Kosmos 2 711 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Mi dziś squitle wypadł 100 cp z 2km jajka. No ale dopiero mam 6 lvl, więc nie narzekam. Ogólnie szedłem z panną do banku przez centrum miasta i co złapałem to moje. Kulminacyjny moment to próba odbicia gymu, pod zamkowym lwem w Lublinie, no ale bój nieudany i w sumie wiedziałem, że tak będzie, bo to moja pierwsza walka i chciałem zobaczyć jak to wygląda. (jednego trenera pokonałem, ale chyba trzeba pokonać wszystkich by odbić gim?) Na plus sporo pokestopów i 6 pięciokilometrowych jajek, pierwszy w kolekcji jigglypuff. Na minus ucieczka eevee, mnóstwo weedle, pidgejów i ratat, no i wspomniana wyżej walka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Złapałem dziś onyxa Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Mam złapane 54 różne pokemony. Na razie jednak chujnia. Jedyny plus jest taki, że tam gdzie mieszkam, jest dużo magikarpi i ogólnie wodnego syfu. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Widziałem na YT filmiki i to nazywanie Eevee wcale się nie sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Ogólnie mieszkam dosłownie 10 metrów od sporego zalewu, tak, że jakbym wędke zarzucił przez płot to bym magikarpie mógł łapać, a za (pipi)a nie ma wodnych pokemonów No już autentycznie przestałem tam chodzić (chyba, że piffko c'nie? ). Sprawdza się ta teoria z terenem w końcu czy nie? Tzn. przy wodzie wodne, przy pagórkach kamienne itd. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 No właśnie mi się zupełnie nie sprawdza. Chyba, że zignorowano takie małe lokalne zbiorniki wodne, a więcej uwagi poświęcili morzom, głównym rzekom itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 21 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 W Gdyni nad morzem sporo wodnych nałapałem, ale trafiaja sie tez w glebi ladu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 W sumie znajoma z liceum mnie namawia od ponad dwóch lat żebym do niej do Gdynii wpadł... cóż.. chyba mam w końcu powód. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Ja za to u siebie pod blokiem w Wawie mam dwa stawy, również w odległości ~50m od wyjścia z klatki i dookoła nich są same wodne pokemony, wszystkie chyba widziałem w 'nearby' poza Laprasem Za to u siebie w rodzinnym mieście mam ogromny zalew, którego w ogóle nie ma na mapie w grze, widoczny jest jako teren lądowy Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 Mieszkam w pobliżu zbiorników wodnych i wyskakuje mnóstwo wodnych pokemonów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 (edytowane) Poki wystartowaly w Japonii i robi sie dziko. Ja pod mieszkaniem w resturacji mam pokestation i siegam tez gym wiec mam niezla strategiczna pozycje. Mojego pierwszego poka charmanderka <3 zlapalem na kanapie jepany wiec gdzie wygodnie. I moja lista po pierwszym malym spacerze-polowaniu. W ogole juz przy spacerze zauwazylem ze znane pomniki i swiatynie sluza za pokestopy i gym'y moze sie z tego awantura zrobic. Edytowane 22 lipca 2016 przez Zetta Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 my mamy najwięcej gymów i stopów na pobliskim cmentarzu a z pracy łapie mi gym, więc regularnie go kontroluję. w ogóle nieźle w Japonii, we Wrocławiu podobna ilość pokestopów jest tylko w ścisłym centrum Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 zazdroszcze ludziom co maja gym/pokestop w domu Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 48 pokemonow gotowych do ewolucji. Jajko juz jest. Jeszcze pare dozbieram Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 (edytowane) Uwaga, jutro duży update! Maksymalny poziom do zdobycia – 40 Od poziomu 30, wszyscy gracze będą znajdywać pokemony o takim samym maksymalnym CP Podkręcane Pokeballe zwiększają szanse na złapanie pokemona Pojawią się inkubatory, dzięki którym będziemy mogli mniej chodzić aby wykluć jajko Podczas walk ruch będzie mieć znaczenie. Pojawią się ciosy krytyczne Każdy pokemon będzie mieć swoją unikalną szansę na złapanie i ucieczkę Ataki naszych pokemonów będą zależne od naszego poziomu Na wyższych poziomach, pokemony będą częściej uciekać Mewtwo, Moltres, Zapdos, Articuno – legendarne pokemony Mew – pokemon mityczny Aby awansować od 39 do 40 poziomu będziemy potrzebować 5 milionów XP. Od 1 do 40 poziomu – 20 milionów XP. Twórcy zakładają, że aby awansować od 39 do 40 potrzeba mniej więcej 3-4 miesiące gry… Pokemony będą mieć podstawowy atak, obronę i HP Dragonite ma największy atak wśród pokemonów (nie legendarnych) – 250 MewTwo ma największy atak w grze – 284 Pojawią się Master balle, ale nie wiadomo jeszcze gdzie je znaleźć Legendarne pokemony mają określoną szansę na pojawienie się, ale nie mają określonego prawdopodobieństwa złapania. To znaczy, że najprawdopodobniej potrzebne będą master balle Ataki będą dopasowane do pokemonów. To znaczy, że przykładowo jeśli wodny pokemon użyje wodnego ataku, to taki atak będzie o 25% silniejszy niż gdyby ziemny pokemon użył wodnego ataku. Dobra, to chyba fejkowe info Edytowane 22 lipca 2016 przez Rayos 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 Legendy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 Trackera nie naprawili a mieliby z czyms takim wyleciec nagle? Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 Źródło? Mam nadzieję, że nie http://pokemontime.pl/2016/07/22/aktualizacja-pokemon-go-co-nowego/Ta randomstronka twierdzi, że aktualizacja jest DZISIAJ, ciekawi mnie skąd to wzięli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 no wlasnie okazalo sie ze stamtad, dlatego juz rzucilem do spoilera i napisalem sprostowanie, mea culpa, przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 Z domku mam niezly bunkier okazalo sie ze mam dostep do trzech gym'ow. Sharon moj psiak niezle lapie wlasnie w pysku przyniosla. A tu juz Akihabara przed robota wszyscy doslownie lapia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 Jak zombie Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 Z 10km jajka. Juz mi jakies smarki wywalily go z GYMa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 (edytowane) Jak się chodzi ekipą to wszystko można przejąć. Edytowane 22 lipca 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 Obecnie moj ulubiony filmik jesli chodzi o team wars: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 Error 404, nie znaleziono pokemona xddd. Czasem ten bug mi się trafia, ale teraz ciekawie się złożyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi