Rayos 3 170 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) właśnie wbiłem 6 lvl łapiąc na stołówce w robocie Nidorino męskiego Jak często można z pokestopow korzystać? bo w ciągu 15 minut 3 razy moglem zakręcić jednym u mnie w robocie... Edytowane 8 lipca 2016 przez Rayos Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 ja w poblizu, ale musialbym wyjsc z budynku zeby mi zalapalo Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 rayos moze wreszcie schudniesz dzieki tej apce chyba ze predzej ci ktos komorke skroi lub przekopie, ze obok niego latasz lapiac rozowe stworki Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) rayos moze wreszcie schudniesz dzieki tej apce chyba ze predzej ci ktos komorke skroi lub przekopie, ze obok niego latasz lapiac rozowe stworki chcialem Ci chamsko odpowiedzieć, ale właściwie masz rację. Ostatnio prowadzę dużo aktywniejszy tryb życia (silownia,rower, dużo spaceruję) i zbędne kilogramy sukcesywnie zrzucam, a te Pokemony to dodatkowy powód do ruchu PROTIP: Podczas rzucania pokeballem możeby go podkrecic. Dostajemy za to bonus do expa, a jak rzucimy akurat w momencie kiedy zielony okrag jest malutki, to dostaniemy +100 do expa, przez co zamiast 100 exp za poksa, dostajemy 200 Tylko trudniej trafic podkreconym ballem, sam zmarnowalem pare przy 1 probie Edytowane 8 lipca 2016 przez Rayos Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) Na iOsie bedzie? Tez kcem pograć w pokemony Edytowane 8 lipca 2016 przez grzybiarz Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Jest już. stronę wcześniej podawałem linka z instrukcją jak zainstalować na iOS/Android u nas. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Ech... Wole poczekać, niż zakładać kolejne konto dla gierki. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Opublikowano 8 lipca 2016 Do gyma mi sie w(pipi)ał taksiarz z postoju obok. Nick medyktaxi xd Widze niezł szał jest 1 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Dzis w drodze do pracy/domu skosilem z 5 GYMow, ale jako ze ruchliwe miejscowki to juz jakies lamki zakosily mi je i pozostaly tylko 2. Te dwa na uboczu niedaleko pracy, wiec mysle ze utrzymam przez weekend :F @shen: to ty zlotowa jestes? :O Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Opublikowano 8 lipca 2016 Nie, blisko chaty mam gym i stoja tam tez taksiarze z korpo medyk, typ co przejal gym sie wysylił i ma nick medyktaxi. Lepiej wbijac do gym ludzi co maja ten sam kolor i wspolnie bronic, bo solo to nie ma szans 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) rekawica "trenujesz" prestiz gymu, jest taka ikonka plusika, ale chyba zeby wiecej pokow bronilo gymu musi miec on wyzszy prestiz ale oczywsicie pewny nei jestem. Przy okazji, tajemnica slabego naliczania odleglosci: When trying to incubate a Pokemon Egg, you'll have to travel a distance of several kilometers (usually 2 to 5). While you might be tempted to simply drive the distance, there's more to it than distance traveled. Pokemon Go uses both your phone's pedometer as well as the GPS to calculate how far you've actually walked, and appears to limit your distance traveled if it clocks you going at high speeds. Distance traveled is still counted fairly accurately if done on a skateboard, as long as you don't go too fast. Note: The app must be active to count your steps. This means if you go for a walk, the app must stay running and you must be logged in and playing for it to count your steps. czyli oszukiwac sie nie da EDIT dobry team wybralem, wszystkie 3 gymy w poblizu pracy (lacznie z moim gymem) sa koloru niebieskiego Edytowane 8 lipca 2016 przez Rayos Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) Poszedlem na bulwar nadmorski, wpadlo sporo wodnych pokow plus dratini i bulbasaur. Zaraz 8lvl ale bateria na wyczerpaniu. 29 unikalnych pokow juz mam Edytowane 8 lipca 2016 przez Shen 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Ale to tak działa, że te pokoemony gdzieś są na gpsie i ludzie je mogą zebrać, bo wszystko jest online? Czyli jeszcze premiery nie było, a już tyle ludzi śmiga po mieście i wyłapuje pokemony? Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) Jeszcze nie spotkalem gyma niepodbitego przez graczy, masa ludzi musi w to grac. widzieliscie? dzieki temu bateria tak szybko nie bedzie padac ;p http://konsoleigry.pl/r?k=ee3907c0&idp=7375 Edytowane 8 lipca 2016 przez Shen 1 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Niby dostępność aplikacji utrudniona przez brak premiery a już napotykacie innych graczy w Polsce? Dobrze to wróży na przyszłość. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Dorzucilem do jakiegos noobka niedaleko osiedla swojego poka. Rozumiem, ze tez monety bede dostawac? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 jak myslicie in the long run bedzie roznica miedzy kontem na google a trainer club? na trainer club sie nie idzie zalogowac na razie (przynajmniej ja nie moge) a niby potem maja byc jakies bonusy Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Opublikowano 8 lipca 2016 powinienes. mozesz to sprawdzic w sklepie. Masz w prawym gornym rogu taka tarcze i cyfra na niej powinna byc 1 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Ja zostaje przy google. Za daleko zaszedlem Zreszta watpie abym jaral sie tym dlugoterminowo. Tymczasowy hype i tyle Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Sciagnalem na ios, akurat musialem troche pojezdzic po miescie samochodem to wlaczylem apke (oczywiscie trzeba trzymac oczy na drodze wiec kilka pokemono-w odpuscilem se) kilka znalazlem niezdobytych gym-ow ale udalo mi sie tylko dobic do lvl3 wiec narazie i tak nic nie moge zrobic, spoko gierka ale po jakims czasie wyskoczylo ze server-y full, amerykanie pewnie sie budza juz Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 I co tworzyłeś nowe konto do AppStore? Wywaliło ci aplikacje ze starego konta? Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Nie nic nie wywalilo, tak zrobilem wczesniej juz konto U.S. (bo sciagalem kiedys smartglassa xbox appke) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi