Opublikowano 18 lipca 20168 l Tak jak pisalem wczesniej, obecna wersja apki to 0.29. Narazie to oni to raczej testuja i maja w chooy do roboty z serwerami. Co do tych krokow to nikomu nie dziala. Na samym poczatku smigalo, ale sie z(pipi)alo. Niantic ma niestety bardzo slaby PR i nie wypuszczja za duzo update'ow.
Opublikowano 18 lipca 20168 l klasycznie serwery padły jak codziennie popołudniu. No i ch.uj, no i cześć.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Mój samsung naliczył mi spacerek 6 km. Aplikacja 2,1 km. Zero pokemonów podczas spaceru albo 3 kroki. Dam chyba sobie spokój póki tego nie ogarną. Ogólnie apka ma potencjał ale w(pipi)via mnie to jak to działa (już nic nie mówie o tym jak bateria w S6E spada - dzisiejszy spacerek i ze 100% mam 58%) Edytowane 18 lipca 20168 l przez Mani
Opublikowano 18 lipca 20168 l Ten temat to jakaś zbiorowa prowokacja czy was serio popier.dolilo w łby?
Opublikowano 18 lipca 20168 l Szkoda że nie wymieszali tej gry z gameboy-owymi pokemonami , przecież to by było fenomenalne . Dostajesz startera , następnie jak wyskoczy ci pokemon musisz go poobijać( system walk turowy ) i dopiero złapać .Walczenie potem w ten sposób z innymi trenerami , expienie pokemonów a nie jakieś CP i cukierki. A tak to nie ma co robić , raz na jakiś czas odpalę w robocie złapie 2-3 poki i wyłącze .
Opublikowano 18 lipca 20168 l Ten temat to jakaś zbiorowa prowokacja czy was serio popier.dolilo w łby? Widzę, że ktoś chyba w zły temat "WSZEDŁ"
Opublikowano 18 lipca 20168 l Odwiedziłem strategiczne miejsce z 3 punktami obok siebie, a tam 15 sebiksów siedzi, Lure zapuszczone i też łapią xD. Jakieś rozkminy lecą, kto co złapał, jaka drużyna no beka. Załapałem się na 5 Lure. Co nałapałem to moje
Opublikowano 18 lipca 20168 l 1 sierpnia ponownie grupa hakerska pod nazwa Poodlecorp zaatakuje wszystkie serwery Pokemon GO przez calutki dzien. Eksperci od DDoS W tej grupie jest pare osob z Lizard Squad, ktorzy zaatakowali serwery XLIVE i PSN w grudniu i nie tylko
Opublikowano 18 lipca 20168 l Ajj serwery siadły podczas przemiany Nidorana żeńskiego. Jak mi nie zaliczy to będzie smuteczek.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Chciałem ściągnąć ze sklepu play, ale nie obsługuje mojego starego htc desire x A spróbowałbym pograć, bo głupio tak wyśmiewać bez pogrania. Chyba czas nowy telefon kupić.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Tutaj po prostu na wsi nic nie ma. Najblizszy PokeStop to jakies 20km Jestem na wsi u tesciow na mazurach i niestety nic nie ma, sprawdzalem Mi kroki zlicza raz dobrze, raz zle, a czasem za dobrze. Ogolnie to leci na GPSie tylko. Appki do liczenia krokow tez nie sa dokladne FYI i czesto zawyzaja. W tym wypadku chyba najlepiej dystans sprawdzic na google maps i dopiero porownac. Ja mam na razie lvl21 i wiekszosc zdecydowana moich pokow to tez rattata i pidgey, ale i tak jest fun. Taki casual shit ta gierka. Ja to bym chcial system walki z gameboyowych wersji + opcje, ze mozna sie 'postawic' na mapie (pojawia sie avatar innym na mapie) pod bitwy z randomami.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Tutaj po prostu na wsi nic nie ma. Najblizszy PokeStop to jakies 20km Jestem na wsi u tesciow na mazurach i niestety nic nie ma, sprawdzalem Mi kroki zlicza raz dobrze, raz zle, a czasem za dobrze. Ogolnie to leci na GPSie tylko. Appki do liczenia krokow tez nie sa dokladne FYI i czesto zawyzaja. W tym wypadku chyba najlepiej dystans sprawdzic na google maps i dopiero porownac. Ja mam na razie lvl21 i wiekszosc zdecydowana moich pokow to tez rattata i pidgey, ale i tak jest fun. Taki casual shit ta gierka. Ja to bym chcial system walki z gameboyowych wersji + opcje, ze mozna sie 'postawic' na mapie (pojawia sie avatar innym na mapie) pod bitwy z randomami. Ta gra jest aktualnie w takiej lekkiej fazie beta, wiele rzeczy zapewne dodadzą w ciągu roku.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Raptor, mozesz zgłosic, że chcesz zeby tam był dodany jakis gem albo pokestop
Opublikowano 18 lipca 20168 l Raptor, mozesz zgłosic, że chcesz zeby tam był dodany jakis gem albo pokestop Z tego co mowili to nie ma juz tej opcji. Dodawac tutaj nie ma sensu, wolalbym aby po prostu byly randomowe pokemony chociaz. PokeStop i GYM to ja u siebie na osiedlu bym widzial.
Opublikowano 18 lipca 20168 l U mnie w grupie dzisiaj ogłosili mały event. Przyszło z 30 osób, jak nie więcej,co na miasto 30-tysięczne jest niezłym wyczynem. Była nawet jakaś parka z niemowlęciem. Dzieciak uczy się chodzić, a rodzice grają w pokemanzy. Rozstawiliśmy lure module na dwóch pokestopach obok siebie i wchodziło aż miło. Będą pidgeye do Lucky Egga. Średnia wieku oczywiście gówniaki 16-18, ale generalnie znalazło się też trochę starszych osób (no tak max 28 lat), a nawet jakieś fajne dupery. Foto zbiorowiska:
Opublikowano 18 lipca 20168 l w ogóle to revive to do czegoś służy? Mam tego w brud, a jak mi pokemon padnie to pokazuje mi ze mam użyć potionów.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Jeżeli ty atakujesz, to musisz użyć revive gdy twój pokemon padnie. Natomiast jeżeli ciebie atakują to nie, bo wtedy po porażce masz 1hp.
Opublikowano 18 lipca 20168 l chyba mi się to znudziło już, 10 lv randomowe respawny pokemonów ogólnie ogromny hype który już zaczyna schodzić z ludzi i zaczynają mieć tą gierkę w dup.sku . Na dodatek totalne zwiechy co parę minut. Brak czegokolwiek co by przyciągnęło do dalszej gry.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Pany to wszystko jest oparte o łażenie i tapanie w ekran na zasadzie 'press X to Jason'? Nie ma normalnego systemu walki z gier konsolowych i PvP?