Skocz do zawartości

Pokemon GO

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

no jak znajomi ciągają na spacery to co mam nie ściągnąć jeszcze raz :dunno: na ajfą lepiej tez mi śmiga niż na androidzie i biedotablecie.

wczorajsze pola mokotowskie koło 22giej, tak ci wszyscy ludzie na górce telefony i szukanie poków xd 

6777f167d5568eb2med.jpg

wogle ładny kadr milordzie, XD

Edytowane przez Orzeszek
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Dzięki Pokemon GO, Nintendo jest teraz warte więcej niż Sony :banderas:

-1x-1.png

http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-07-19/nintendo-market-value-passes-sony-on-pokemon-go-frenzy-chart

Nintendo’s value jumped above $39 billion Tuesday in Tokyo, topping Sony, and extending a run that began after the app become a viral phenomenon.

Szaleństwo. Przypominam, że gra nie miała jeszcze nawet premiery w Japonii.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

K,urwa a jak 30% podbiło im to myślałem, że już za późno na ich akcje. Ehhh, można było zostać milionerem.

Na ajfonie pięknie śmiga, to prawda, wczoraj biegałem z moim SGS3 i wyje,bywało się przez brak pamięci co kilometr xd

Nigdy mi się nie chciało dwa dni z rzędu biegać, a dzisiaj chyba pocisnę :pawel:

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Taka anegdotka - stałem z 7 typami przy dwóch pokestopach z załączonym Lure. 2 iPhone'y - wszystko działało. Natomiast reszta ze swoimi samsungami i Huaweiami co 5-10 minut musiała resetować aplikację.

Aha, jeden typ miał Galaxy S6 i bateria mu schodziła z podłączonym powerbankiem xD

A TAK MIELIŚCIE XD?

XImRdMwl.jpg

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

polecacie jakiś tani uchwyt na smarfona na rower? nie ma huia trzymac telefonu w kieszeni z battery saver, bo ostatnio mi sie apka scina jak go zalaczam, wiec pozostaje mi tylko jak czlowiek miec cos na rower na telefon, a przyda mi sie tez jako mapka do tras rowerowych. 

Mi na SGS5 czesto crashuje nadal :( a co do zubata, to oczywiscie, na pierwszym zubacei chyba z 20 balli stracilem xD 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Jezu nie rozumie tego o co kaman z tymi pokemonami ktore są niby blisko nas. Jest cała lista pokazana wszystkie 3 kroki, no to zaznaczam któregoś i niedaleko wyskakuje inny. Czy musze zaznaczać pokemona by jakiś sie pojawił bo gdy nie zaznaczam to żaden nie wyskakuje. Masakra.

Taka anegdotka - stałem z 7 typami przy dwóch pokestopach z załączonym Lure. 2 iPhone'y - wszystko działało. Natomiast reszta ze swoimi samsungami i Huaweiami co 5-10 minut musiała resetować aplikację.

Aha, jeden typ miał Galaxy S6 i bateria mu schodziła z podłączonym powerbankiem xD

A TAK MIELIŚCIE XD?

XImRdMwl.jpg

Niestety potwierdzam. Na S6E bateria spada coś ok 20% na godzine przy LTE. Co chwile również serwer pada czy też aplikacja się zawiesi (ostatnio mi siada przy złapaniu pokemona - musze powtarzać, co mnie wkurza bo na Nidoran chyba z 5 restartów zrobiłe i 5 kul zmarnowałem zanim mi zaliczyło).

Opublikowano

Juz pisalem, ze funkcja pokazujaca jakie poemony sa blisko nie dziala poprawnie, szczegolnie kroki. Dodatkowo nie odswieza tego na biezaca wiec jak ci wyswietli pokemona to juz go tam moze nie byc.

Opublikowano

Dzisiaj jechałem na budowę oddaloną od nas jakieś 30km :P Ponad godzinę czasu.. no ale policja robiła kontrole i czekałem w korku jak debil 30 minut :/ C'nie? XD GYM w jakimś wypizdowie podbity, no i pare fajnych okazów po drodze złapanych :> 

Opublikowano (edytowane)

wow, niezla apka :obama:

potwierdzam - działa :obama: na mapce mi pokazało 2 pidgeye i prawie w tym samym momencie mi je wysiwetilo w pkmn GO

Edytowane przez Rayos
Gość ragus
Opublikowano

w central parku na wejściu 4 pokemony, których nie mam