Opublikowano 14 lipca 20195 l 5045 3532 5239 niech bratanica nie szczędzi giftow, bo mam akurat wolne przebiegi
Opublikowano 15 lipca 20195 l @szejdj zgadamy się w końcu? Bo jak nie to odpalam jajco i otwieram gifta od Ciebie.
Opublikowano 15 lipca 20195 l No ale jak Ty w ciągu dnia nie możesz to ciężko. Podaj godzinę na jutro to o niej wejdę i odpalę. Ja się dostosuję.
Opublikowano 16 lipca 20195 l Jakos na poczatku drugiego tygodnia wbita 40ka - ten ostatnio even to bylo zloto + pare 100k wpadlo do tego (jeszcze przed double xp z catch). Gra w sumie dla mnie ukonczona (na raidy nie mam jak latac, a nie wiele mi brakuje do gold medalu w ostatnim regionie) na chwile obecna.
Opublikowano 19 lipca 20195 l Zacząłem grać w to dziadostwo i widzę, że posiadanie znajomych daje korzyści więc dawać!8425 5754 8000
Opublikowano 12 października 20195 l Szczęść Boże. Podobno w poksach można samemu robić nowe pokestopy. Może mi ktoś wytłumaczyć jak to zrobić? Bo wujek google pomaga tak, że albo muszę grać w jakiś Ingres albo wyskakują półgodzinne filmiki z typkami, którzy pyerdolą jakieś głupoty i ostatecznie nie pomagają.
Opublikowano 12 października 20195 l Nie mam pojęcia jak to wygląda teraz ale wcześniej rzeczywiście był do tego potrzebny Ingres. Myk jest taki, że większość gymów i stopów to odpowiedniki portali z wcześniejszej gry Niantic. W Ingresie dało się bezproblemowo zgłosić nowy portal, czy da się już w cywilizowany sposób w PokeGo? Nie wiem nie próbowałem
Opublikowano 13 października 20195 l Tylko w kilku krajach działa zgłaszanie stopów w pogo, w Polsce na chwilę obecną niestety pozostaje tylko zgłaszanie w ingresie portali. Więc jest to możliwe ale trochę czasu wymaga żeby wbić odpowiedni lvl w drugiej gierce
Opublikowano 13 października 20195 l 2 godziny temu, Rillas napisał: Tylko w kilku krajach działa zgłaszanie stopów w pogo, w Polsce na chwilę obecną niestety pozostaje tylko zgłaszanie w ingresie portali. Więc jest to możliwe ale trochę czasu wymaga żeby wbić odpowiedni lvl w drugiej gierce Ale chyba juz zamkneli na nowych kontach w ingressie tez, wiec nawet na nowym koncie wbicie lvl nic nie da, tak slyszalem
Opublikowano 3 sierpnia 20204 l Haj. Zapraszajcie moją dziewczynę do Poksów jak możecie, bo się wkręciła sakramencko i teraz żąda ode mnie giftów 1958 4902 7589
Opublikowano 3 sierpnia 20204 l Gracie jeszcze? Chetnie dolacze, mam dobre miejscowki na lapanie poksow i moze tez satanistow ale to by zaszkodzilo
Opublikowano 29 sierpnia 20204 l W dniu 3.08.2020 o 20:22, _Forum_ napisał: Gracie jeszcze? Chetnie dolacze, mam dobre miejscowki na lapanie poksow i moze tez satanistow ale to by zaszkodzilo To dawaj zapraszaj, bo do questa potrzebuję nowego frenda: 7653 6970 1539 Albo ktoś inny z łaski swojej.
Opublikowano 29 sierpnia 20204 l Gram coraz rzadziej bo mi telefon zaczął zamulać w grze bo mam juz tych poksów trochę ;p ale wysyłałem jej zapro.
Opublikowano 11 stycznia 20214 l Dodawajcie plis moją dziewczynę, bo ma mało friendsów: 1597 3342 7454