Skocz do zawartości

Pokemon GO

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak jak pisalem wczesniej, obecna wersja apki to 0.29. Narazie to oni to raczej testuja i maja w chooy do roboty z serwerami. 

Co do tych krokow to nikomu nie dziala. Na samym poczatku smigalo, ale sie z(pipi)alo. 

Niantic ma niestety bardzo slaby PR i nie wypuszczja za duzo update'ow.

Opublikowano (edytowane)

Mój samsung naliczył mi spacerek 6 km. Aplikacja 2,1 km. Zero pokemonów podczas spaceru albo 3 kroki. Dam chyba sobie spokój póki tego nie ogarną. Ogólnie apka ma potencjał ale w(pipi)via mnie to jak to działa (już nic nie mówie o tym jak bateria w S6E spada - dzisiejszy spacerek i ze 100% mam 58%)

Edytowane przez Mani
Opublikowano

Szkoda że nie wymieszali tej gry z gameboy-owymi pokemonami , przecież to by było fenomenalne . Dostajesz startera , następnie jak wyskoczy ci pokemon musisz go poobijać( system walk turowy ) i dopiero złapać .Walczenie potem w ten sposób z innymi trenerami , expienie pokemonów a nie jakieś CP i cukierki. A tak to nie ma co robić , raz na jakiś czas odpalę w robocie złapie 2-3 poki i wyłącze .

Gość ragus
Opublikowano

Odwiedziłem strategiczne miejsce z 3 punktami obok siebie, a tam 15 sebiksów siedzi, Lure zapuszczone i też łapią xD. Jakieś rozkminy lecą, kto co złapał, jaka drużyna no beka.

W6qMgI9.png

Załapałem się na 5 Lure. Co nałapałem to moje :cool:

Opublikowano

1 sierpnia ponownie grupa hakerska pod nazwa Poodlecorp zaatakuje wszystkie serwery Pokemon GO przez calutki dzien. Eksperci od DDoS ;) 

W tej grupie jest pare osob z Lizard Squad, ktorzy zaatakowali serwery XLIVE i PSN w grudniu i nie tylko  :rayos:

Gość ragus
Opublikowano

Ajj serwery siadły podczas przemiany Nidorana żeńskiego. Jak mi nie zaliczy to będzie smuteczek.

Opublikowano

Chciałem ściągnąć ze sklepu play, ale nie obsługuje mojego starego htc desire x :( A spróbowałbym pograć, bo głupio tak wyśmiewać bez pogrania. Chyba czas nowy telefon kupić.

Opublikowano

Tutaj po prostu na wsi nic nie ma. Najblizszy PokeStop to jakies 20km :P

Jestem na wsi u tesciow na mazurach i niestety nic nie ma, sprawdzalem ;)

Mi kroki zlicza raz dobrze, raz zle, a czasem za dobrze. Ogolnie to leci na GPSie tylko. Appki do liczenia krokow tez nie sa dokladne FYI i czesto zawyzaja. W tym wypadku chyba najlepiej dystans sprawdzic na google maps i dopiero porownac.

Ja mam na razie lvl21 i wiekszosc zdecydowana moich pokow to tez rattata i pidgey, ale i tak jest fun. Taki casual shit ta gierka.

Ja to bym chcial system walki z gameboyowych wersji + opcje, ze mozna sie 'postawic' na mapie (pojawia sie avatar innym na mapie) pod bitwy z randomami.

Opublikowano

Tutaj po prostu na wsi nic nie ma. Najblizszy PokeStop to jakies 20km :P

Jestem na wsi u tesciow na mazurach i niestety nic nie ma, sprawdzalem ;)

Mi kroki zlicza raz dobrze, raz zle, a czasem za dobrze. Ogolnie to leci na GPSie tylko. Appki do liczenia krokow tez nie sa dokladne FYI i czesto zawyzaja. W tym wypadku chyba najlepiej dystans sprawdzic na google maps i dopiero porownac.

Ja mam na razie lvl21 i wiekszosc zdecydowana moich pokow to tez rattata i pidgey, ale i tak jest fun. Taki casual shit ta gierka.

Ja to bym chcial system walki z gameboyowych wersji + opcje, ze mozna sie 'postawic' na mapie (pojawia sie avatar innym na mapie) pod bitwy z randomami.

Ta gra jest aktualnie w takiej lekkiej fazie beta, wiele rzeczy zapewne dodadzą w ciągu roku.

Opublikowano

Raptor, mozesz zgłosic, że chcesz zeby tam był dodany jakis gem albo pokestop

Z tego co mowili to nie ma juz tej opcji. Dodawac tutaj nie ma sensu, wolalbym aby po prostu byly randomowe pokemony chociaz.

PokeStop i GYM to ja u siebie na osiedlu bym widzial.

Opublikowano

U mnie w grupie dzisiaj ogłosili mały event. Przyszło z 30 osób, jak nie więcej,co na miasto 30-tysięczne jest niezłym wyczynem. Była nawet jakaś parka z niemowlęciem. Dzieciak uczy się chodzić, a rodzice grają w pokemanzy. Rozstawiliśmy lure module na dwóch pokestopach obok siebie i wchodziło aż miło. Będą pidgeye do Lucky Egga. Średnia wieku oczywiście gówniaki 16-18, ale generalnie znalazło się też trochę starszych osób (no tak max 28 lat), a nawet jakieś fajne dupery. Foto zbiorowiska:

u31izzK.jpg

• Plusik 2
Gość ragus
Opublikowano

Jeżeli ty atakujesz, to musisz użyć revive gdy twój pokemon padnie. Natomiast jeżeli ciebie atakują to nie, bo wtedy po porażce masz 1hp.

Gość ragus
Opublikowano

Teraz czekamy na planowanie budowy nowych lokali blisko pokestopow.

Opublikowano

chyba mi się to znudziło już, 10 lv randomowe respawny pokemonów ogólnie ogromny hype który już zaczyna schodzić z ludzi i zaczynają mieć tą gierkę w dup.sku  :sorcerer: .  Na dodatek totalne zwiechy co parę minut. Brak czegokolwiek co by przyciągnęło do dalszej gry.