Skocz do zawartości

Stranger Things - Netflix

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 600
  • Wyświetleń 57,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Słyszałem wiele pozytywnych niezwykle opinii, podjarany. Niestety, serial okazał się irytująco słaby.     Długo by wymieniać. Na przykład to, jak pozbawiony jest celu, po prostu odnosząc się do nie

• Czasem dobrze jest się zapoznać z fenomenem popkultury po tym, jak już opadnie kurz. Ja pier/dolę, niezłą zbiorową halucynację tu macie xD   Czegoś tak prymitywnie jadącego na nostalgii, nie mając

Opublikowano

Fajny materiał od znienawidzonego przez niektórych kanału na yt :usmiech:

Hawkins jak żywe, tym bardziej, że trafili akurat na czas kiedy była tam ekipa kręcąca trzeci sezon.

Edytowane przez MBeniek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dopiero nadrobiłem drugi sezon i trochę się zawiodłem... 

Bez pomysłu, bez polotu, mnóstwo wątków, w większości niepotrzebnych (wałkowanie śmierci Barbary, brat rudej, love story piwniczaka i Nancy, gang Olsena z numerem 8), mało wykorzystany potencjał Eleven, bardzo słabe CGI potworów, no i po raz kolejny Upside Down i potwory nękające Willa... 

Co mi się podobało to klimat, muzyka, relacje Mudżina z Rudą, sceny Grubego ze Steve'm i Szeryf. 

Naciągane 6/10 

Opublikowano

drugi sezon to sezon o niczym

Opublikowano

No szkoda, bo po pierwszym, świeżym sezonie liczyłem na coś w podobnym klimacie, ale jednak z innej beczki. A tu jest 50% tego samego i 50% niczego. 

Ale do prasowania spoko wchodzi dzięki temu ;)

Opublikowano

Drugi sezon był trochę inny, ale mnie i tak się podobał, wyczekuję trzeciego.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe czy będzie sraka  jak drugi sezon.

Opublikowano

Trailer ciekawy i bardzo dobrze zmontowany.

Kurde, dzień wcześniej, czyli 3 lipca 1985 roku na ekrany kin wszedł mój ukochany Powrót Do Przyszłości. Liczę na jakieś nawiązania.

Opublikowano

Meh, niby mieli zmienić formułę a tu znów widać drugi wymiar i potworka. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No 'trochę' to za mało powiedziane.

Z drugiej strony kto bogatemu Milanowi zabroni? :usmiech:

Opublikowano

Fajny zestaw, ale to powinno kosztować maksymalnie 1/3 tego co jest. Tam jest malutko klocków przecież. No, ale połowa jak nie więcej ceny, to pewnie licencja. Ogólnie wszystkie na licencji są drogie w opór. Np. jeden duży figurek SW stoi po stówkę :dafuq:

Edytowane przez Luqat