szczudel 146 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 Przez to konto z Pokemon Club. Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Udało się. Okazało się, że po tym jak damy "Create Account" Zrobimy na tej stronie pokemon.club wszystko jak trzeba i znowu otwieramy aplikacje, wcale nie dajemy SIGN IN, tylko po raz kolejny Create Account. Wtedy się logujemy nowym kontem i będzie działać. T-R-A-G-E-D-I-A! Sama gra spoko. Synek już złapał bakcyla więc czekają nas mocno spacerowe wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 13 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2018 12 poziom to i przemyślenia większe. 1. Nie rozumiem zupełnie dlaczego nie zaimplementowano w tej grze pojedynków znanych z GB. Rozumiem, że walka z innymi trenerami mogłaby prowadzić do spięć ale niemożność walki z napotkanymi stworkami to jakieś nieporozumienie. 2. Za dużo w tej aplikacji klikania. Myślałem, że będzie więcej chodzenia, a tu np na Starym Mieście w Krakowie, co 10sec trzeba patrzeć na ekran. Tu jest, moim zdaniem, podstawowy błąd projektu gry, który skupił się na najbardziej irytującym aspekcie Pokemona - zalewaniu nas losowymi potyczkami. Wyjątkowo nie podoba mi się levelowanie przez farmienie stworków. Ta gra byłaby idealna gdyby dodać możliwość regularnej walki, ograniczyć ilość Pokemonów wyskakujących na nas (i to o jakieś 80% - zostawiając hunty) oraz dodać EXPa zamiast cukierków. Fajnie się chodzi z synem i łapie Poksy ale wolałbym patrzeć na ekran raz na 2/3 minuty a nie co 20/30 sek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2018 zawsze mozesz kupic pokeball plus ktory wyjdzie z nowymi pokemonami albo pokemon go plus, wichajster laczy sie po bt z komorka i automatycznie wszystko za ciebie robi Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 14 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2018 To znaczy co robi automatycznie? Coś czuję, że jak kupię switcha w okolicach kwietnia to pokemon Go Pikachu będzie pierwsza grą (obok Labo). I tamten pokeball do tej gry co dokładnie będzie robił z aplikacja na telefonie? Masz jakiegos linka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2018 Pokemon Go Plus laczy ci sie z komorka i po prostu wibruje i swieci jak jestes w poblizu pokestopa albo jakies pokemony sa w poblizu. nacisniesz przycisk i samo ci zgarnie itemki z pokestopa i samo sprobuje zlapac pokemona, o sukcesie poinformuje cie swiatelkiem. w taki sam sposob bedzie dzialac Pokeball Plus z oficjlanej strony Cytat Play Pokémon GO without checking your smartphone screen. When a Pokémon appears nearby, Poké Ball Plus will light up and vibrate. A simple button press lets you throw a virtual Poké Ball, and different LED light patterns will let you know if you’ve caught the Pokémon. As long as your Poké Ball Plus is connected to your smartphone and the Pokémon GO app, it will also count your steps so you can hatch Eggs and get Candy for your Buddy Pokémon. https://pokeballplus.nintendo.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 15 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 Wypas. To ja rozumiem. Dam młodemu do ręki PB i będzie po samych Wibracjach wiedział co robi. Po spacerze przezior co się złapało i synchro z PG:P. Elegancko! Ciekawe jak będzie ze skutecznością takich ślepych rzutów ale zakładam, ze będą bardziej automatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 22 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 podobno dodawanie znajomych i wymiana pokow weszly? nie logowalem sie ostatnio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Ale tylko od 30 lvl, także tego jak chcecie to róbcie lvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Jak coś to mój FC: 0685 0916 9501 będziemy sobie wysyłać prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 A tu mój 8173 4782 7660 3 godziny temu, Faka napisał: Ale tylko od 30 lvl, także tego jak chcecie to róbcie lvl. Już próg jest obniżony, mam 25 i mogę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 27 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2018 (edytowane) Dodałem Was, co prawda pstrykam od 2ch dni, ale poki sie nie znudze to moge wymieniac sie giftami Edytowane 27 czerwca 2018 przez Rillas Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 28 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2018 @Rayos @Copper wyslalem zaproszenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 4 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2018 Benefit za ziomkowanie sie jest calkiem spoko, dzis wpadlo mi 5 nagrod za 2gi friendship level - 50k za free w sytuacji gdy zaczalem grac tydzien temu to mila rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 7 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2018 (edytowane) Poexpione na dziś, był Arcticuno day o RAID y na niego przez 3h. Udało się zrobić 22 co przy jajkach które teraz dają godzinę wychodzi 22 x 40000exp. Shiny niestety się nie udało złapać a typ w mojej grupie miał 5 gad dem. Jeden ziomek pisał na czacie że zrobił 31 0_o ale jeździł autem, też nie złapał shiny. Moja dziewczyna też się wciągnęła, ostro nadgonila mnie z levelem bo ma już 31 przez 2 miechy i łazimy razem Raidować. Ja mam 34. Zapraszam do znajomków 7738 9748 2558 Edytowane 7 lipca 2018 przez Bjały Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 8 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 ja nie mam jeszcze 30lvl, a konto od 2 lat. Wyslalem inv @Bjały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 9 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2018 No ja niestety Articuno day mialem dosyc expresowy, bo niestety inne plany byly wazniejsze. Ale zdazylem zrobic 3 rajdy (to i tak ponad norme bo planowalem tylko zlapac jedna sztuke zeby uzupelnic kolekcje). Moj brat zlapal shini (byl na 9 raidach). Ja sobie za to odbilem w niedziele i moja kolekcje uzupelnia eventowy blastoise shiny :). Co do expa i levelowania - ostatni czas jest chyba najlepszym momentem do grania. Ja sam gram jakis 3ci tydzien i dobilem 25 poziom. Mase eventow, boosty expa - nic tylko grac Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Event z żówikiem również udany, wpadł 100iv, 2 shiny w oksach i dwa shiny normalne. Mam nadzieję że szybko skoncza się Raidy na regice, bo jeszcze dwie paskudne legendy z tej samej rodzinki czekają i ciekawe co wtedy wrzucą. Z zadań specjalnych był Mew teraz będzie Celebi, już nie mogę się doczekać, ciekawe jakie będą misję do wypełnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 @Bjały Ten research na mew jest limitowany czasowo? W sensie jak jestem na zadaniu 5/8 i nie dokoncze przed questami na Celebi to przepada na amen? I co do Regice - rozumiem, ze to taki tymczasowy rajd i jak go nie mam w kolekcji to warto to nadrobic bo zaraz zniknie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 No z tym Mew to się streszczaj bo pewnie zniknieniedlygo i zastąpią to misjami na Celebi skoro już to zapowiedziane(data jeszcze nie wyznaczona) No teraz jest Regice później dwa kolejne paskudy w Raidach poziomu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 ja od miesiaca lapie 10 pokemonow duchow ;/ strasznie slabo u mnie z duchami jest... skoro mowisz ze bedzie event z celebi to pewnie sie nie wyrobie z mew, zwlaszcza ze brakuje mi jeszcze setki ponad cuksow magikarpia Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 (edytowane) Przecież magikarpa łatwo się farmi, 1 km na cuksa i masz 400, a ostatnimi czasy nawet bardzo często wild ryba bywała to i utylizować można było. Edytowane 10 lipca 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 no ostatnimi czasy tak, ale teraz juz nie i brakuje mi jeszcze troche Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 (edytowane) No to i ja jestem w kropce. Aktualnie jestem w połowie duszkow, ale jak uslyszalem ze trzeba 400 cuksow to chyba poza zasiegiem. Edyta: o ile znalazlem info o tym, ze quest na celebi pojawi sie w polowie lipca, tak nigdzie nie znalazlem potwierdzenia info ze quest z mew znika. Moze beda one rownolegle obok siebie? Moze dopiero sie pojawi po ukonczeniu mew. Tak czy siak jakas nadzieja jeszcze sie tli Edytowane 10 lipca 2018 przez Rillas Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 11 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2018 (edytowane) @Rayos wyjdź na rynek czy gdzie tam masz dużo poke stopów po północy to nałapiesz duchów w ciul. Tak jak kolega pisał karpik na buddy. Edytowane 11 lipca 2018 przez Bjały Y Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi