Opublikowano 20 grudnia 20186 l Otwierajcie te gifty ;( Zwlaszcza ty @Rayos - tak niewiele brakuje...
Opublikowano 1 stycznia 20196 l Te nominacje na pokestopy i gymy juz calkiem ladnie zaczynaja dzialac. U mnie z 5 gymow zrobilo sie 8 i przybylo sporo pokestopow. To wszystko na dosc malym obszarze.
Opublikowano 2 stycznia 20196 l @Rayos Ci co maja lvl40 (beta phase, nie wszyscy dostaja, ale tych 40ek to i tak malo). Moga zglaszac Pokestopy, a czesc z nich zmienia sie nawet w GYMy. Niby stare newsy, ale pewnie pare 40ek w mojej okolicy po prostu dostalo (z 2-3 osoby moze) i zaczeli zglaszac miejscowki, bo nagle jak grzyby po deszczu zaczely u mnie sie nowe pokestopy i GYMy pojawiac. https://www.slashgear.com/pokemon-go-pokestop-nominations-begin-now-heres-how-12545320/
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Wiem, ze cos sie dzialo w tym temacie (w parku w ktorym w letnim sezonie rajdowalem pojawil sie wlasnie jakis gym) ale nie odczulem jakos skutkow na wieksza skale. Moja codzienna droga ktora w duzej mierze zahacza o centrum Łodzi nie zmienila sie nawet o jednego stopa. W sumie mi to nie przeszkadza, jedyne co bym chcial w temacie stopow to cos co bym siegal z mieszkania - idealnie by bylo
Opublikowano 3 stycznia 20196 l U mnie w okolicy (obrzeża Zakopanego) pojawił się nowy Pokestop a ten obok niego zamienił się w Gym. Jakoś parę miechów temu.
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Ja mieszkam na obrzezach gdzie bylo tego malo, wiec u mnie sie zmienilo sporo na plus ostatnio.
Opublikowano 6 stycznia 20196 l Kilka miesięcy temu też zauważyłem, że pojawiło się kilka nowych pokestopów i gymów. Ale myślałem, że to efekt aktualizacji danych z OpenStreetMap w tamtym roku. Zmiany wyglądały na automatyczne: np. pokestopy pojawiły się na odludziu - tablice informacyjne na szlaku przyrodniczym, przydrożne krzyże, kapliczki, figury, itp. Jeżeli jednak to był efekt nominacji jakiegoś gracza, to musiał się on nieźle napracować.
Opublikowano 6 stycznia 20196 l z 3 lata nie gralem, ale sie duzo pozmienialo kilka generacji jest do nadrobienia i jesli komus brakuje znajomych to walic Edytowane 6 stycznia 20196 l przez Labtec
Opublikowano 9 stycznia 20196 l Daj kod trenera, bo tego nie ma jak zeskanować w poksach. Otwierajcie te gifty, bo ja mam ambitny plan w tym roku dojechać do 37 levelu
Opublikowano 10 stycznia 20196 l No... niestety niektorzy to tak w kratke z tymi giftami... zwlaszcza taki @Rayos Mi w tym roku to by sie 40 marzylo, ale malo prawdopodobne (w piatek dopiero 34 stuknie) @Masorz mi po paru probach zalapalo.
Opublikowano 10 stycznia 20196 l Na pocieszenie powiem tylko, ze na moich lokalnych grupach sa ludzie ktorzy maja ponad 100kk expa wbitego. Sa tez ekipy, ktore potrafia w event z raidami w 3h zrobic dziesiatki rajdow (np na evencie z gengarami obskoczyli... 50 rajdow). Ja sobie zadnych zalozen levelowych na 2019 nie robie - ide w uzupelnianie pokedexa. Gram w sumie od wakacji i w grudniu zebralem calego pokedexa 1 geny (oprocz regionalnych poksow). Moze w tym roku dobrym celem bedzie uzupelnienie 2giej geny
Opublikowano 11 stycznia 20196 l W dniu 9.01.2019 o 21:10, Masorz napisał(a): Daj kod trenera, bo tego nie ma jak zeskanować w poksach. Otwierajcie te gifty, bo ja mam ambitny plan w tym roku dojechać do 37 levelu Juz juz! 6870 5422 3936
Opublikowano 18 stycznia 20196 l @Raptornam sie zbliza maks przyjazni kiedy to jajko trzeba odpalic?:D
Opublikowano 18 stycznia 20196 l O wlaśnie, a propos - mógłby się odezwać do mnie KamilMasakratos? xd Za 2 dni możemy lecieć z jajkiem i nabić 200k expa.
Opublikowano 18 stycznia 20196 l W dniu 18.01.2019 o 07:29, Mastachi napisał(a): @Raptornam sie zbliza maks przyjazni kiedy to jajko trzeba odpalic?:D Fuck, dopiero teraz zajrzalem na forumka Juz odebralem w robocie na szybkiego, jak cos (jesli nie odpalales dzis) to mozesz sprobowac od razu zalaczyc - moze zalapie. W sumie ostatnio juz slalem na pale wszstko (nawet z twoja? zona chyba poszlo bez jajek)
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Najpierw pisze o swoich marzeniach i 40stym levelu w tym roku, a potem zbiera gifty jak leci :o. Ja teraz sprawdzilem friend liste i forumkowiczow mam 20+ dni ale sledze to na biezaco wiec bede atakowal w prywatnych tak na 3 dni przed
Opublikowano 18 stycznia 20196 l W dniu 18.01.2019 o 14:58, Rillas napisał(a): Najpierw pisze o swoich marzeniach i 40stym levelu w tym roku, a potem zbiera gifty jak leci :o. Ja teraz sprawdzilem friend liste i forumkowiczow mam 20+ dni ale sledze to na biezaco wiec bede atakowal w prywatnych tak na 3 dni przed No (w dodatku malo realnych) jako, ze wiele osob odbiera z rozna predkoscia gifty (raz regularnie, raz co pare dni - i juz przestaje sprawdzac tez ile dni zostalo i ktory nick pasje do kogo - tutaj akurat proste by bylo), a sam ostatnio tez na szybko obstrzliwac zaczelem to poszlo sie yebac troche xpa Gorzej, ze nici z ustawek
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Wsadzilem moj kod na reddit to mi odrazu wbilo z 100 randomow, i teraz nie ogarniam z giftami, nie dosc ze tylko 20 na dzien moge otworzyc, to farmic dla wszystkich gifty dziennie to nie mala robota, max 20-30 to chyba najlepiej miec tak znajomych (dosc aktywnych) p.s. dostalem Got-cha "zegarek" kilka minut trzeba spedzic na farmienie czerwonych kulek i reszta juz sama jedzie
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Ino potem problem z randomami jest taki, ze jak z ktoryms doczlapiesz sie do ultra a potem besta to nie ustawisz sie na eleganckie wbijanko na lucky eggu
Opublikowano 30 stycznia 20196 l W ktorej czesci reddita (link)? Niby tak, ale jak jest ich tak duzo i regularnie(?) wysylaja to w sumie ujdzie nawet ta strata podwojnego xpa.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Nie masz zadnej pewnosci jesli chodzi o regularnosc. Ja mialem swego czasu lekko ponad setke friendow i w(pipi)ialo przeklikiwanie sie przez te osoby u ktorych gift wisi. Czekam na czasy kiedy dodadza jakis znacznik czy mozna wyslac temu ziomkowi gifta czy nie. A do tego czasu proponuje wbic w jakas grupe na fejsie i tam targetowac ludzi aktywnych. @Raptor https://www.reddit.com/r/pokemongotrades/