Lati 23 Opublikowano 13 lipca 2016 Opublikowano 13 lipca 2016 Spójrz w oczka tego kotka przerobionego na Pikachu i powtórz to! Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 lipca 2016 Opublikowano 13 lipca 2016 Heh, caly dzien latania w Sosnowcu, 0 wodnych pokezłomów, wsiadlem na kompa, GPS spoof, zapuscilem sie do gdyni i jestę rybakię. Niby jest w tym sens, ale troche ujowo jak ktos w okolicy ma tylko 1 staw i nic kolo niego nie ma Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 13 lipca 2016 Opublikowano 13 lipca 2016 Heh, caly dzien latania w Sosnowcu, 0 wodnych pokezłomów, wsiadlem na kompa, GPS spoof, zapuscilem sie do gdyni i jestę rybakię. Niby jest w tym sens, ale troche ujowo jak ktos w okolicy ma tylko 1 staw i nic kolo niego nie ma Ogolnie niektore dzielnice sa bardzo slabe. U mnie prawie nic nie ma, a jak jest to oddalone od siebie o bardzo dlugi dystans. Cytuj
Lati 23 Opublikowano 13 lipca 2016 Opublikowano 13 lipca 2016 Heh, caly dzien latania w Sosnowcu, 0 wodnych pokezłomów, wsiadlem na kompa, GPS spoof, zapuscilem sie do gdyni i jestę rybakię. Niby jest w tym sens, ale troche ujowo jak ktos w okolicy ma tylko 1 staw i nic kolo niego nie ma Ogolnie niektore dzielnice sa bardzo slabe. U mnie prawie nic nie ma, a jak jest to oddalone od siebie o bardzo dlugi dystans. Ciesz się, że nie mieszkasz kilkanaście km od Gdańska, gdzie można spotkać tylko same szczury i gołębie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 lipca 2016 Opublikowano 13 lipca 2016 Heh, 'jestem' wlasnie w Gdyni i przez ostatnie 5 minut zlapalem Beedrila, Abre, tego elektro pokemona co jak pokeball wyglada, a u siebie same (pipi)owe drowzee i szczury xd e: o, a teraz jeszcze butterfree wpadl xd Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 lipca 2016 Opublikowano 13 lipca 2016 Super musi być zabawa na komputerze. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 lipca 2016 Opublikowano 13 lipca 2016 No nie jest to to samo co zlapanie 20 szczurow w plenerze, ale jakos mozna grac Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 lipca 2016 Opublikowano 13 lipca 2016 Tak czy inaczej jest to śliski parkiet i jest to banowane. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 lipca 2016 Opublikowano 13 lipca 2016 Teraz wrocilem do S-c i na lace znajduje pigeye 10 cp, no litosci Mam tez w okolicy 3 gymy, wszystkie w kompletnie innym kierunku, w wuj daleko od mojego mieszkania :[ To ja juz wole soft bana na 2 godziny zlapac jesli przypadkiem klikne zbyt duzo razy na inne miasto. Mam nadzieje ze jakos to zoptymalizuja, a nie ze np typy nad morzem beda mialy wszystko co inni + w pizde morskich i od cholery gymow. Jutro jak bede wracal pieszo z roboty to znowu rozejrze sie za poksami, jesli na 9 lvlu bede zbieral to samo co na 1-2 no to lipton troszke. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 lipca 2016 Opublikowano 13 lipca 2016 (edytowane) u mnie też 90% to szczury, wróble i robaczki chociaż złapałem dziś eevee przypadkiem pod blokiem jak chciałem wjechać do garażu ogolnie widziałem ok 20-30 rodzajów poków że są w pobliżu, ale mało którego złapałem bo nie chciało mi sie łazić, zwłaszcza wczoraj i dziś jak chmury powodowały że GPS mnie teleportował randomowo o kilkadziesiąt metrów we wszystkie strony trafiłem dziś na 2 miejsca gdzie ludzie wystawili przynęty, poki leciały co chwile ale i tak tylko robale i wróble ....tyle to było zabawy, jutro kupuje MH i olewam poki Edytowane 13 lipca 2016 przez Yano Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 Hahaha jakie narzekanie, że trzeba chodzić żeby łapać pokemony xddd co ja czytam Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 (edytowane) >narzekanie, ze w Sosnowcu slabe poki xD gurwa, a czego wyscie chcieli xD Pidgey to maks na co Sosnowiec powinien liczyc Edytowane 14 lipca 2016 przez froncz piotrewski 6 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 cieszcie się że nie banują za samo bycie z sosnowca a tych co oszukują na komputerze permbanowałbym bez opamiętania Cytuj
Labtec 3 647 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 pidgey-e i weedle to najlepszy sposob na bicie lvl, 12 candy tylko zeby zrobic evolve = 500xp (+ lucky egg i ma sie 1000xp nagle) Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 Jaki wsciek macicy o klikanie na myszce xd Ludzie to tylko smieszna gierka w ktora za miesiac pewnie juz bedzie 20% obecnej bazy graczy grac. 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 Jak ktos w to ma zamiar grac jak w hardkorowa gierke zeby ja ''przejsc'' to wiadomo ze latwiej zarzucic jakis fake gps, odbyc podroz do okola swiata i wszystko zlapac xD. Jak ktos gra tylko dla funu to spoko wyjsc na spacer czy pojechac sobie gdzies na urlop w cieple kraje, nad morze czy w gory i o ciekawe co za poxy tutaj maja. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 Bansai podobno chce wbić platyne Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 btw. @Guernica Wlasnie znalazlem Twojego gyma, niezle sie zdziwilem, widze prawilnie #teamred Oczywiscie podbilem troche prestiz sparingiem. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 Jaki wsciek macicy o klikanie na myszce xd Ludzie to tylko smieszna gierka w ktora za miesiac pewnie juz bedzie 20% obecnej bazy graczy grac. a jak wbijają pucharki programami to spoko ? wallhacki w csie też spoko ludzie to tylko klikanie na myszce xddd jaki ból dupy xdddddd Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 bansai nie najlepiej sie zachowales Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 troche jak boostowanie w battlefieldzie ;/ Cytuj
Grze(pipi) 521 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 Jaki wsciek macicy o klikanie na myszce xd Ludzie to tylko smieszna gierka w ktora za miesiac pewnie juz bedzie 20% obecnej bazy graczy grac. a jak wbijają pucharki programami to spoko ? wallhacki w csie też spoko ludzie to tylko klikanie na myszce xddd jaki ból dupy xdddddd Beka z typa, gościu z GSR oszukuje w gierki. Ciekawe, czy napiwki podpierdala - w końcu to tylko groszaki. Chociaż w sumie mnie to nie dziwi. Pewien były już użytkownik tego forum - a prywatnie ceniony prawnik - pisał, że Zg(Red.)aktorzy PE drzewiej często jechali na piratach, żeby być na bieżąco, a nawet pisali recenzje w oparciu o nie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 Ej was na prawde boli dupa ze ktos sobie na kompie zbiera poki? Ale tak serio? XDDDDDDDDDDDDDDD Zrozumialbym bol dupy gdybym innym ludziom bezposrednio psul zabawe a la wallhack czy aimbot (tak kruk, za(pipi)iste porownanie XD) albo kradl gymy nad morzem komus, ale ja sobie tylko zbieram poki ktorych u siebie na oczy nie widzialem xD Jak wam Mew Two (pipi)na ekskluzywnie na Times Square to jak rozumiem bilet do ameryki i lecimy jo?Jedyny sensowny argument jaki bym widzial to ze zdobywam sporo pokow i moge byc silniejszy jak wyjde u siebie na miasto, ale to samo mozna powiedziec o osobach ktore graja przed polska premiera i juz zajmuja silownie uczciwym ludziom ktorzy grzecznie czekaja na premiere 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi