Opublikowano 11 lipca 20186 l Na pocieszenie dodam, ze quest na mew ne znika, przynajmniej z takimi info od niantic można sie spotkac na roznych forach. Wiec jednak nie trzeba sie jakoś specjalnie spieszyc (a przynajmniej ja nie zamierzam, bo planowalem juz weekend z telefonem na świeżym powietrzu ;p) Edyta: @Bjały jak zrobiles 22 rajdow w articuno day? Kupiles raid passy za coinsy czy cos? Edytowane 13 lipca 20186 l przez Rillas
Opublikowano 13 lipca 20186 l 5 było darmowych za to że ludzie na całym świecie wypełnili zadania podane przez niantic. 2 miałem i resztę kupiłem ;p to było pierwsze wydane sianko na tą grę no ale chciałem się bawić cały event.
Opublikowano 13 lipca 20186 l Wy (ci co sa prawnie dorosli ;)) sie kryjecie w komunikacji miejskiej czy ogolnie jak gracie? Dzis jechalem i siedzial obok mnie gosc (wygladal na 20pare lat) i pykal, ale sie strasznie z tym kryl lol. Na szybkiego sprawdzal czy mija PokeStop czy cos wyskoczylo i na szybkiego a potem ekran do gory nogami Ja tam jak jezdze to mam wywalone na to i sobie cykam, dzis akurat nie mialem ochoty (z ranca wymordowalem), wiec sobie tylko muzy sluchalem, ot takie spostrzezenie (juz ktores z rzedu).
Opublikowano 13 lipca 20186 l Ten gościu po prostu ma niską samoocenę. Ja to mam wyyebane, gram, bo lubię i łapię sobie pokemony, a opinia innych ludzi to koło waleta mi lata.
Opublikowano 14 lipca 20186 l Nie wiem jak w komunikacji miejskiej. Ja chodze do pracy na piechotę 20 min i caly czas lapie (a nawet jak nie lapie to ide z odpalona apka i nabijam kmy). Stojac na swiatlach czy cos nie zwracam uwagi na innych - wiec mozna powiedziec, ze mam wyje(fiufiu)ane. Jedyny problem jaki mialem z grą to wchodzenie w dziwne miejsca do gymow czy stopow (nie wszystkie siegaja z ulicy i czasem trzeba wejsc miedzy kamienice albo w jakas trawe po kolana). Jako dodatkowy argument na to jak wywalone mam na to podam przyklad z ostatniego weekendu - gdzie teściowie przelozyli obiad 2h do przodu przez to, ze musialem zlapac articuno ;p
Opublikowano 16 lipca 20186 l No typ miał strasznie niską samoocenę, wyyebane na ludzi! Mnie na początku zdziwiło jacy ludzie przychodzą na Raidy. Jak zacząłem to zaskoczył mnie przekrój, npJedna słynna już babcia Basia z mężem, (oboje już dawno wbity 40 lvl) dużo osób po czterdziestce. Grają wszyscy zawzięcie, nawet na 3 telefony niektórzy. Nie ma się więc czego wstydzić bo można poznać dużo fajnych osób. Ta grą w ogóle nie daje od siebie odpocząć, jak nie comunnity day to raidy, go fest albo inne atrakcje, co weekend coś się dzieje. Edytowane 16 lipca 20186 l przez Bjały
Opublikowano 16 lipca 20186 l Autor Pozostane dyskretny, ale dostaje na forum pmki z propozycjami dodania do znajomych, wiec sporo osob sie kryje z graniem w poki
Opublikowano 16 lipca 20186 l @Bjały a czy ta wzmozonosc aktywnosci to wina wakacji czy tak przez caly rok jest? W sumie co weekend cos sie dzieje, teraz lugia, w przyszly weekend moze zapdos. Jest co rajdowac
Opublikowano 16 lipca 20186 l @Shen nie wiem gdzie mieszkasz, ale w wiekszych miastach sa grupy gdzie pelno jest chetnych na takie rajdy. Mnie do rajdow troche podkrecilo info, ze zaraz Regice moze zniknac z rajdow, wiec chcialem dodac go do pokedexu bo niewiadomo kiedy znow wroci. Najpierw na FB znalazlem grupe w moim miescie, a potem okazalo sie ze jest jeszcze wiele pomniejszych konwersacji w roznych dzielnicach albo charakterystycznych miejscach. Od tego czasu (sroda) codziennie robie rajda bez szczegolnego poswiecania czasu - zawsze cos sie dzieje w okolicy w drodze do/z pracy albo z psem na spacerze. No chyba, ze mieszkasz w jakims mniejszym miescie - wtedy nie wiem czy sa jakies sposoby na raidowanie
Opublikowano 16 lipca 20186 l Shen, jak nie chcesz dołączać do czatów, grup na Fejsie a chcesz robić RAID to po prostu idź na wyklucie w centrum gdzieś albo w miejsce gdzie dużo ludzi, teraz wakacje to tym bardziej ktoś zawsze stoi i czeka żeby bić. Ja jednak polecam dołączyć się do jakiegoś czatu i czytać czy ktoś się ustawia Lugii już nie ubijesz bo była tylko na weekend Edytowane 16 lipca 20186 l przez Bjały
Opublikowano 16 lipca 20186 l Autor Szkoda. W Gdyni to chyba najwiecej ludzi na skwerze, bylem raz jak byl event z charmanderem.
Opublikowano 16 lipca 20186 l Nie pierwszy raz byla, wiec predzej czy pozniej wroci :). Tak czy siak do wczorajszej Lugii mam duzy sentyment bo to moj pierwszy poks z CP powyzej 2k, a po drugie zlapalem ja przy ostatnim dostepnym raidpassie w ostatnim rzucie
Opublikowano 18 lipca 20186 l Autor Nie moge ditto dorwać, niby wiem jako kto wystepuje, ale nie moge trafic
Opublikowano 18 lipca 20186 l Ja do zadania szukałem 3 tygodnie, a potem w ciągu 3 dni złapałem jeszcze 5 łap te najpospolitsze pokemony, rattaty, pidgeye, zigzagoony, sentrety, gulpiny, tailowy.W końcu trafisz
Opublikowano 18 lipca 20186 l Ja zlapalem dwa pod rzad, oczywiscie przed zadaniem... teraz zadnych, a lapie hurtowo wszystko
Opublikowano 18 lipca 20186 l Ja tez sie obawialem, ze jak wyskoczy quest to jak na zlosc nie poleci. Ale czekalem jakos 3 dni wiec to bardzo dobry czas. Rad zadnych nie mam oprocz powyzszych. U nas czasem na czacie poksowym pisza, ze ditto jest w jakims konkretnym miejscu ale tak na dobra sprawe nie mam pojecia ile trwaja spawny i pewnie musialbym byc mocno zdesperowany zeby pruć pol miasta i nie miec pewnosci czy faktycznie tam bedzie ditto :D. Ja teraz jestem na magikarpiowym quescie (81/400 ale w zwiazku z obecnym eventem musze znalezc jakas godzinke i przejechac sie na wodny biom) i tez sie jakos nie spiesze mocno bo i tak stopuje mnie jeszcze brak 100 poksow w pokedeksie. Edytowane 18 lipca 20186 l przez Rillas
Opublikowano 18 lipca 20186 l 2 minuty temu, Rillas napisał: Wyglada na to, ze tylko @Bjały ma zrobiony ten quest chain caly @Copper też ma
Opublikowano 18 lipca 20186 l W dniu 16.07.2018 o 11:59, Shen napisał: Pozostane dyskretny, ale dostaje na forum pmki z propozycjami dodania do znajomych, wiec sporo osob sie kryje z graniem w poki To ode mnie, ale ja tam się nie kryję z tym, że używam tego od dwóch lat (jutro równo 2 lata będzie ) jako dodatkowej motywacji do codziennych spacerów i wtedy też głównie odpalam. Możecie mnie dodawać: 7653 6970 1539 Tylko ostrzegam, że u mnie dużo religijnych pokestopów i będę Was zalewał jezusami na krzyżu i innymi bogami honorem i ojczyzną. Yano się o tym boleśnie przekonuje codziennie XD
Opublikowano 19 lipca 20186 l 23 godziny temu, Rayos napisał: @Copper też ma Yup, Mew mam, ale na Mewtwo jeszcze ani razu nie dostałem zaproszenia ogółem jeszcze 3 poki z Kanto mi brakują licząc z Mewtwo