Opublikowano 29 grudnia 20186 l Fajny materiał od znienawidzonego przez niektórych kanału na yt Hawkins jak żywe, tym bardziej, że trafili akurat na czas kiedy była tam ekipa kręcąca trzeci sezon. Edytowane 29 grudnia 20186 l przez MBeniek
Opublikowano 27 lutego 20196 l Dopiero nadrobiłem drugi sezon i trochę się zawiodłem... Bez pomysłu, bez polotu, mnóstwo wątków, w większości niepotrzebnych (wałkowanie śmierci Barbary, brat rudej, love story piwniczaka i Nancy, gang Olsena z numerem 8), mało wykorzystany potencjał Eleven, bardzo słabe CGI potworów, no i po raz kolejny Upside Down i potwory nękające Willa... Co mi się podobało to klimat, muzyka, relacje Mudżina z Rudą, sceny Grubego ze Steve'm i Szeryf. Naciągane 6/10
Opublikowano 27 lutego 20196 l No szkoda, bo po pierwszym, świeżym sezonie liczyłem na coś w podobnym klimacie, ale jednak z innej beczki. A tu jest 50% tego samego i 50% niczego. Ale do prasowania spoko wchodzi dzięki temu
Opublikowano 27 lutego 20196 l Drugi sezon był trochę inny, ale mnie i tak się podobał, wyczekuję trzeciego.
Opublikowano 20 marca 20196 l Trailer ciekawy i bardzo dobrze zmontowany. Kurde, dzień wcześniej, czyli 3 lipca 1985 roku na ekrany kin wszedł mój ukochany Powrót Do Przyszłości. Liczę na jakieś nawiązania.
Opublikowano 20 marca 20196 l Meh, niby mieli zmienić formułę a tu znów widać drugi wymiar i potworka.
Opublikowano 15 maja 20195 l Nieźle, ale 9 stów, trochę sporo https://shop.lego.com/pl-PL/product/Druga-Strona-75810
Opublikowano 15 maja 20195 l No 'trochę' to za mało powiedziane. Z drugiej strony kto bogatemu Milanowi zabroni?
Opublikowano 15 maja 20195 l Fajny zestaw, ale to powinno kosztować maksymalnie 1/3 tego co jest. Tam jest malutko klocków przecież. No, ale połowa jak nie więcej ceny, to pewnie licencja. Ogólnie wszystkie na licencji są drogie w opór. Np. jeden duży figurek SW stoi po stówkę Edytowane 15 maja 20195 l przez Luqat
Opublikowano 21 maja 20195 l Hmmmm. Czynastka z włosami długimi, przesyłam link do Yanka. Poza tym obejrzę.
Opublikowano 21 maja 20195 l Bardziej chodzi o to, że Coca Cola przywraca na krótki okres do sklepów "New Coke"(1985) z okazji nowego sezonu ST https://variety.com/2019/digital/news/coca-cola-new-coke-netflix-stranger-things-1203221943/