grzybiarz 10 291 Opublikowano 21 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2019 No hajpują, aż czuje że będzie lipa (ale nie taka jak w GoT). Najpierw lego, potem cola, a premiery jeszcze ni ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 964 Opublikowano 21 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2019 Będzie rukanie milfa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 21 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2019 2 godziny temu, grzybiarz napisał: No hajpują, aż czuje że będzie lipa (ale nie taka jak w GoT). Najpierw lego, potem cola, a premiery jeszcze ni ma. W sumie wieksza niż drugi sezon watpie że będzie. W każdym razie zero oczekiwań wiec można się tylko miło zaskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
RaiD 76 Opublikowano 22 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2019 Mnie Córka namówiła na wspólne oglądanie S2. Póki co jest nieźle... choć przyznam, że S1 chyba mi bardziej siadł... zobaczymy co będzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 21 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2019 Finałowy trailer(muza mistrzostwo) Jak to wygląda Hajp confirmed 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 (edytowane) Kto oglądał za gówniaka program "Nie do wiary" na tvn? Kolejny genialny pomysł marketingowy Netflixa PL Edytowane 26 czerwca 2019 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 Ajj jeszcze lekko ponad tydzień, można Dark skończyć w tym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Wrzucili OST z 3 sezonu na spotify https://open.spotify.com/playlist/2OcVGJYYkwFuoqFZbaq2Sk?si=hyyGOqvyTL6aGPtE_vs_sw Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2019 Darmowy motyw z trzeciego sezonu na PS4 https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP4350-CUSA00127_00-ETH0000000003166 Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 4 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2019 8 epów już na Netflixie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 4 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2019 Pierwszy odcinek wszedł gładko i chce więcej. Wizualnie jest pięknie, widać, że budżet jest dużo większy niż poprzednio. O soundtracku nie będę pisał, bo wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 3 sezon obejrzany, spory niedosyt, bo dostaliśmy odgrzewany kotlet, dokładnie taki jaki oczekiwali ludzie narzekający, że 2 sezon momentami skręcał w inną ścieżkę. Kotlet ładny, z mnóstwem przypraw, ale jednak kotlet, z kolejną furtką do never ending story. Dla mnie 6/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 Po 3.5 odcinka niezła sraka, ta ruda gów.niara niemiłosiernie mnie wkur.wia, może się trochę rozbuja... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 A u mnie na odwrót. Po (pipi)e z ST2 jest bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 No średni ten sezon, ale i tak lepszy niż 2 i drużyna scooby doo. Przynajmniej zdjęcia, montaż i muzyka dalej top notch. Efekty specjalne też w tym sezonie dużo lepsze(największy budżet). Na 4 sezon czekam bez żadnego hajpu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 Oglądanie tego zaraz po Czarnobylu nie jest najlepszym pomysłem. Seria mikro i makrowylewów. Jestem po 2 odcinkach i nie wiem czym mam siłę na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 6 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2019 (edytowane) Później jest lepiej. Ale i tak fabularnie słabiutko w tym sezonie Edytowane 6 lipca 2019 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2019 (edytowane) zdecydowanie lepszy sezon od drugiego, fabularnie naiwnie, no ale jak by miało być wszystko logicznie to by nie było serialu. No i nareszcie mają budżet na efekty specjalne. ulubiona bzdura to motyw z transformersów bay'a uwaga spoiler z finału serialu po mieście biega gigantyczna kupa mięcha, ale z cywili/wojsko/milicja/rosjanie nikt nic nie widzi xdddd (pipi), że 4 lipca święto niepodległości ludzie na ulicach, każdy patrzy w niebo na fajerwerki Edytowane 7 lipca 2019 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 7 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2019 ulubiona bzdura to ciekawe jak ruscy przemycili swoich kamratów totalnie nie rozumiejących angielskiego w sami serce ameryki XD no i oczywiście zamiast jakiś casualowych strojów musieli p(pipi)ć w wojskowych szmatach XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 7 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2019 (edytowane) @tukan A może Spoiler przybyli jako duża grupa turystów, albo podpłynęli do USA okrętem podwodnym. Ewentualnie desant powietrzny z Kuby? Obejrzałem wczoraj całość i jestem zachwycony. Trzeci sezon stawiam zaraz za pierwszym, drugi najsłabszy. Uwielbiam kino nowej przygody, a ten serial to jeden wielki hołd dla wytworów tego nurtu z lat 80tych. Nawrzucali tu wszystko co kocham w popkulturze lat 80tych. Piosenki dobrane rewelacyjnie (Foreigner, Madonna). Wszystko jest tu na bogato, na kolorowo, plus oczywiście obleśne sceny rodem z dobrego horroru. Widać większy budżet. Historia wciąga, jest ciekawie pomyślana (rozbicie na grupy). Zakończenie jest gorzkie jak kartridż do Switcha. Generalnie daję 9/10. Głupotki i bzdury są, ale oglądając tego typu serial trzeba wyłączyć logiczne myślenie. Bawiłem się przednio i chcę jeszcze! PS: Odnośnie LGBT Spoiler to szanuję twórców za postać lesbijki i jej zaskakujący coming out. Robin jest świetna i aktorsko trafiona w dyszkę. W ogóle oglądanie razem lodziarzy (+Dustin i czarna) było czystą przyjemnością. Edytowane 7 lipca 2019 przez aux 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 698 Opublikowano 7 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2019 Najbardziej irytowala ta mała ciemnoskóra gówniara. Ciągle gadająca z tą samą manierą. Lgbt netflixowe bleeh. Sezon lepszy niż poprzedni, ale minimalnie i to tylko ze względu na finał bo wydawał mi się bardzo ok. Oczywiście czasy pierwszego sezonu minęły bezpowrotnie, gdy oglądało się to z pisiorem w garści. Budżet większy, ładne to, ale trochę magii ulecialo, dzieciaki dorastają i dla mnie mógłby to być koniec tej ekipy, bo cześć już jest bo jest. Myślę że nowa historia i bohaterowie by dali trochę świeżości Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 317 Opublikowano 7 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2019 ja (pipi)ix to było gorsze nawet od drugiego sezonu xD straszny jest ten serial powinien skończyć się na pierwszym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2019 e tam Pupcio, stary już jesteś i marudzisz jak mejm Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 317 Opublikowano 7 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2019 no kurde ten serial oprócz jechania na nostalgii starych ludzi nic innego nie oferuje. hehe dajmy jakąś muzyczke z lat 80' w tej scenie a tu może niech pograją w jakąś starą gierke i jakoś dociągniemy do końca odcinka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi