Skocz do zawartości

Pokemon GO

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W tych plikach ktos sie jeszcze dogrzebal jak dziala incense, stanie w miejscu = co 3 minuty pokemon, z kolei jak jestes w ruchu, to na kazde 200 metrow sie pojawia.

Opublikowano

Chciałem sobie pograć jednak w ciągu kilku dni znalazłem dosłownie trzy pokemony. U mnie w mieście jest kilka pokestopów oraz gymów jednak moja aplikacja nie widzi pokemonów. W tym okienku ze śladami pokazuje że coś tam w pobliżu jest jednak śladów nie widzę.

Opublikowano (edytowane)

barabas.png

Na krótko sprofanowałem to miejsce kultu. Akurat jakas pani układała tam kwiaty ^_^

edit: Ktos wie czemu jak tel znajdzie gorszą sieć to już gra trzyma się jej do końca?

Edytowane przez ornit
Gość ragus
Opublikowano

(pipi) trzy dni siedzę w Jedwabnem. Oto Jedwabne

kZchooi.jpg

Ehh. A wy co, pewnie pokemony i dużo kroków?

Opublikowano

Nie, bo ludzie w Polsce chyba nie mają co robić i co chwilę wywala serwery :/ Zapuściłem sobie Incense w drodze do sklepu i apka się zawiesiła. Po resecie znany ekran z informacją o przeciążeniu serwerów, czyli przedmiot w plecy.

Opublikowano

(pipi) trzy dni siedzę w Jedwabnem. Oto Jedwabne

kZchooi.jpg

Ehh. A wy co, pewnie pokemony i dużo kroków?

A długi spacer dzisiaj nad jeziorrm z żoną i pieskiem bez telefonu. Jak jeszcze ktoś z grających w pokemon go skrytykuje mój gust growy.:)

• Minusik 7
Gość ragus
Opublikowano

Dziękujemy Blantman, że podzieliłeś się tym z nami w temacie o grze na telefony Pokemon Go.

Opublikowano

Podobno jakaś grupa hakerów zaatakowała serwery wczoraj. I zapowiadają, że szykują coś większego. Czyżby mieli pokestop albo gyma w domu i wkurzają ich nieznajomi pukający do drzwi?

Opublikowano

f2229f9fa78cb4e6c2511e6f4559938c.png

Ma ktos to samo? Jak juz załaduje to gra zawiesza sie co chwile nawet przy łapaniu Poksow tak samo przy walce o gym. Normalnie masakra... Wina gry? Serwerów czy moze telefonu - stary iPhone 4s...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

BREAKING NEWS: 2 Florida teens shot while playing Pokemon Go after entering a private house and were mistaken for thieves.

Przeżyli, ale i tak xD

Opublikowano

BREAKING NEWS: 2 Florida teens shot while playing Pokemon Go after entering a private house and were mistaken for thieves.

Przeżyli, ale i tak xD

Jak nie jak tak? Przecież chcieli ukrasć pokemona!