Skocz do zawartości

Pokemon GO

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 156,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Jeszcze troche do niedzieli mi zostalo... tylko nie wiem czy bede w stanie tym razem zrobic komplet :P

Will see! Wolalbym miec jak pofarminc charmander candy (nie liczac spacerowania) by poboostowac mojego Charizarda :/

Opublikowano

Tez chodze i zbieram candy na Charmanderze bo nigdzie nie mam respow w okolicy. Ale to podobno kwestia czasu i gdzies sie zacznie pojawi sie jakis mniejszy lub wiekszy resp.

Opublikowano

Mauzoleum, gdzie leży pochowany Jan Kasprowicz razem z żoną:

olIPdVVh.jpg

Macie jakieś ładne pokestopy niedaleko domu? 

Opublikowano

U mnie wiekszosc stopów to murale, a przekroj jakosci jest spory - od jakiegos ledwo widocznego bazgrola po te fajne duze i czasem zabawne. Poza tym koscioly, kamienice, pomniki - czyli taka klasyka. A najczesciej wysylanym orzeze mnoe giftem jest bardzo paskudna plaskorzezba ale po prostu moje miejsce pracy jest w zasiegu tego miejsca wiec bardzo duzo go krece. 

Ps drugi exowy rajd, niestety po pierwszym nie moglem sie pochwalic mewtwo - ale tym razem sie jakos udalo (przedostatni rzut, juz się pogodziłem z tym ze mi ucieknie)

gXX2kl9.png

Opublikowano

A tak z nowosci to Spinde mozna zdobyc. Trzeba trafic zadanie z pokestopa: Throw 3 times curveball in a row.

Opublikowano

Wysłałem kilka zaproszeń. Mój nr trenera to 6110 4480 3520

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Daleko nie trzeba szukac. Rodzime podworko, Warszawa, Articuno Day

J0lx26k.jpg

Opublikowano

Mój trainer code to 0793 2081 6545 (gromitzky). Wysłałem zaproszenia do wszystkich tutaj, którzy podali swój kod.

Opublikowano

Wczoraj doszedł quest na Celebi (tego typu jak na mew) i drugi etap to m.in. 3 nowych przyjaciół, więc jak ktoś jeszcze mnie nie dodał to czekam :)
5710 9522 5297

Opublikowano

Mnie też dodawać :lapka: 

8173 4782 7660

Fajnie, że Celebi nie nadpisał questa z Mew tylko są oba obok siebie :) 

Opublikowano
  W dniu 21.08.2018 o 07:48, zagul napisał(a):

Ja wczoraj o 21:30 złapałem Mew, a o 22 nowy quest :D

Na szczescie dochodzi jako 2gi - masz wtedy dwa na raz (jest opcja scroll down).

Opublikowano

Jakoś w tym tygodniu będę szukał 3 nowych znajomych do wyzwania. Tak się składa, że chrześniak żony też. Także jesli wasze numery są aktualne to dodam ostatnie 3, chyba, że ktoś nowy potrzebuje 3 "nowych" znajomych?

Opublikowano

Wiadomo nowe misje itp, wysylanie giftow, to proszę mój numerek jeszcze raz :)

1077 8621 3359

I numer żony:

4250 9417 9259  :D

Opublikowano

a masz inny numer żony? :ogor: 

dodana :lapka: swoja droga, udało mi się wczoraj złapać Mew :banderas: 

Opublikowano
  W dniu 23.08.2018 o 08:39, Mastachi napisał(a):

Wiadomo nowe misje itp, wysylanie giftow, to proszę mój numerek jeszcze raz :)

1077 8621 3359

I numer żony:

4250 9417 9259  :D

Mogla by zaakceptowac :P

Opublikowano

Byly jakies raporty o shackowanych pokach czy cos (nie mowie o 1hp bug) w Gymach?

Trafilem na Blissy dzis i za nic nie moglem zabic. Zmarnowalem 6 pokow pare razy i w koncu udalo sie ubic, wygrac dwa razy. Zbilem do ok 1k CP i podczas walki w ogole nie tracil hp (dopero po 60s zaczal) i w koncu zabraklo mi czasu, wracam do ekranu glownego, a ten kutasiarz znowu ma 2.8k CP (nie da rady tak podpumpowac zadnego poka), a nikogo nie bylo w poblizu. Inne pokersy padly w tym gymie bez problemow.

WTF

Opublikowano

Potrzebujecie więcej friendow? Moja kobita potrzebuje trzech nowych przyjaciół ;-) 

Jej FC:

1458 2505 9873

Opublikowano

Ja poletzam wpisać sobie pokemon go trainer code w Google i z jakiś zagranicznych forumków dodać randomow. Jak dostajesz jajka alolańskie z giftow to masz potem dobre poksy na wymianę do nabijania km na medal. 

Edytowane przez Bjały