Skocz do zawartości

Stranger Things - Netflix

Featured Replies

Opublikowano

I dzięki bogu że tak jest, jakieś chu,jowe wrzucanie jednego odcinka na tydzień powinno odejść do lamusa.

• Odpowiedzi 600
  • Wyświetleń 57,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Słyszałem wiele pozytywnych niezwykle opinii, podjarany. Niestety, serial okazał się irytująco słaby.     Długo by wymieniać. Na przykład to, jak pozbawiony jest celu, po prostu odnosząc się do nie

• Czasem dobrze jest się zapoznać z fenomenem popkultury po tym, jak już opadnie kurz. Ja pier/dolę, niezłą zbiorową halucynację tu macie xD   Czegoś tak prymitywnie jadącego na nostalgii, nie mając

Opublikowano

Oryginalne seriale Netflixa zawsze dostają cały sezon od razu, wyjątkiem chyba były House of Cards z tego co pamietam

Opublikowano

Przecież House of Cards to oryginalny serial Netflixa. Każdy sezon miał wszystkie odcinki wrzucane od razu.

Opublikowano

Jest możliwe. Ja tam pamietam że była jakaś akcja z HoC że pierwszego sezonu na polskim netflixie w ogole nie było przez jakiś czas.

Opublikowano

Pierwszy odcinek w sumie spoko, taki tam na wprowadzenie z CLIFFHANGEREM.

Sezon do obiadu wleci. Czekam na recenzję tokara.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

House Of Cards od razu całe sezony wchodziły.

Przecież House of Cards to oryginalny serial Netflixa. Każdy sezon miał wszystkie odcinki wrzucane od razu.

Nie musicie się rzucać, napisałem, że chyba były bo dobrze nie pamietam :sorcerer:

Opublikowano

ale się rzucili na biednego bartka :(

Opublikowano

Better Call Saul miał odcinki co tydzień, ale to chyba ze względu na umowę z FOXem. 

Opublikowano

Też się nie rzuciłem  :empathy:

edit: Rayos xD Better Call Caul miał odcinki co tydzień, bo na AMC normalnie odcinki wychodzą co tydzień. Nie wrzucają całego sezonu na raz jak Netflix.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Poczułem się jakbyście się rzucili :smutas:

Opublikowano

Blubi ale bym się na ciebie rzucił.

Opublikowano

I jak w porównaniu do pierwszego sezonu? Ja niestety nie mam czasu dzisiaj oglądać. Mam nadzieje ,że nie zrobią z tego tasiemca tylko ładnie zamkną historię w 2-4 sezonach. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

a to chyba na powiślu, tam jest taki syf, że pewnie tylko rowery i tabliczke postawil  XD

Opublikowano
Opublikowano

Ok, czwarty odcinek, wreszcie sezon przyspieszyl, moc, ogladam dalej

Opublikowano

Siodmy odcinek....ojjj beda kontrowersyjne dyskusje

Opublikowano

Goty od pierwszego odcinka nie wiem co tak kręcisz tym nosem ficuś [emoji14]

Opublikowano

Od czwartego goty, pierwsze dwa slabsze niz pierwszy sezon ale siodmy odcinek to xd

Opublikowano

Właśnie skończyłem.

OJEZUJAKIETODOBREBYŁO

IMO 2 sezon o wiele lepszy niż 1.

I raczej na pewno

będzie 3 sezon

Opublikowano

Właśnie skończyłem.

OJEZUJAKIETODOBREBYŁO

IMO 2 sezon o wiele lepszy niż 1.

I raczej na pewno

będzie 3 sezon

3 sezon dawno potwierdzony. Już nawet zaczęli prace nad nim.