Opublikowano 14 kwietnia 20178 l O, Tokar ma zatwardzenie tak bardzo słaby serial, napiszę o tym posta na milion znaków xD Edytowane 14 kwietnia 20178 l przez gekon
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l gekon no gdybym musiał edytować posty na 16 znaków, to pewnie nie chciałoby mi się pisać takich na niecałe 500
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l tak bardzo słaby serial, napiszę o tym posta na milion znaków xD o, esencja poziomu dyskusji w większości działów na tym forum, "xD". Tysiąc znaków jak tak można xD. Uzasadnienie swojego zdania xD. Beka xD. nie no, ja też wolę czytać posty w stylu "chu.jowe 3/10" albo "na prawde rewelacja". To jest prawdziwa dyskusja, wartościowa. Edytowane 14 kwietnia 20178 l przez c0r
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Pisać i używać konkrentych argumentów na forum, kek jakie tryhardy xdddd :usmiechnietytrumpheheniezlejestemedgyniebomamw(pipi)e:
Opublikowano 18 kwietnia 20178 l Po prostu był klimatyczny. Dla jednych nagromadzenie klimatu lat 80. było jak powrót do dzieciństwa, reszta się nie zna.
Opublikowano 18 kwietnia 20178 l Bardziej czuje klimat lat 80 oglądając nowe Fast&Furious albo Expendables niż ST. Edytowane 18 kwietnia 20178 l przez _S_
Opublikowano 18 kwietnia 20178 l Klimat serialu jest dobry, ale czy faktycznie przypomina lata 80'te raczej nie, po prostu ma jego subtelne naleciałości.
Opublikowano 18 kwietnia 20178 l Bardziej czuje klimat lat 80 oglądając nowe Fast&Furious albo Expendables niż ST. Ale tam nie ma takiej nerdozy jak w ST.
Opublikowano 11 lipca 20177 l https://www.facebook.com/StrangerThingsTV/videos/967291103410573/ 27 października
Opublikowano 11 lipca 20177 l ciekawe czy uda im sie utrzymac poziom jedynki, ciezkie beda mieli zadanie oj ciezkie
Opublikowano 13 lipca 20177 l Przecież to się nie może nie udać. Sam klimat i nawiązania do popkultury tamtych lat z miejsca dają +2 oczka do oceny. O fabułę jestem spokojny, podczas oglądania pierwszego sezonu dało się odczuć, zwłaszcza pod koniec, że serial od początku był tworzony pod kontem większej ilości sezonów niż jeden.
Opublikowano 13 lipca 20177 l Wczoraj info o Bojacku, dziś to. <3 Ta postać w chmurach wygląda jak Moon Presence.
Opublikowano 23 lipca 20177 l Jestem przekonany, 2 sezon będzie równy albo i lepszy od pierwszego. A tak baj de łej to kto pamięta jakiś ostatni zwiastun, czy to gra czy film, który użył jakiejś piosenki Majkela?