhoods, may lead residents to believe that young black players of the game are doing something suspicious. Akil argues that there is a ‘statistically disproportionate’ chance that the cops might be called, and a similar chance that the player might not be given the benefit of the doubt while reaching into their pocket for their phone or other identification. ja mam na dzielni poke gym przy placu zabaw, ciagle tam są małe dzieci, omijam to miejsce w dzień xd Edytowane 13 Lipca 2016 przez Zetta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Myslalem ze miodem tej gry jest lazenie samemu i szukanie pokemonow, a nie siedzenie w metrze i gapienie sie na telefon. Siec moze lapac, GPS moze lapac ale co wy w tych wagonach znajdziecie? Chyba ze chcecie zlapac tego osobnika od dupy strony Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Mnie wkurza to ze poksy są jedynie tam gdzie są pokestopy, np jak chodzisz gdzieś po polach to nie zlapiesz nic Edytowane 13 Lipca 2016 przez Bjały Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Jakiś link z nie zasyfionymi pokami (jest pełno wersji z trojnami i innymi gównami)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Spotkalem elektrobuzza ale wyrwal sie z pokeballa i uciekl.. heh Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 tej, ale jak to jest z tym pojawianiem sie pokemonow? ciekawe jaki tu jest algorytm - u mnie np. w domu/w pracy w parku/o różnych porach dnia napotykam na różne poki. np. teraz w robocie same pidgeye ale złapałem już ze 3 electabuzzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 stoje na przystanku, gym byl obok, typ jedzie z dziewczyna rowerami i kaze jej sie zatrzymac bo gym chce sprawdzic. Nintendo przez kolejne lata moze wydawac martwe stacjonarki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 btw sprawdziłem licznik danych po 3 dniach ciągłego używania aplikacji - tylko 40mb zassało, bardzo mało tinder nabija ze 300mb przy mniejszym uzywaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Jak cos to jest juz aktualizacja http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-2-release/pokemon-go-0-29-2-android-apk-download/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) NIEWAZNE Edytowane 13 Lipca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 moje korpo zbankrutuje, ktos przy stolowce wstawil lure module i grupka ludzi juz tam stoi z komorkami xddd sciaganel mtego update, apka od razu wydaje sie lepiej i plynniej chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 ej te pokemony chyba zaleza od lokalizacji i pory dnia. Juz 5 electabuzza zlapalem w robocie w ciagu 3 dni - zawsze sie pojawiaja mniej wiecej o podobnej godzinie. A wieczorkiem ide kolo domu polowac na SEADRE Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi