Opublikowano 16 lipca 20168 l https://www.facebook.com/LADbible/videos/vb.199098633470668/2778910052156167/?type=2&theater - charizard w central parku gekona kupiłem no, fajny Edytowane 16 lipca 20168 l przez Szejdj
Opublikowano 16 lipca 20168 l Niespotykany widok. 25 młodych osób pod kosciołem edit: jak sobie radzicie ze wstydem? Dla mnie to przypał jak chuj! Na ogół udaję, że rozmawiam przez telefon a keidy czuję, że nikogo nie ma w pobliżu - dyskretnie zerkam na ekran. Edytowane 16 lipca 20168 l przez ornit
Opublikowano 16 lipca 20168 l W UK kazdy gra wiec nie ma przypalu ogolnie ale... Te (pipi)ane serwery wlasnie staram sie zlapac Eevee z 550CP i gra freezuje jak po(pipi)ana
Opublikowano 16 lipca 20168 l ja sobie darowałem już, gra działa jak guvno i szkoda mi czasu na szarpanie się z apką.
Opublikowano 16 lipca 20168 l Przydaje sie bo za kazdego dostajesz 4 Candy duzo Candy = Szybka Ewolucja Poksa = Duzo szybkiego expa
Opublikowano 16 lipca 20168 l Dzisiaj to sie chłopaki nie denerwujcie bo w 20+ krajach gra oficjalnie ruszyła, także dzisiaj może być słabo z łapaniem. Edytowane 16 lipca 20168 l przez ragus
Opublikowano 16 lipca 20168 l Przydaje sie bo za kazdego dostajesz 4 Candy duzo Candy = Szybka Ewolucja Poksa = Duzo szybkiego expa Tyle, że te mocniejsze nie wypadają, żeby je evulować Edytowane 16 lipca 20168 l przez Kisiel-PL
Opublikowano 16 lipca 20168 l Ragus ALE ALE ALE Eevee 550CP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kisiel bo do 10 Levelu czesto (pipi) leci talie zycie.
Opublikowano 16 lipca 20168 l Apka ściągnięta. Jeszcze tylko dom wysprzątam i ide w teren zobaczyć nad czym to ludzie się tak spuszczają
Opublikowano 16 lipca 20168 l Zobacz na google play na kompie, bo moze zainstalowales na innym urzadzeniu, a Twoj telefon jest niekompatybilny.
Opublikowano 16 lipca 20168 l Andka 4.4.2 trzeba miec dokladnie, jesli takiego masz, mozesz sprobowac sciagnac nieoficjalnie apk i w ten sposob zainstalowac. btw. serwery leza niczym snorlax
Opublikowano 16 lipca 20168 l Kurde, bylem w centrum londynu jak im serwery poszly. A kolezanka wczoraj tam blastoisa zlapala. Jak najlepiej jest zdobyc exp? Bo idac do gymu to nie mam szans jak sa tam pokemony z 1500 cp.
Opublikowano 16 lipca 20168 l Ja mam dopiero level 7 wiec jeszcze nie mam lucky eggs. Trzeba poczekac az ogarna serwery. Z tymi sladami co pokazuje odleglosc tez sa jakies problemy. Kazdy pokemon ma 3 slady.
Opublikowano 16 lipca 20168 l Piszesz sobie tak dla samego pisania? nie, ktoś pytał na poprzedniej stronie czy CP zależy od lvl to napisalem
Opublikowano 16 lipca 20168 l Na iOS nie da się zalogować. Ani z google ani z pokemon center. Lipa, spróbuję później
Opublikowano 16 lipca 20168 l Problemy są spowodowane atakiem DDOS ... Znowu jakaś bandą gówniarzy udaje "hakerów" ...
Opublikowano 16 lipca 20168 l Problemy są spowodowane atakiem DDOS ... Znowu jakaś bandą gówniarzy udaje "hakerów" ...
Opublikowano 16 lipca 20168 l Żyła złota. Pieniądze same się robią i nie ogarnąć serwerów? Tylko tak profesjonalna i znana z usług on-line firma jak Nintendont mogła to zrobić. Potem płaczą, że nie biorą udział w wyścigu z Mony i Małymmiękkim. Niby już nie takie kozaki maialy problemy z launchem online, ale chyba z jakiegoś powodu Niny nie wypuszcza gry wordldwide. Btw jakie są szanse, że będę mógł palić ludzi z forumka chalizardem? Mój fav pok <3 Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 lipca 20168 l Nie no, biorąc pod uwagę masakryczna popularność tej gierki jestem w stanie zrozumieć ze choćby nie wiem jakie mieli serwy, to przy takiej eksplozji graczy po prostu wszystko wymieknie. Ale trochę smuteczek jest bo byłem ciekaw jakie poki znajdę na działce a nawet zalogować sie nie da.