Opublikowano 17 lipca 20168 l Gdzies ktos wrzucal jakas fajna analizke plikow zrodlowych (na reddicie chyba) - capture rate'y, dokladne dzialanie itemow itd Plus na serebii pisali ze sa unikatowe pokemony na kontynentach: Ameryka(/i) - Tauros Azja - Farfetchd Australia - kangashan Europa - mr mime
Opublikowano 17 lipca 20168 l W tych plikach ktos sie jeszcze dogrzebal jak dziala incense, stanie w miejscu = co 3 minuty pokemon, z kolei jak jestes w ruchu, to na kazde 200 metrow sie pojawia.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Chciałem sobie pograć jednak w ciągu kilku dni znalazłem dosłownie trzy pokemony. U mnie w mieście jest kilka pokestopów oraz gymów jednak moja aplikacja nie widzi pokemonów. W tym okienku ze śladami pokazuje że coś tam w pobliżu jest jednak śladów nie widzę.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Na krótko sprofanowałem to miejsce kultu. Akurat jakas pani układała tam kwiaty ^_^ edit: Ktos wie czemu jak tel znajdzie gorszą sieć to już gra trzyma się jej do końca? Edytowane 17 lipca 20168 l przez ornit
Opublikowano 17 lipca 20168 l juz niedlugo level 21 a nadal nie dostalem zadnego 10km jajka Edytowane 17 lipca 20168 l przez Labtec
Opublikowano 17 lipca 20168 l (pipi) trzy dni siedzę w Jedwabnem. Oto Jedwabne Ehh. A wy co, pewnie pokemony i dużo kroków?
Opublikowano 17 lipca 20168 l Nie, bo ludzie w Polsce chyba nie mają co robić i co chwilę wywala serwery Zapuściłem sobie Incense w drodze do sklepu i apka się zawiesiła. Po resecie znany ekran z informacją o przeciążeniu serwerów, czyli przedmiot w plecy.
Opublikowano 17 lipca 20168 l (pipi) trzy dni siedzę w Jedwabnem. Oto Jedwabne Ehh. A wy co, pewnie pokemony i dużo kroków? czy to ta słynna masakra w Jedwabnem?
Opublikowano 17 lipca 20168 l (pipi) trzy dni siedzę w Jedwabnem. Oto Jedwabne Ehh. A wy co, pewnie pokemony i dużo kroków? A długi spacer dzisiaj nad jeziorrm z żoną i pieskiem bez telefonu. Jak jeszcze ktoś z grających w pokemon go skrytykuje mój gust growy.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Dziękujemy Blantman, że podzieliłeś się tym z nami w temacie o grze na telefony Pokemon Go.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Blant czy Ty naprawde przyszedles powiedziec ze jestes na dworze i nie grasz w GO? No brawo kurcze, owacje na stojaco sie naleza
Opublikowano 17 lipca 20168 l juz niedlugo level 21 a nadal nie dostalem zadnego 10km jajka Skad masz te pokemony? Chyba zaczne walczyc w gymach zeby wiecej exp zdobyc
Opublikowano 17 lipca 20168 l Podobno jakaś grupa hakerów zaatakowała serwery wczoraj. I zapowiadają, że szykują coś większego. Czyżby mieli pokestop albo gyma w domu i wkurzają ich nieznajomi pukający do drzwi?
Opublikowano 17 lipca 20168 l Ma ktos to samo? Jak juz załaduje to gra zawiesza sie co chwile nawet przy łapaniu Poksow tak samo przy walce o gym. Normalnie masakra... Wina gry? Serwerów czy moze telefonu - stary iPhone 4s... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 17 lipca 20168 l BREAKING NEWS: 2 Florida teens shot while playing Pokemon Go after entering a private house and were mistaken for thieves. Przeżyli, ale i tak xD
Opublikowano 17 lipca 20168 l BREAKING NEWS: 2 Florida teens shot while playing Pokemon Go after entering a private house and were mistaken for thieves. Przeżyli, ale i tak xD Jak nie jak tak? Przecież chcieli ukrasć pokemona!