Opublikowano 13 lipca 20168 l Heh, caly dzien latania w Sosnowcu, 0 wodnych pokezłomów, wsiadlem na kompa, GPS spoof, zapuscilem sie do gdyni i jestę rybakię. Niby jest w tym sens, ale troche ujowo jak ktos w okolicy ma tylko 1 staw i nic kolo niego nie ma
Opublikowano 13 lipca 20168 l Heh, caly dzien latania w Sosnowcu, 0 wodnych pokezłomów, wsiadlem na kompa, GPS spoof, zapuscilem sie do gdyni i jestę rybakię. Niby jest w tym sens, ale troche ujowo jak ktos w okolicy ma tylko 1 staw i nic kolo niego nie ma Ogolnie niektore dzielnice sa bardzo slabe. U mnie prawie nic nie ma, a jak jest to oddalone od siebie o bardzo dlugi dystans.
Opublikowano 13 lipca 20168 l Heh, caly dzien latania w Sosnowcu, 0 wodnych pokezłomów, wsiadlem na kompa, GPS spoof, zapuscilem sie do gdyni i jestę rybakię. Niby jest w tym sens, ale troche ujowo jak ktos w okolicy ma tylko 1 staw i nic kolo niego nie ma Ogolnie niektore dzielnice sa bardzo slabe. U mnie prawie nic nie ma, a jak jest to oddalone od siebie o bardzo dlugi dystans. Ciesz się, że nie mieszkasz kilkanaście km od Gdańska, gdzie można spotkać tylko same szczury i gołębie.
Opublikowano 13 lipca 20168 l Heh, 'jestem' wlasnie w Gdyni i przez ostatnie 5 minut zlapalem Beedrila, Abre, tego elektro pokemona co jak pokeball wyglada, a u siebie same (pipi)owe drowzee i szczury xd e: o, a teraz jeszcze butterfree wpadl xd
Opublikowano 13 lipca 20168 l No nie jest to to samo co zlapanie 20 szczurow w plenerze, ale jakos mozna grac
Opublikowano 13 lipca 20168 l Teraz wrocilem do S-c i na lace znajduje pigeye 10 cp, no litosci Mam tez w okolicy 3 gymy, wszystkie w kompletnie innym kierunku, w wuj daleko od mojego mieszkania :[ To ja juz wole soft bana na 2 godziny zlapac jesli przypadkiem klikne zbyt duzo razy na inne miasto. Mam nadzieje ze jakos to zoptymalizuja, a nie ze np typy nad morzem beda mialy wszystko co inni + w pizde morskich i od cholery gymow. Jutro jak bede wracal pieszo z roboty to znowu rozejrze sie za poksami, jesli na 9 lvlu bede zbieral to samo co na 1-2 no to lipton troszke.
Opublikowano 13 lipca 20168 l u mnie też 90% to szczury, wróble i robaczki chociaż złapałem dziś eevee przypadkiem pod blokiem jak chciałem wjechać do garażu ogolnie widziałem ok 20-30 rodzajów poków że są w pobliżu, ale mało którego złapałem bo nie chciało mi sie łazić, zwłaszcza wczoraj i dziś jak chmury powodowały że GPS mnie teleportował randomowo o kilkadziesiąt metrów we wszystkie strony trafiłem dziś na 2 miejsca gdzie ludzie wystawili przynęty, poki leciały co chwile ale i tak tylko robale i wróble ....tyle to było zabawy, jutro kupuje MH i olewam poki Edytowane 13 lipca 20168 l przez Yano
Opublikowano 14 lipca 20168 l Hahaha jakie narzekanie, że trzeba chodzić żeby łapać pokemony xddd co ja czytam
Opublikowano 14 lipca 20168 l >narzekanie, ze w Sosnowcu slabe poki xD gurwa, a czego wyscie chcieli xD Pidgey to maks na co Sosnowiec powinien liczyc Edytowane 14 lipca 20168 l przez froncz piotrewski
Opublikowano 14 lipca 20168 l cieszcie się że nie banują za samo bycie z sosnowca a tych co oszukują na komputerze permbanowałbym bez opamiętania
Opublikowano 14 lipca 20168 l pidgey-e i weedle to najlepszy sposob na bicie lvl, 12 candy tylko zeby zrobic evolve = 500xp (+ lucky egg i ma sie 1000xp nagle)
Opublikowano 14 lipca 20168 l Jaki wsciek macicy o klikanie na myszce xd Ludzie to tylko smieszna gierka w ktora za miesiac pewnie juz bedzie 20% obecnej bazy graczy grac.
Opublikowano 14 lipca 20168 l Jak ktos w to ma zamiar grac jak w hardkorowa gierke zeby ja ''przejsc'' to wiadomo ze latwiej zarzucic jakis fake gps, odbyc podroz do okola swiata i wszystko zlapac xD. Jak ktos gra tylko dla funu to spoko wyjsc na spacer czy pojechac sobie gdzies na urlop w cieple kraje, nad morze czy w gory i o ciekawe co za poxy tutaj maja.
Opublikowano 14 lipca 20168 l btw. @Guernica Wlasnie znalazlem Twojego gyma, niezle sie zdziwilem, widze prawilnie #teamred Oczywiscie podbilem troche prestiz sparingiem.
Opublikowano 14 lipca 20168 l Jaki wsciek macicy o klikanie na myszce xd Ludzie to tylko smieszna gierka w ktora za miesiac pewnie juz bedzie 20% obecnej bazy graczy grac. a jak wbijają pucharki programami to spoko ? wallhacki w csie też spoko ludzie to tylko klikanie na myszce xddd jaki ból dupy xdddddd
Opublikowano 14 lipca 20168 l Jaki wsciek macicy o klikanie na myszce xd Ludzie to tylko smieszna gierka w ktora za miesiac pewnie juz bedzie 20% obecnej bazy graczy grac. a jak wbijają pucharki programami to spoko ? wallhacki w csie też spoko ludzie to tylko klikanie na myszce xddd jaki ból dupy xdddddd Beka z typa, gościu z GSR oszukuje w gierki. Ciekawe, czy napiwki podpierdala - w końcu to tylko groszaki. Chociaż w sumie mnie to nie dziwi. Pewien były już użytkownik tego forum - a prywatnie ceniony prawnik - pisał, że Zg(Red.)aktorzy PE drzewiej często jechali na piratach, żeby być na bieżąco, a nawet pisali recenzje w oparciu o nie.
Opublikowano 14 lipca 20168 l Ej was na prawde boli dupa ze ktos sobie na kompie zbiera poki? Ale tak serio? XDDDDDDDDDDDDDDD Zrozumialbym bol dupy gdybym innym ludziom bezposrednio psul zabawe a la wallhack czy aimbot (tak kruk, za(pipi)iste porownanie XD) albo kradl gymy nad morzem komus, ale ja sobie tylko zbieram poki ktorych u siebie na oczy nie widzialem xD Jak wam Mew Two (pipi)na ekskluzywnie na Times Square to jak rozumiem bilet do ameryki i lecimy jo?Jedyny sensowny argument jaki bym widzial to ze zdobywam sporo pokow i moge byc silniejszy jak wyjde u siebie na miasto, ale to samo mozna powiedziec o osobach ktore graja przed polska premiera i juz zajmuja silownie uczciwym ludziom ktorzy grzecznie czekaja na premiere