Rillas 96 Opublikowano 29 marca 2019 Opublikowano 29 marca 2019 Dla mnie jedynym plusem do posiadania czegos w stylu pgo plus czy innej gotchy bylo nabijanie jajec ale odkad wprowadzili synchronizacje z google fitem to juz dawno przestalem uwazac, ze te akcesoria sa w jakikolwiek sposob potrzebne. Lapanie losowych poksow jednym normalnym rzutem zwyklym pokeballem mi by nie wystarczalo, zwlaszcza ze ostatni czas to granie pod katem uzupelniania dexa wiec istotne jest co lapie i musze to robic z obowiazkowym ananasem. Dodatkowo wkrotce wejdzie jakas aktualizacja, ktora bedzie informowala o ciekawych poksach w okolicy w formie powiadomien kiedy apka bedzie zamknieta. Cytuj
Damk 98 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Zgadzam się - Pokeball Plus to nieopłacalne akcesorium dla graczy PokemonGO. Nawet przy graniu w LetsGO na Switchu trzeba się zastanowić nad zakupem. Ale jeżeli jesteś fanem marki/serii to nie widzę problemów, racjonalizowanie odchodzi na dalszy plan. Pokeball Plus to fajny interaktywny gadżet. Możliwość grania nim na smartfonie i konsoli to fajny gimmick. W moim przypadku pokeball nie jest za bardzo efektywny przy wykluwaniu jajek. Zabieram go gdy wsiadam na jednoślad, więc efektywność jest dość znikoma (rowerkiem zazwyczaj poruszamy się szybciej niż te 10 km/h ). Bardziej chodzi o kręcenie pokestopami i zbieranie itemków. Łapanie losowych pokemonów na ślepo to też jakaś zabawa. Ale to wszystko jest przy okazji robienia czegoś innego, więc jako dodatek jest jak najbardziej ok. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Kto u nas na forumku to Bjalutki bo nie pamietam? Otwieraj gifty prosze, nie zostalo nam jakos duzo do ultra :F Cytuj
szczudel 146 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 W dniu 7.04.2019 o 10:15, Damk napisał: Zgadzam się - Pokeball Plus to nieopłacalne akcesorium dla graczy PokemonGO. Nawet przy graniu w LetsGO na Switchu trzeba się zastanowić nad zakupem. Ale jeżeli jesteś fanem marki/serii to nie widzę problemów, racjonalizowanie odchodzi na dalszy plan. Pokeball Plus to fajny interaktywny gadżet. Możliwość grania nim na smartfonie i konsoli to fajny gimmick. W moim przypadku pokeball nie jest za bardzo efektywny przy wykluwaniu jajek. Zabieram go gdy wsiadam na jednoślad, więc efektywność jest dość znikoma (rowerkiem zazwyczaj poruszamy się szybciej niż te 10 km/h ). Bardziej chodzi o kręcenie pokestopami i zbieranie itemków. Łapanie losowych pokemonów na ślepo to też jakaś zabawa. Ale to wszystko jest przy okazji robienia czegoś innego, więc jako dodatek jest jak najbardziej ok. Jezeli chcesz się oderwac od ekranu to PBP jest niezastapiony i tak nalezy go traktować. Jak idziesz na community day (a w sobote jest bardzo fajny ) to nie będziesz chodził z Pokeballem bo polujesz na cukierki i jak najwyższe CP, a nie losowo łapane byle co. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 16 godzin temu, Raptor napisał: Kto u nas na forumku to Bjalutki bo nie pamietam? Otwieraj gifty prosze, nie zostalo nam jakos duzo do ultra :F Ten Pan to @Bjały 1 Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 14 maja 2019 Opublikowano 14 maja 2019 Czy zagul111 jest obecny na forum? Została nam jedna wymiana i chciałbym się umówić na konkretny termin. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 14 maja 2019 Opublikowano 14 maja 2019 36 minut temu, Gromit napisał: Czy zagul111 jest obecny na forum? Została nam jedna wymiana i chciałbym się umówić na konkretny termin. Ja czasem zmieniam nick pokemona pod jajka, o dziwo u czesci ludzi dziala (czytaja to). Albo krotki email jako nick pokersa. Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 14 maja 2019 Opublikowano 14 maja 2019 Macie tyle lucky eggow zeby co chwile robic ustawki na wbijanie friend levela? Ja to juz dawno sie wystrzelalem z tych jajec (nie wiem ile ich bylo za free ale cos kolo szesciu chyba) i dalej wbijam raz na jakis czas ultra friendy ale zbieram tylko biedne 100k ;/ Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 14 maja 2019 Opublikowano 14 maja 2019 Godzinę temu, Rillas napisał: Macie tyle lucky eggow zeby co chwile robic ustawki na wbijanie friend levela? Ja to juz dawno sie wystrzelalem z tych jajec (nie wiem ile ich bylo za free ale cos kolo szesciu chyba) i dalej wbijam raz na jakis czas ultra friendy ale zbieram tylko biedne 100k ;/ Zbieram monetki... codziennie stram sie jakos te 50 wbic i po jakims czasie masz te pareset i akurat promocja na 25 jajek za 1250 czy tam 1450 i jest. Samo jedno jajko to 80 monet (dwa dni). Nie tak czesto sie wbija te poziomy. Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 14 maja 2019 Opublikowano 14 maja 2019 Nie pomyslalem o monetkach. Ja w sumie tez systematycznie ciulam te monetki ale priorytetem jest wymaxowanie torby/plecaka. A to chyba zajmie jeszcze z rok Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 14 maja 2019 Opublikowano 14 maja 2019 Ja nie raiduje, wiec nie mam potrzeby miec miliona pokemonow tego samego typu ani po pareset wszystkich itemow Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 16 maja 2019 Opublikowano 16 maja 2019 Stackuję znajomych z reddita i hurtowo nabijam znajomość z 20 osobami na jednym jajku Zrobiłem w ten sposób skok z 36 poziomu na prawie 38. Zagul dobry cwaniak, bawi się ze mną w mindgame. Nie zauważyłem, że zostały nam dwa dni i nieopatrznie wysłałem prezent. Teraz on czeka, aż wyślę kolejny do nabicia best friends xd zagul jeśli to czytasz to po moim trupie Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 16 maja 2019 Opublikowano 16 maja 2019 @Gromit ale na tylko pierwszy gift czy wiecej? Ty wysylasz invite i czekasz na gifta? Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 16 maja 2019 Opublikowano 16 maja 2019 @Raptor nie, dociągnąłem znajomość z 40 randomami z reddita do ultra friends robiąc oba etapy na jajkach. Wrzuciłem mój numerek na reddicie, ludzie mnie pozapraszali, potem wysyłają prezenty a ja je w miarę regularnie odbieram, a jak się da, to sam coś wysyłam. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 17 maja 2019 Opublikowano 17 maja 2019 No to w sumie tak samo, tylko nie 40 tylko z 12 mam na Great. Czyli lepiej ciskac do Ultra zamiast do Great? Duzo ludzi czesto hoarduje dlugo ten jeden dzien i mnie wkurwia to masakrycznie (rozumiem do 3-5dni, ale nie 2-3tyg). Cytuj
zagul 326 Opublikowano 17 maja 2019 Opublikowano 17 maja 2019 W dniu 16.05.2019 o 11:42, Gromit napisał: Stackuję znajomych z reddita i hurtowo nabijam znajomość z 20 osobami na jednym jajku Zrobiłem w ten sposób skok z 36 poziomu na prawie 38. Zagul dobry cwaniak, bawi się ze mną w mindgame. Nie zauważyłem, że zostały nam dwa dni i nieopatrznie wysłałem prezent. Teraz on czeka, aż wyślę kolejny do nabicia best friends xd zagul jeśli to czytasz to po moim trupie Hahaha, nie wiedziałem kto to, spoko możemy się na PW ustawić na otwieranie, ja teraz mało gram, myślałem, że to jakiś Random Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 20 maja 2019 Opublikowano 20 maja 2019 No to niecale 5mln zostalo i all done. Dobre pare dni ostatnio (pare Great, Ultra i paredziesiac fresh) na jajkach dalo rade (najszybszy level ever 38->39). Moze do premiery Classica mi sie uda ;P 1 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 4 czerwca 2019 Opublikowano 4 czerwca 2019 Teraz adventure week, kazdy nowy stop daje 4100xp z jajkiem, teraz jest czas na wbijanie lvl-ów Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 5 czerwca 2019 Opublikowano 5 czerwca 2019 Ja mam wszystkie stopy w sporej okolicy + wszystkie parki i tereny wypoczynkowe juz pokrecone, wiec zeby z tego dobrze skorzystac musialbym rowerkiem pojezdzic gdzies na obrzezach - co jest opcja o ile w piatek nie bedzie ulewy. Potem w sobote jade w taterki, ale jeden dzien stopuje w zakopcu wiec to tez bedzie dobra okazja do krecenia. Tak czy siak event swietny jestli chodzi o dobijanie lvla albo np robienie jakiegos alt konta. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 5 czerwca 2019 Opublikowano 5 czerwca 2019 Ja bez szans na zabawe w to, specjalnie musial bym jechac do centrum i jeszcze rower/hulajnoga. Niby fajna opcja, ale raczej nie osiagalna dla mnie Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 5 czerwca 2019 Opublikowano 5 czerwca 2019 Odpaliłem jajko, włączyłem gotch-a żeby automatycznie mi pokestopy obracał, i przejechałem się rowerem, jeden wieczór i wbiłem 35->36 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 czerwca 2019 Opublikowano 18 czerwca 2019 Złapałem dzisiaj shiny Shelldera. Nawet nie wiedziałem że shiny można nornalnie na wolności znaleźć Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 18 czerwca 2019 Opublikowano 18 czerwca 2019 1 godzinę temu, ragus napisał: Złapałem dzisiaj shiny Shelldera. Nawet nie wiedziałem że shiny można nornalnie na wolności znaleźć Gratki, Shellderek ma jednego z fajniejszych shiny! Szansa na dziko jest chyba 1:450, także trzeba mieć mega farcik Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 2 lipca 2019 Opublikowano 2 lipca 2019 Dobry event, juz jestem na koncowce (najciezej bedzie dorwac jakis T3 raid i go wyczyscic solo - niektore bez problemu, inne ciezko). Niecale 900k do 40ki zostalo. Jak tak dalej pojdzie to spokojnie do premiery WoW Classic wbije Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi