szejdj 2 804 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 grał ktoś z was w te pokemon online? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 No i co prawilny fanie, raz ograłeś i Ci wystarczy i teraz nie wiesz co ze sobą począć? a kto powiedział, że raz ograłem falszywy fanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 Tak wynikało z Twojej wypowiedzi. Przy takich grach jak Pokemon "ogranie" mało znaczy, bo ogrywać można wiele razy i na wiele sposobów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 Ano zgadza się, chyba w końcu skuszę się na Nuzlocke bo chciałem od dawna spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 (edytowane) grał ktoś z was w te pokemon online? Jeśli chodzi o PokeMMO to Edytowane 5 sierpnia 2016 przez wojnar Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 (edytowane) Wam też GPS szwankuje? Kiedyś jak jechałem samochodem, autobusem, czymkolwiek, to postać biegła (albo szybko po mapie się przesuwała). Teraz przesuwa się skokowo co kilkaset metrów, że nawet pokestopów po drodze nie da rady ogarnąć. A co do ogrywania prawilnych części: muszę w końcu OR skończyć! Jestem przed E4, złapałem legendarne trio z 4 generacji, teraz łapię regi. Mam dziwny team, muszę jakiś lepszy na ligę przygotować. Edytowane 5 sierpnia 2016 przez Szwed Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 z jajka dzisiaj: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 z jajka dzisiaj: No i? Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 553 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Pewnie mu chodzi o to, ze go mozna tylko w europie zlapac a mu akurat z jajka wyszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Pewnie mu chodzi o to, ze go mozna tylko w europie zlapac a mu akurat z jajka wyszedl. to jest chyba pierwszym na swiecie. bo ta gadzka ze z jajek z innych regionow to nie dokonca taka prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 553 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Moja zona tez ma mr.mime z jajka 10k. Nie lubie jej za to. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2016 dokładnie:) wczoraj dobry dzień - z drugiego jajka pikachu 345cp Cytuj Odnośnik do komentarza
Błachoo1950 5 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 ostatnio oddawalem telefon na gwarancje i oczywiscie dostalem formata... wiecie moze jak odzyskac konto na pokemonGO? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Um... po prostu się zaloguj na dane na któe się logowałeś wcześniej? w Pkmn GO wszystkie dane są przechowywane na serwerach a nie lokalnie na komórce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 771 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 A to ma coś wspólnego ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Błachoo1950 5 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 wlasnie rzecz w tym ze wyskakuje mi zebym sie zalogowal przez gmaila co tez robie. adres ten sam, a gra mi sie zaczyna od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 a wczesniej logowales sie przez konto google, czy przez konto pokemonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 771 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Upewnij się czy to ten sam mail. Na konto logowałem się z kilku różnych urządzeń, bo tak jak mówi Rayos, konta są na ich serwerach. Pewnie masz kilka maili, a domyślnie jest inny ustawiony i gierka automatycznie z niego korzysta. Sprawdź w ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Błachoo1950 5 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 a wczesniej logowales sie przez konto google, czy przez konto pokemonowe? konto google Upewnij się czy to ten sam mail. Na konto logowałem się z kilku różnych urządzeń, bo tak jak mówi Rayos, konta są na ich serwerach. Pewnie masz kilka maili, a domyślnie jest inny ustawiony i gierka automatycznie z niego korzysta. Sprawdź w ustawieniach. uzywalem juz wszelkich mozliwych adresow email. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 no to musisz robić coś źle po zalogowaniu sie na to konto google w sklepie play masz podpiete aplikacje ktore miales wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
100noga 0 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Też tak macie, że po ostatnich super paczach odechciało wam się grać ? Brak radaru zabił praktycznie cały fun z gry, bo teraz to tylko łazisz i łapiesz rataty, a co fajniejsze poki to nawet niewiadomo w którą stronę iść. Ja to już tylko jajka nabijam w drodze po kajzery do biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 553 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Wy(pipi)alem ta gre z telefonu. Mam 101 pokemonow i ostatnio juz tylko robilem jajka. Ale jak mi sie same chooyowe pokemony wykluwaja to mowie nie. Jeszcze ostatnio latalem w kolko po pikachu (najblizej niby byl) i chooya, nie wyskoczyl i chwile potem zniknal. Niech to oddadza do Nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Oddadzą do Nintendo? Ile razy można mówić, że Nintendo z tą grą ma absolutnie nic wspólnego? :facepalmz: ja gry nie skreślam, czekam na updaty i liczę, że ogarną całą sytuację z radarem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Oddadzą do Nintendo? Ile razy można mówić, że Nintendo z tą grą ma absolutnie nic wspólnego? :facepalmz: ja gry nie skreślam, czekam na updaty i liczę, że ogarną całą sytuację z radarem.Dlatego napisał, żeby oddali komuś kto teoretycznie lepiej ogarnia Kalinho_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Oddadzą do Nintendo? Ile razy można mówić, że Nintendo z tą grą ma absolutnie nic wspólnego? :facepalmz: ja gry nie skreślam, czekam na updaty i liczę, że ogarną całą sytuację z radarem. no tak ale chodzi o to ze gra wyglada jakby robilo ja nintendo - czyli fajny pomysl w sumie i duzo fanu, ale aspekt spolecznosciowy i techniczny jest kompletna spier.dolina Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi