Skocz do zawartości

Stranger Things - Netflix

Featured Replies

Opublikowano

O, Tokar ma zatwardzenie

tak bardzo słaby serial, napiszę o tym posta na milion znaków xD

Edytowane przez gekon

• Odpowiedzi 600
  • Wyświetleń 58,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Słyszałem wiele pozytywnych niezwykle opinii, podjarany. Niestety, serial okazał się irytująco słaby.     Długo by wymieniać. Na przykład to, jak pozbawiony jest celu, po prostu odnosząc się do nie

• Czasem dobrze jest się zapoznać z fenomenem popkultury po tym, jak już opadnie kurz. Ja pier/dolę, niezłą zbiorową halucynację tu macie xD   Czegoś tak prymitywnie jadącego na nostalgii, nie mając

Opublikowano

Chyba o to chodzi w forum, żeby pisać.

Opublikowano

gekon no gdybym musiał edytować posty na 16 znaków, to pewnie nie chciałoby mi się pisać takich na niecałe 500

Opublikowano

tak bardzo słaby serial, napiszę o tym posta na milion znaków xD

o, esencja poziomu dyskusji w większości działów na tym forum, "xD". Tysiąc znaków jak tak można xD. Uzasadnienie swojego zdania xD. Beka xD.

nie no, ja też wolę czytać posty w stylu "chu.jowe 3/10" albo "na prawde rewelacja". To jest prawdziwa dyskusja, wartościowa.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Pisać i używać konkrentych argumentów na forum, kek jakie tryhardy xdddd :usmiechnietytrumpheheniezlejestemedgyniebomamw(pipi)e:

Opublikowano

na prawde dobry serial nie żaden odmieniec

Opublikowano

Ja to już nie pamiętam o czym on był taki dobry

Opublikowano

Po prostu był klimatyczny. Dla jednych nagromadzenie klimatu lat 80. było jak powrót do dzieciństwa, reszta się nie zna.

Opublikowano

Bardziej czuje klimat lat 80 oglądając nowe Fast&Furious albo Expendables niż ST.

Edytowane przez _S_

Opublikowano

Bardziej czuje klimat lat 80 oglądając nowe Fast&Furious albo Expendables niż ST.

Ale tam nie ma takiej nerdozy jak w ST.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ciekawe czy uda im sie utrzymac poziom jedynki, ciezkie beda mieli zadanie oj ciezkie

Opublikowano

Przecież to się nie może nie udać. Sam klimat i nawiązania do popkultury tamtych lat z miejsca dają +2 oczka do oceny. O fabułę jestem spokojny, podczas oglądania pierwszego sezonu dało się odczuć, zwłaszcza pod koniec, że serial od początku był tworzony pod kontem większej ilości sezonów niż jeden. 

Opublikowano

Wczoraj info o Bojacku, dziś to. <3

19959158_1412956672129304_13658964802452

Ta postać w chmurach wygląda jak Moon Presence.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O zesz Ty hóiu. :banderas:

Opublikowano

Jestem przekonany, 2 sezon będzie równy albo i lepszy od pierwszego. :obama:

A tak baj de łej to kto pamięta jakiś ostatni zwiastun, czy to gra czy film, który użył jakiejś piosenki Majkela?