Bansai 11 198 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 Wieksza wioska, nowe bronie, mozna plynnie wychodzic sobie z huba i lazic po otwartych przestrzeniach, zapowiada sie solidny sequel. Ktos bedzie kupowal na premiere? Ma byc crossplay miedzy PS4 i Vitą wiec jakby byli jacys chetni mozna bedzie na cos wspolnie zapolowac w tym cudownym klimacie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 NA PREMIERE to może nie ale ogólnie to jestem na tak Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 kiedy premiera? Jak jakoś niedługo to raczej nie, bo za miesiąc premiera God Eater 2 na vite i ps4, a to juz zamowilem Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 lipca 2016 Autor Opublikowano 7 lipca 2016 28 w Japonii, a u nas sie zobaczy. Ogolnie ostatnio jestesmy rozpieszczani jesli chodzi o tego typu tytuly, teraz beda oba God Eatery, a pewnie jeszcze jakos w tym roku Toukiden 2, wszystko na duzym ekranie Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 #inoVita. W takim razie może wezmę na premierę jak będzie gdzieś pod koniec roku Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 ciekawe jak full bedzie smigac na vicie po wrazenia po japonskim demku byly dosc srednie, a szkoda, bo pierwszy toikiden na vite dzialal i wygladal rewelacyjnie Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 Zaden klon mh nie wciagnal mnie na dluzej, a testowalem chyba wszystkie z freedom wars czy god eater wlacznie. W przyszlym tygodniu MH Generations i w to sie bedzie grac. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 lipca 2016 Autor Opublikowano 7 lipca 2016 Troche mam juz dosyc dinozaurow, w dodatku granie na 3dsie kompletnie mi obrzydzilo te serie. Moze jak na NX cos wykombinuja to sprobuje ponownie, ale poki co z otwartymi ramionami przyjme Toukidena 2 ktorego klimat mi siedzi masakrycznie. btw. God Eater to raczej ta sama kategoria (tyle ze z fabula) a nie typowy klon. Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 (edytowane) Za dużo tych premier Edytowane 24 stycznia 2017 przez Xantu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi