Opublikowano 22 lipca 20168 l Mocno szanuję pokevision.com. Na mieście pojawiły mi się na radarze cienie: -Ekansa -Growlighte'a -Nidorino no i elegancko pokevision pokazało mi ulice, gdzie te pokemony się znajdują. Złapałem, bez tej strony pewnie nawet bym sie do nich nie zbliżył. Także ELEGANCKO.
Opublikowano 22 lipca 20168 l Mocno szanuję pokevision.com. Na mieście pojawiły mi się na radarze cienie: -Ekansa -Growlighte'a -Nidorino no i elegancko pokevision pokazało mi ulice, gdzie te pokemony się znajdują. Złapałem, bez tej strony pewnie nawet bym sie do nich nie zbliżył. Także ELEGANCKO. Ja dzis jak typowy pokezjeb wyskoczyłem z domu kiedy tylko zobaczyłem spawnpoint bulbasaura. Przebiegłem kilkaset metrów i kiedy pojawił się pokemon to zawiesiła mi się sieć. Na szczęscie po restarcie gry jeszcze tam był edit: nie wchodzę więcej na tą stronę bo mi żyłka w (pipi)e pęknie Edytowane 22 lipca 20168 l przez ornit
Opublikowano 22 lipca 20168 l eee rozi? no i plota Normally, evolving an Eevee gets you a random result...unless you nickname your Eevee. “Sparky” gets you Jolteon. “Rainer” gets you Vaporeon. “Pyro” gets you, well, Flareon. One of the more clever easter eggs in Pokémon Go. Nazwalem... i zadzialalo. Moze glupie szczescie, ale dzialalo.
Opublikowano 22 lipca 20168 l Wróciłem do domu po długim spacerze i tak aktualnie wygląda mój team: Najgorze że ciągle mam jajka po 5km...
Opublikowano 22 lipca 20168 l Gra nalicza kilometry, jeśli jest zminimalizowana? Ku.rwa jego mać, zminimalizowałem, odpaliłem runtastic i muzykę i poszedłem biegać. 10 km i liczyłem, że jajka się wyklują, nie naliczyło ani metra
Opublikowano 22 lipca 20168 l Właśnie to jest najgorsze, apka musi być ciagle odpalona bo jak zminimalizujesz to nara, gunwo Ci naliczy. A baterie zżera konkretnie, nawet ten tryb oszczędzania baterii i telefon do góry nogami + ściagnięte mapy okolicy dużo nie pomagają.
Opublikowano 22 lipca 20168 l wy tez tak macie ze musicie co jakis czas dotykac ekran bo po jakims czasie sie wygasza? Czy to tylko u mnie jest taki bug nie aplikacja nie podtrzymuje ekranu włączonego?
Opublikowano 22 lipca 20168 l wy tez tak macie ze musicie co jakis czas dotykac ekran bo po jakims czasie sie wygasza? Czy to tylko u mnie jest taki bug nie aplikacja nie podtrzymuje ekranu włączonego? Tak, trzeba w ustawieniach telefonu wydłużyć czas wygaszania ekranu.
Opublikowano 23 lipca 20168 l Autor Było. W(pipi)ia mnie fakt, ze nie mozna wywalic jajek, a chcialem farmic te 2km.
Opublikowano 23 lipca 20168 l a ja zadnego 10km prawie nie dostaje.....nie liczac ze jak dostane to same dratini...no ale nic...dzieki temu wpadl 550cp Dratini > 970cp Dragonair = 550 Dratini > 970 Dragonair =
Opublikowano 23 lipca 20168 l Autor Soft bany zaczely leciec za fake gps, nareszcie. Niby potem maja tez dawac perma jak w ingresie, bez ostrzezenia.
Opublikowano 23 lipca 20168 l Soft bany zaczely leciec za fake gps, nareszcie. Niby potem maja tez dawac perma jak w ingresie, bez ostrzezenia.Super tylko co to da? Z ingress problemu sie nie pozbyliWystarczy ze odczekasz kilka godzin (powiedzmy czas lotu miedzy punktem a i b) i sie logujesz na swiecie gdzie chcesz, nie problem tez ukryc root. Edytowane 23 lipca 20168 l przez Labtec
Opublikowano 23 lipca 20168 l Właśnie wróciłem z Łodzi, zorganizowali "lure party" i jakieś 200 osób było w jednym miejscu, łącznie było koło 600-700 rozproszonych po całym parku, do okoła gdzie nie spojrzeć włączone Lury. 2 randomowe fotki z dzisiaj: A wpadło to:
Opublikowano 23 lipca 20168 l 3 jajka 10km w 3 inkubatorach. Wiecie co z nich wylecialo? 3x Eevee Ehh, Lapras... Dratini, cokolwiek, to nieeee, damy ci (pipi)u to co juz masz. @Wojnar Ten raichu to wild czy po ewolucji jakiejs?
Opublikowano 23 lipca 20168 l 3 jajka 10km w 3 inkubatorach. Wiecie co z nich wylecialo? 3x Eevee Ehh, Lapras... Dratini, cokolwiek, to nieeee, damy ci (pipi)u to co juz masz. @Wojnar Ten raichu to wild czy po ewolucji jakiejs? 2 jajka po 2km i w obu pidgey. TO JEST DRAMAT
Opublikowano 23 lipca 20168 l Ja dzisiaj zaje.balem trick z pidgeyami - prawie 60 ewoluowalem w 30 min. Od razu z 15 na 18 lv