Skocz do zawartości

Pokemon GO

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zawiozlem dzis zone do lekarza do srodmiescia. Ku.... ile tam pokestopow itp. A u mnie na dzielni kupa.

W 20min czekania nadgonilem itemy do bags full oraz wbilem level samimi pokestopami. Z 8 pokestopow jeden po drugim obok siebie.

Nie lubie mieszkac na za(pipi)u to nie fair  :(

• Plusik 1
Gość ragus
Opublikowano

Electabuzz? Zawsze szanowałem.

No mordeczki, idę na łowy. Powodzenia wszystkim!

Q9ZqfMP.jpg

Opublikowano

no Electabuzz silny heteroseksualnie Pokemon

ej kur.wa tylko nie wiem teraz co tymi movesetami. Np tutaj mam 1 fighting slaby power ale zakladam ze latwy do spamowania i thunderbolt  - 2 ladunki po 50. I co lepsze to jest niz thunder shock z taka sama sila (5) i thundershock (3 ladunki po 40)? Czy lepiej thunder - 1 ladunek 65? Nie czaje zupelnie

Gość DonSterydo
Opublikowano

Akcje Nintendo skoczyly o ponad 30% od wypuszczenia apki :P

Opublikowano

kurde czekam tylko co oni z ta gierka zrobia. wyobrazacie sobie trading, prawdziwe walki, kolejne generacje, shiny pokemony? :fsg::banderas::obama:

wyobrażam sobie i wyobrażam sobie prawdziwe bójki i kradzieże pokemonów Team Rocker style, ucieczki, ustawki, fight cluby :fsg::obama:

Opublikowano

Trade ma niby wejsc przy nastepnym update. Ja bym chcial druga generacje pokow, te jeszcze byly fajne.

Z dobrych wiesci, odebralem 100 coinsow za utrzymanie 10 gymow, zle takie ze mialem odpalona apke i tel w kieszeni, wydalem monety na cos czego nie chcialem.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

@Shen

na przyszlosc - zalacz tryb battery saver w pokemon go (w opcjach masz) i obroc komorke do gory nogami ;)

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

tlaxHF6.jpg

Moj naczelny rozkuwiacz GYMow.

Ogolnie to te Teamy sa bardzo slabe. W pewnych rejonach tworza sie doslownie gangi gdzie dominuje tylko jeden kolor i wrzucaja po 4x 600CP+.

Powinni zrobic tak, ze jak sie pokona GYMa to dostaje sie monete, max 10 dziennie i tyle.

System jest bardzo slaby.

Kolejny problem to rozmieszczenie Pokestopow i GYMow. U siebie na osiedlu najblizszy pokestop mam 600m od domu. Najblizszy GYM 1.5km (a zaraz obok niego jest 2gi i pokestop).

Jak zawiozlem zone do srodmiescia to byl pokestop na pokestopie. Mieszkanie dalej od centrum, gdzie nie ma pomnikow (trudno aby byly) konczy sie tym, ze G mozna 'bawic sie'. Pokemonow wiekszosc znajduje sie w rejonie pokestopow i tak - u mnie na osiedlu potrafie przejsc 800-1000m i zlapac jednego.

Opublikowano

No przydaloby sie, żeby te GYMy jakoś inaczej ogarnęli, bo jak siadzie jeden kolor na dzielni, to nie ma szans, żeby to zdobyć, nawet w ekipie, a co dopiero samemu, co nie ma dostępu do lepszych poksow

Opublikowano

Kolejny problem to rozmieszczenie Pokestopow i GYMow. U siebie na osiedlu najblizszy pokestop mam 600m od domu. Najblizszy GYM 1.5km (a zaraz obok niego jest 2gi i pokestop).

Jak zawiozlem zone do srodmiescia to byl pokestop na pokestopie. Mieszkanie dalej od centrum, gdzie nie ma pomnikow (trudno aby byly) konczy sie tym, ze G mozna 'bawic sie'. Pokemonow wiekszosc znajduje sie w rejonie pokestopow i tak - u mnie na osiedlu potrafie przejsc 800-1000m i zlapac jednego.

Obstawiam nowe budownictwo i to ze jak zbierali spoty 3 lata temu to tam byla dziura w ziemi albo łąka.  U mnie spotami są pizzeria, place zabaw, nie musza byc zadne pomniki.

• Minusik 1
Opublikowano

Ok mam i ja -____- Mieszkam nad samym morzem bede krolem wodnym pokemonow!!!!!

Na razie mam tego ognistego ;f cos co przypomina krzyzowke krolika z wiewiorka i tego kota co go miala banda drombo o_O

Opublikowano

Obstawiam nowe budownictwo i to ze jak zbierali spoty 3 lata temu to tam byla dziura w ziemi albo łąka.  U mnie spotami są pizzeria, place zabaw, nie musza byc zadne pomniki.

Osiedla powstaly tutaj 6 lat temu. Jest tona placow zabaw na osiedlu dla dzieciakow.

Opublikowano (edytowane)

każde gunwo może być stopem, ja widziałem już np drzewo (z plakietką - pseudo pomnik), sklepik, grafiiti, stacje metra, knajpe, urzędy, pomniki

jak wracałem z pracy do domu to miałem odpaloną gre jak nawigacje, zgarnąłęm po drodze pare stopów i złapałem 2 poki na światłach xDD

jest jakaś szansa że mi sie pokemon pokaże w domu? nie chce mi sie łazić

Edytowane przez Yano