Rayos 3 202 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 A w Krakowie widze ze czerwoni przybieraja na sile... lipa Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Zawiozlem dzis zone do lekarza do srodmiescia. Ku.... ile tam pokestopow itp. A u mnie na dzielni kupa. W 20min czekania nadgonilem itemy do bags full oraz wbilem level samimi pokestopami. Z 8 pokestopow jeden po drugim obok siebie. Nie lubie mieszkac na za(pipi)u to nie fair 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Electabuzz? Zawsze szanowałem. No mordeczki, idę na łowy. Powodzenia wszystkim! Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 no Electabuzz silny heteroseksualnie Pokemon ej kur.wa tylko nie wiem teraz co tymi movesetami. Np tutaj mam 1 fighting slaby power ale zakladam ze latwy do spamowania i thunderbolt - 2 ladunki po 50. I co lepsze to jest niz thunder shock z taka sama sila (5) i thundershock (3 ladunki po 40)? Czy lepiej thunder - 1 ladunek 65? Nie czaje zupelnie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 A pamietam, jak był jeszcze małym Pidgeyem Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Nieźle, mój pidgey też stał się dziś pidgeotem Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 kurde czekam tylko co oni z ta gierka zrobia. wyobrazacie sobie trading, prawdziwe walki, kolejne generacje, shiny pokemony? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Akcje Nintendo skoczyly o ponad 30% od wypuszczenia apki Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 kurde czekam tylko co oni z ta gierka zrobia. wyobrazacie sobie trading, prawdziwe walki, kolejne generacje, shiny pokemony? wyobrażam sobie i wyobrażam sobie prawdziwe bójki i kradzieże pokemonów Team Rocker style, ucieczki, ustawki, fight cluby Cytuj
Shen 9 736 Opublikowano 11 lipca 2016 Autor Opublikowano 11 lipca 2016 Trade ma niby wejsc przy nastepnym update. Ja bym chcial druga generacje pokow, te jeszcze byly fajne. Z dobrych wiesci, odebralem 100 coinsow za utrzymanie 10 gymow, zle takie ze mialem odpalona apke i tel w kieszeni, wydalem monety na cos czego nie chcialem. 1 Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 (edytowane) @Shen na przyszlosc - zalacz tryb battery saver w pokemon go (w opcjach masz) i obroc komorke do gory nogami Edytowane 11 lipca 2016 przez Rayos Cytuj
Shen 9 736 Opublikowano 11 lipca 2016 Autor Opublikowano 11 lipca 2016 Jak tego uzywam i wyjmuje tel to apka sie zacina. 1 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Moj naczelny rozkuwiacz GYMow. Ogolnie to te Teamy sa bardzo slabe. W pewnych rejonach tworza sie doslownie gangi gdzie dominuje tylko jeden kolor i wrzucaja po 4x 600CP+. Powinni zrobic tak, ze jak sie pokona GYMa to dostaje sie monete, max 10 dziennie i tyle. System jest bardzo slaby. Kolejny problem to rozmieszczenie Pokestopow i GYMow. U siebie na osiedlu najblizszy pokestop mam 600m od domu. Najblizszy GYM 1.5km (a zaraz obok niego jest 2gi i pokestop). Jak zawiozlem zone do srodmiescia to byl pokestop na pokestopie. Mieszkanie dalej od centrum, gdzie nie ma pomnikow (trudno aby byly) konczy sie tym, ze G mozna 'bawic sie'. Pokemonow wiekszosc znajduje sie w rejonie pokestopow i tak - u mnie na osiedlu potrafie przejsc 800-1000m i zlapac jednego. Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 No przydaloby sie, żeby te GYMy jakoś inaczej ogarnęli, bo jak siadzie jeden kolor na dzielni, to nie ma szans, żeby to zdobyć, nawet w ekipie, a co dopiero samemu, co nie ma dostępu do lepszych poksow Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Zreszta obczaj to: Zaczynasz i widzisz, ze wszystko przez jeden kolor na dzielni... gdzie dolaczysz? Cytuj
Shen 9 736 Opublikowano 11 lipca 2016 Autor Opublikowano 11 lipca 2016 Kolejny problem to rozmieszczenie Pokestopow i GYMow. U siebie na osiedlu najblizszy pokestop mam 600m od domu. Najblizszy GYM 1.5km (a zaraz obok niego jest 2gi i pokestop). Jak zawiozlem zone do srodmiescia to byl pokestop na pokestopie. Mieszkanie dalej od centrum, gdzie nie ma pomnikow (trudno aby byly) konczy sie tym, ze G mozna 'bawic sie'. Pokemonow wiekszosc znajduje sie w rejonie pokestopow i tak - u mnie na osiedlu potrafie przejsc 800-1000m i zlapac jednego. Obstawiam nowe budownictwo i to ze jak zbierali spoty 3 lata temu to tam byla dziura w ziemi albo łąka. U mnie spotami są pizzeria, place zabaw, nie musza byc zadne pomniki. 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Ok mam i ja -____- Mieszkam nad samym morzem bede krolem wodnym pokemonow!!!!! Na razie mam tego ognistego ;f cos co przypomina krzyzowke krolika z wiewiorka i tego kota co go miala banda drombo o_O Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Kolejny problem to rozmieszczenie Pokestopow i GYMow. U siebie na osiedlu najblizszy pokestop mam 600m od domu. Najblizszy GYM 1.5km (a zaraz obok niego jest 2gi i pokestop). Jak zawiozlem zone do srodmiescia to byl pokestop na pokestopie. Mieszkanie dalej od centrum, gdzie nie ma pomnikow (trudno aby byly) konczy sie tym, ze G mozna 'bawic sie'. Pokemonow wiekszosc znajduje sie w rejonie pokestopow i tak - u mnie na osiedlu potrafie przejsc 800-1000m i zlapac jednego. Obstawiam nowe budownictwo i to ze jak zbierali spoty 3 lata temu to tam byla dziura w ziemi albo łąka. U mnie spotami są pizzeria, place zabaw, nie musza byc zadne pomniki. Osiedla powstaly tutaj 6 lat temu. Jest tona placow zabaw na osiedlu dla dzieciakow. Cytuj
Labtec 3 672 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Jeslie nikt nie gral w Ingress w twoim okolicy to nie bedziesz mial duzo w Pokemon Go, bo to reskinn tej gry Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Dobra niech ten Redmi3 nadciaga bo przez was napaliłem się na Pokestwory.... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 (edytowane) każde gunwo może być stopem, ja widziałem już np drzewo (z plakietką - pseudo pomnik), sklepik, grafiiti, stacje metra, knajpe, urzędy, pomniki jak wracałem z pracy do domu to miałem odpaloną gre jak nawigacje, zgarnąłęm po drodze pare stopów i złapałem 2 poki na światłach xDD jest jakaś szansa że mi sie pokemon pokaże w domu? nie chce mi sie łazić Edytowane 11 lipca 2016 przez Yano Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi