Bzduras 12 443 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Największy problem to brak pokestopów w okolicy w niektórych regionach. Jak ktoś wcześniej wspominał w takim Szczecinie to jest dramat. Na obrzeżach miasta gdzie mieszkam, gdyby nie fakt, że grając w Ingresa postawiłem kilka nowych portali, to nie miałbym nic w okolicy domu.Obok domu mam 'Pompę na Częstochowskiej', nabijam itemy z dupą w fotelu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Niezla akcje mialem przed chwila, jade na zakupy, pod sklepem jest pokestop, wysiadam z auta, wyciagam tablet [lepsza bateria ], klikam pokestop, a tu nagle obok wyskakuje pikachu, ja juz podjarany ze wreszcie zlape zoltego szczura a tu nagle slysze (pipi) obok mnie, troche sie wzdrygnalem, patrze, a tu jakies 2 laski w kaszlaku przy(pipi)aly w sciane na parkingu, lekko, ale lewa czesc zderzaka sie oderwala (skrecala w lewo parkujac), obie oczywiscie byly wgapione w telefon, chyba bardzo im zalezalo na tym pikachu Oczywisice udalo sie zlapac, ale bardzo cienkie CP, wiec raczej do kolekcji tylko trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 https://www.facebook.com/GameSpot/videos/10157218394430436/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Niezla akcje mialem przed chwila, jade na zakupy, pod sklepem jest pokestop, wysiadam z auta, wyciagam tablet [lepsza bateria ], klikam pokestop, a tu nagle obok wyskakuje pikachu, ja juz podjarany ze wreszcie zlape zoltego szczura a tu nagle slysze (pipi) obok mnie, troche sie wzdrygnalem, patrze, a tu jakies 2 laski w kaszlaku przy(pipi)aly w sciane na parkingu, lekko, ale lewa czesc zderzaka sie oderwala (skrecala w lewo parkujac), obie oczywiscie byly wgapione w telefon, chyba bardzo im zalezalo na tym pikachu Oczywisice udalo sie zlapac, ale bardzo cienkie CP, wiec raczej do kolekcji tylko trafi. A zapytales sie czy udalo im sie zlapac chociaz? Ja ostatnio widze mase dzieciakow (jak i doroslych) wgapionych w telefony, a tam pokemon go. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Wolalem nie podchodzic po tym zdarzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 553 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Zlapalem pikachu podczas przerwy obiadowej. Chyba nikt nie zlapal pikachu z duzo CP. Moze to tylko taka ozdoba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Z 10km jajka Snorlax CP 2074 <3Jak wrzuce w jakiegos GYMa to nikt nie podskoczy... mysle nad imieniem dla niego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Ja bym dał "Skur,wysyn" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 (edytowane) eee rozi? no i plota Normally, evolving an Eevee gets you a random result...unless you nickname your Eevee. “Sparky” gets you Jolteon. “Rainer” gets you Vaporeon. “Pyro” gets you, well, Flareon. One of the more clever easter eggs in Pokémon Go. Edytowane 21 lipca 2016 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 eee rozi? no i plota Normally, evolving an Eevee gets you a random result...unless you nickname your Eevee. “Sparky” gets you Jolteon. “Rainer” gets you Vaporeon. “Pyro” gets you, well, Flareon. One of the more clever easter eggs in Pokémon Go. Ktoś sprawdzał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Rainer dal mi Vaporeon wiec cos w tym musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Jak zabiore sie za ewoluowanie (na razie zbieram) i trafie na jajko to sprawdze pod ognistego. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Wczoraj wypadlo mi jajko na 10km ale chyba sobie poczekam az osiagne 10 albo nawet 20lvl i wykluje jakiegos s(pipi)ysyna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Jajka są przywiązane do poziomu, na jakim je zdobyłeś. Czyli nie ma sensu czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 : (((((( Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Niezla akcje mialem przed chwila, jade na zakupy, pod sklepem jest pokestop, wysiadam z auta, wyciagam tablet [lepsza bateria ], klikam pokestop, a tu nagle obok wyskakuje pikachu, ja juz podjarany ze wreszcie zlape zoltego szczura a tu nagle slysze (pipi) obok mnie, troche sie wzdrygnalem, patrze, a tu jakies 2 laski w kaszlaku (pipi)aly w sciane na parkingu, lekko, ale lewa czesc zderzaka sie oderwala (skrecala w lewo parkujac), obie oczywiscie byly wgapione w telefon, chyba bardzo im zalezalo na tym pikachu Oczywisice udalo sie zlapac, ale bardzo cienkie CP, wiec raczej do kolekcji tylko trafi. A mogły sobie przy kompie złapać Pika, co nie, Bansai? Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 eee rozi? no i plota Normally, evolving an Eevee gets you a random result...unless you nickname your Eevee. “Sparky” gets you Jolteon. “Rainer” gets you Vaporeon. “Pyro” gets you, well, Flareon. One of the more clever easter eggs in Pokémon Go. Ktoś sprawdzał? ja i Lucek. działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 eee rozi? no i plota Normally, evolving an Eevee gets you a random result...unless you nickname your Eevee. “Sparky” gets you Jolteon. “Rainer” gets you Vaporeon. “Pyro” gets you, well, Flareon. One of the more clever easter eggs in Pokémon Go. Ktoś sprawdzał? Jak mi z jajka 10km wypadl Eevee to sprawdzilem, i niby wypadl mi Jolteon i Flareon, ale nie wiem, cos mi tu smierdzi zwyklym fartem, sprawdze jeszcze dzisiaj jak bede ewoluowal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 (edytowane) Nie ma to jak iść na przegląd do dentysty i złapać squirtle'a w poczekalni. Jeszcze 14 cukierków do wartortle'a. Tak blisko, a tak daleko, biorąc pod uwagę, że nie mam szczęścia do starterów. Edytowane 21 lipca 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 21 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Pikachu 444cp z jajka, ujdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Ile na raichu? 50 czy 100? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Ile na raichu? 50 czy 100? 50. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 A ja dziś zmieniłem oddisha na glooma za 25, a vileplume jest za 100 ;_; Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Pikachu 444cp z jajka, ujdzie Ile km? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 21 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi