froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 no u mnie na 21 lv pidgeye i rataty 200-300 cp masowo uciekaja z pokeballi i w ogole. ratata na 300 cp ma pomaranczowe koleczko xD generalnie ten update wygląda, jakby ktoś chciał umyślnie zabić cały fun w grze. zabijmy tracker który umożliwiał łapanie pokemonów (najważniejszy element rozrywki) -> aha wylaczmy tez stronki z radarami zeby ludzie na pewno nie mogli znalezc tego blastoise'a ktory im sie pokazuje na nearby -> a jak juz znajdziesz to takiego chu.ja, zwiekszmy % ucieczki zebys nie dal rady go zlapac xD co dalej? może niech usuną wiekszosc pokemonow i zostawia same pidgeye, rataty i zubaty? serio widac tutaj Nintendo magic touch moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Ile można klepać tę samą kwestię "Nintendo nie ma nic wspólnego z tą grą"? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 wyje,bane w te gierkę gram w prawilne SoulSilver a nie będę biegać z telefonem jak jakiś lamus obs,rany 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Prawda jest taka ze gracze za szybko lapali je wszystkie i zamiast update'u z nowymi pokami i fixem bugow zabili pokevision, kroki w grze i utrudnili lapanie samych pokow. Super ruch... Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Jesli chodzi o łapanie samych poków na wysokich poziomach (more than 500cp) to raczej nie zauważyłem jakieś dramatycznej różniczy. Przy podkręcaniu pokeballa zawsze się łapią (+ kółeczko łapania najmniejsze). Dodali trochę większą randomowość do rozgrywki i to wszystko. Serio byliście takimi nerdami i przed wyjście z domu szybko pokevision bo moze charizard po drodze się trafi? Kto ma na to czas poza gimbazą? Gierka jest dalej fajna, bo w końcu ten smartphone do czegoś się przyda po za dzwonieniem i robieniem zdjęć na sedesie na instagrama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 na iOS usunęli tryb oszczędzania energii xD. mocno zastanawiam się nad wywaleniem tego z telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Niantic i ich update'y: Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 moim zdaniem po prostu zainteresowanie jest miażdżące i żeby to w miarę działało muszą niektóre rzeczy wyłączyć. Przecież to dopiero wersja 0.31 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2016 no z tym usunięciem battery savera polecieli, nie zaktualizowałam gierki z tego powodu w ogóle mam wrażenie, że znów jest jakby mniej poków, a jeśli już są, to głównie śmieciowe Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2016 bo tak jest. podobno zmienili gniazda tak żeby pojawiały się w nich częstsze pokemony. gniazda -> mozna gdzies regularnie zlapac jakiegos pokemona (np. u mnie w robocie electabuzz) spawny randomowe -> cos tam sie pojawia na 10 min i tak np. dratini w tym momencie ma nie miec gniazd info z reddita, wiec moze nie byc 100% accurate dzisiaj rano sprobowalem tak naprawde pograc (czyli przeszedlem sie z tel. do parku na spacer, a nie tylko random check w domu/pracy/taxi/tramwaju). jest to kompletnie niegrywalne. no fajnie ze w nearby pojawia mi sie cos czego nie mam tylko co z tego skoro w ogole nie moge tego znalezc inaczej niz chodzac randomowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2016 (edytowane) Badajta jakie lury i łowiska sa na same karpie w Tokio o 3am w srodku tygodnia XD Edytowane 3 sierpnia 2016 przez Zetta Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2016 Zetta, ale wiesz że Central Park i Tokyo to jedno z ulubionych miejsc boterów więc tam może nawet nie być ludzi? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 Ja juz tylko gram jak do pracy ide. Zawsze cos sie z jajek wykluje. Mam 21 level i juz chyba na tym zostane. Nowe pokemony tylko z jajek i ewolucji, nie mam zamiaru latac w kolko. 99 zlapanych, 100 widzianych. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 i tak np. dratini w tym momencie ma nie miec gniazd prawda, w jednym z wrocławskich parków ludzie łapali dziesiątki dratini - teraz nie ma żadnego. a ja sobie odłożyłam polowanie na później i klops wczoraj gra wymusiła na mnie aktualizację, żegnaj battery saverze Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 Dobre wlasnie zauwazylem pisza ze w tej restauracji jest zawsze lure gdy jest otwarta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 Teraz poprostu trzeba mieć znajomego gimbaze (albo z 10-ciu) co kazdy siedzi przy strategicznych lurach i daje cynk, że pojawiają się charmandery w jednym miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 Albo powiedziec sobie ze to byly dobre 3 tygodnie zycia tej gry, i znalesc se cos innego do roboty 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 (edytowane) ale, ale, ale, jak to wczoraj dostalem powerbanka zeby na(pipi)iac na rowerze in Niantic we trust, wierzę, że będzie jeszcze dobrze Edytowane 5 sierpnia 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 Polecam prawilne Pokemony (w moim przypadku ogrywane jest Soul Silver) a nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 Fajnie bylo pobiegac 2 tygodnie za pokami, ale ile mozna. Teraz trzeba czekac na Sun/Moon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 Polecam prawilne Pokemony (w moim przypadku ogrywane jest Soul Silver) a nie kazdy prawilny fan ogral kazda prawilna czesc wiec trzeba sobie czyms czas zajac ale biore ze soba na wioske DSi z HG i będę giercował od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 Ja wam polecam fanowskie czesci pokemon, niestety tylko na kompa, ale fajna fabula, powazniejsza niz w oryginalach. Zeta/Omicron i Phoenix Rising. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 No i co prawilny fanie, raz ograłeś i Ci wystarczy i teraz nie wiesz co ze sobą począć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi