Opublikowano 2 lipca 20195 l (pipi)aniutki, mi ponad 2kk zostaly do 40stki ale ja przynajmniej nie mam problemu z biciem t3
Opublikowano 2 lipca 20195 l Co ja poradze, ze gram solo ;( I tylko z niektorymi T3 tak mam, wiec nie boj zaby. Musi sie po prostu przy okazji napatoczyc
Opublikowano 6 lipca 20195 l No i na luzaczku trafila sie w konca 3ka ze Scytherem. Juz niecale 500k <3
Opublikowano 11 lipca 20195 l @szejdj jakaś ustawka na jutro? Bo chciałbym te 200k z jajkiem a zostało nam po otwarciu gifta tylko i max.
Opublikowano 11 lipca 20195 l Potrzebuję nowego frienda. Mój kod: 0793 2081 6545. @Labtec my chyba nie byliśmy jeszcze pokemonokumplami, mógłbyś dodać?
Opublikowano 11 lipca 20195 l Nikt nie pisze o AM bo to okazal sie szrot jedynie o wartosci kolekcjonerskiej sentymentalnej. Ma o wiele mniejszy bazowy atak w porownaniu do normalnego mewtwo. W zamian dostal bonusowa stamine i defa, co czyni go bezuzytecznym bulkiem - bo jak dobrze wiemy legendy do gyma nie wstawimy. Pvp tez do niczego sie nie nada bo jest powzej 1500cp. No i na dokladke moveset bez shadow balla. Takze generalnie jest warty tyle co takie exowe deoxysy - tyle dobrego ze jest od nich ladniejszy
Opublikowano 11 lipca 20195 l 4 godziny temu, Masorz napisał: @szejdj jakaś ustawka na jutro? Bo chciałbym te 200k z jajkiem a zostało nam po otwarciu gifta tylko i max. podaj godzinę o której będziesz dostępny, ja mogę przez cały dzień Edytowane 11 lipca 20195 l przez szejdj
Opublikowano 12 lipca 20195 l 3 godziny temu, szejdj napisał: Tera to mnie nie było, podaj godzinę na jutro, ja się dostosuję. Może być 11?
Opublikowano 12 lipca 20195 l 5 godzin temu, Masorz napisał: Może być 11? może być, będę o 11 Edytowane 12 lipca 20195 l przez szejdj
Opublikowano 13 lipca 20195 l SZEJDI OSZUKAŁEŚ MNIE ŁODDAWOJ PINIONDZE ZA LAS! Bratanica potrzebuje nowego frenda do questa, poda ktoś swój trainer code?